KV & Kayınlarım ??

Kimse bunları yapıyorsun diye madalya takmayacak hamile haline ilaçlı sularla sildim ne demek kendini düşünmüyorsun tamam lütfen bebeğini düşün. ..

Bazen haberi olmuyor, odayı toplamayı geçtim, benim o odaya girdiğimi gördüğü zaman bile "Hemen çık" diye bağırır. "Senin o odada bok işin yok" der. "Bir daha girersen, kendini kapının önünde bulursun" diyor. Ama KV, eşim gittiği zaman "Bi bok yapamaz, gel temizleyelim şurayı" der, ben başlarım. KV gider, beklerim beklerim gelmez, 'ne yapıyor' diye bakmaya gittiğimde de TV'ye bakarken bulurum hep??? Bu sefer ben gidip yanına otursam, ayıp olacak, ve mecburmuşum gibi temizlemeye devam ediyorum. Zoruma giden takdir edilmemem. Aksine laf çarpıtması çok acı veriyor

kendinize bunu yapmayın ya, bırakın kocaman adamlar onlar.. kendileri o pislikte en fazla ne kadar durabilirler.. elbette of ya diye bunalıp azda olsa toplayacaklar.. bu zamana kadar anneleri nasıl baş etti acabaa..
Hiç bilmiyorum gerçekten... ???

Titiz madem kardeşlerine biraz kızsın sesini yükseltin.

Küçük kardeşini öyle bi bıçaklamaya kalktı, o günden beri ben demiyorum ona hiç 'temizledim, ettim' diye. Çünkü korkuyorum. Kaza, bela çıkacak benim yüzümden. Allah korusun. Ben böyle bir şey olsun istemem...

Canım bak çok iyi niyetlisin. Valla senin gibi gelin bulmuşlar, öpüp başlarına koysunlar. Ama yanlış yoldasın. Zoruna giden takdir edilmemen olmamalı, sana saygı gösterilmemesi olmalı. Eşin sana bu kadar katı ve net konuşmuşken kayınvalideni niçin dinliyorsun? Anne olmaz akşam ağrım oldu eşim anladı, kızdı yapamam ben demen ayıp değil. Eşine yalan söylemen ayıp ama bak. Ayrıca eşin hakikaten bu konuda bu kadar netse bunları eşine anlatırsan yani annesinin bu lafını söylesen, onun arkasından sana bu işleri yaptırdığını söylesen; yakın zamanda ayrı eve çıkarsınız. Tabii eşin gerçekten rahatsız oluyorsa ki bence oluyordur, yani olmalı..

Bunlar o yokken oluyor ???

Bir de bana laf ederler.. Hayret bişey ya, en çok ona moralim bozuluyor zaten..

Midem bulandi gece gece valla nekadar iğrenç insanlar bunlar sastim kaldım birak temizleme sen bide iki canlisin nehalleri varsa görsünler ya kiyamadim sana valla okurken yoruldum ben ALLAH yardımcin olsun. INŞALLAH dilerim esinle ayri bi eve cikarsin ve bunlardan kurtlursun esin INŞALLAH kizinada sanada sahip cikar bunlara ezdirmez

Eşim izin vermiyor, o yüzden KV o yokken yaptırıyor
Arkadaşım eşinin izin vermediği şey kazık kadar adamların iç çamaşırlarını toplamak ve sen buna nasıl karşı gelirsin. kv ne söyleyeceksin eşim kızıyor diye hala ısrar ederse eşin konuşacak. bu nası bi şey yahu bi kendine gel. yarın onlardan biri evlensin de onun karısının pisliği de sana kalsın. ama kıymetli de sen olmazsın eltin olur benden demesi. çünkü sen o evin hizmetçisi yapmışsın kendini. biraz kendine saygın olsun ki millet de sana saygı duysun

Doğru. Haklısınız. Ben olsam utanırım, acaba Kayınlarım utanmıyor mu?
Utansalar yapmaya devam ederler mi?
Beni sevsinler diye yapıyorum demişsin pislik temizlemeyle sevgi kazanılmaz arkadaşım.
Sevmesini istediğin insanlar sana saygı duyuyor mu?Hamile halinle seni de yoruyoruz yenge diyorlar mı yada kv eline sağlık diyor mu?...YOK...eşini dinle ve o pislikleri temizleme.sen böyle yorulup stres olunca bebeğin etkilenir.

Kusura bakmayın ama enayisiniz. O kayınlarınız da ne utanmaz ne iğrenç herifler. Kv de bir o kadar.

Bir de bu saçmalıkları yaptığınız için gurulanıyor musunuz ? Kv'ye de hiç yaranamıyorsunuz hem de.

Ya siz deli misiniz , divane misiniz ?

Bırsey sormak ıstıyorum

hadı sızın dılınız yok
esınız fasulye sırığımı ?

Kusura bakma ama en onemlisi kocanin sözünü dinlemen bir kere. Yapmayacaksin. Kocama karsi gelemem topliyamam diyeceksin .bide inanamadim yani 34 haftalik hamileyken mi yapiyorsunuz bir de bunlari. Yapiyorum yapiyorum yaranamiyorum diyorsunuzda zaten yaranmaniza gerek yok cok da muhim degil. Yapinca da ayni yapmayincada ayniysa kilini kipirdatma. Ve gerckten yanlis bekar kayinlarinin donlarini coplerini toplaman. Kendine gel aklini basina al ve yapma . sinirlendim okurken bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…