KV & Kayınlarım ??

Al bunları odadan, oraya 2 tane öküz koy, oda daha temiz olmazsa gel yüzüme tükür.

Ayy inanamıyorum sana amma sabırlısin . yapma sen niye yapıyorsun Bİrak kaynanan yapsn

O kadar sey yaptiktan sonra tek yanlisinizla yaranilmaz olacaginiz insanlara yaranma cabaniz neden? cik yatcam nedir ya nasil bi aile iliskiniz var? Evliligi kolelik temizlikcilik hizmetcilik olarak gormekte neden israr ediyor bu sitedeki evli hanimlar?

okurken fenalik geldi. koca koca adamlarin odasini siz ne mana temizliyorsunuz? ne mubasebet? ahıra donen odanin sorumlusu kimse o yapar. size noluyo. toplamakta israr ederseniz onlar da dagitmakta israr eder tabi.

Midem bulandı.
Ahır gibi kullanıyorlar herhalde.
Bırak o evi odaları temizlemeyi o evde ne yemek yerim, ne tuvaleti kullanırım!
Bunları yaparak Kv gözüne giremezsiniz. Zaten öyle olmuş.

Giremedim zaten bir türlü. .

Kimin bulanmaz ki, gözünüz görse daha da iğrenç...

KV alıştı artık hazıra, nasıl olacak o? ?

Beni daha çok severler umuduyla, çünkü sevgisizliğin ne demek olduğunu biliyorum. Ve sevilmek için elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum. Ama galiba hala değerimi arttıramadım..

Odalarinin ortasina belediyenin kullandigi dev cop varillerinden koyun, ona atsinlar pisliklerini.
Kucucuk cocuk yapmaz bu kadarini, insanliktan hic mi nasiplerini almamislar.
Yemin esiyorum kusasim geldi burda igrenc.
Doğru. Haklısınız ...

Çocuğum için katlanıyorum. belki bir gün mutlu olurum umuduyla...

Benim topladığımı görünce çok kızar...

Kusura bakmayın ama eşiniz size sizin kendinize verdiğinizden daha çok değer veriyor.. Sizin o odayı temizlememeniz ayıp değil, asıl sizin temizlemeniz ayıp. Toplum genelinde de böyle düşünülür diye tahmin ediyorum. Sizi baya baya kullanıyor kayınlarınız.
Kendiniz birşey diyemiyorsunuz madem bu son yaşadığınızı eşinize yumuşatarak anlatın. Mesela; "bugün şu odayı kaç kere topladım ama annen gelene kadar gene dağıtmış, pisletmişler, üstüne annen geldiğinde de kardeşin böyle dedi çok içime oturdu, çok üzüldüm. Keşke öyle demeseydi ben gene toplardım" diyiverin hani iyi niyetli yaklaşarak söylersiniz (kirletmişler demek hafif geldiği için pisletmişler dedim, bildiğiniz pislik yuvasını tarif etmişsiniz) Çıkardıkları çamaşırı dahi toplamak ne demek ya, kayınvalideniz hiç mi utanmıyor ya da kayınlarınızın yüzü hiç mi kızarmıyor sizin yanınızda? Nasıl bir ailenin içerisindesiniz böyle. Eşinizden saklamayın lütfen ailesinin size yaptırdığı işleri. Tamam madem ayıp olur diye düşünüyorsunuz bari eşinizle paylaşmak için anlatın, şikayet etmek olmaz. Bu yaşadığınız normal değil, normalleştirmişler ama gerçekten normal değil. Kendinize acımıyorsanız da karnınızdaki günahsıza acıyın lütfen.

Allah bebeğimi her şeyin şerrinden korusun inşallah bunu düşünmek bile istemiyorum

Canim sen kendini kullandirtiyosun yazik degilmi sana.senin kayinlarinin odasini toplamak gibi bir sorimlulugun yok! Ayrica ayip ya sen gelinsin iki tane bekar erkek nebicim biryere gelin gitmissin.esine anlatsana yasin kucuk belli annen bsbsn yokmu.okurken azdaha hamileyim vallahi beter oldim burda.sabir tasi olsa catlar.hicbir is yapma cnm o kv olacak cadiyada haddini bildir yszik ya ayni evde kole gibi evlilik asla bu deyil asla...

Bırak öle pislik seviyorlar demek ki hastayım de belim ağrıyor falan de yetiemiyorum de hizmetçimi aldılar seni gelin mi ayıp ya kapat odalarının kapılarını gözünde görmesin o hasta kv cok konuşucağına iş yapsın madem kendi oğullarının arkasını kendi toplasın sakın sakın toplama

Bence sperminlerden bahsetmiyor direk meyve suyu bence,o olsa onuda yazardı..

Yaniiiii adam tembel
Doğru. Haklısınız. Ben olsam utanırım, acaba Kayınlarım utanmıyor mu?

Anlarlar mı? Ondan da emin değilim ??

Haklısınız. Size hak veriyorum. Önceleri nasıl yaşıyorlardı, onu anlamıyorum? ? KV temizlemiyor çünkü. Yani en azından 1 sene olacak ben bu eve Gelin gireli, daha bi kere doğru dürüst topladığını görmedim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…