KV & Kayınlarım ??

Şuan size yobaz gelebilirim ama ben 27 yaşındaki bekar bir erkeğinde , 16 yaşındaki ergen bir çocuğunda odasını toplamazdım öööğğğ :KK43:( Bırak toplama eşine anlat durumu zaten 34 haftalıksın şimdi rahat değilim dersin . Bebek doğuncada çocuğumla ilgileniyorum dersin olur biter .
Bunun yobazlikla ne ilgisi var ki ?

Ben eşime pasaklı diyordum yemin ederim gidip alnından öptüm az önce, şaşırdı garibim. Anam bu nee, Oy oy Oy! Hayatım hasta olursun Sen o evde mi yaşıyorsun? Bildiğin çöp ev orası ayol. Kayinlarin çocukken hijyen ve öz bakim eğitimi almamış, senin yapacağın bir şey yokok Bu saatten sonra.

Haklısınız, öyle de KV kendi yapınca da sanki 'terbiyesizlik' yapıyormuşum gibi geliyor bana :KK43:

Iyide yazdım bunun cevabını sana. Onlarında sana karşı yaptığı terbiyesizlik.
Terbiye anlayışını degistirmelisin.

Elbette temizlik yapılır , o evde beraber yaşıyorsunuz. Ancak kullandirma kendini.

Ya da sen bilirsin ne diyelim artık sana.
Saygısızlık olarak gördüğün için devam et karnın burnundayken , hiç kıymeti olmayan işleri yapmaya devam et.
Yakında evin onur üyesi secilirsin.

Eşşek kadar adamların odasını toplamak zorunda değilsin yapma bence. Ayrıca bu nasıl Bi terbiyesizlik yengelerinin temizlediğini bile bile Bi sürü bok püsürü ortalığa atıyorlar yapma arkadaşım hizmetcimisin ya koca adamlar kendi pisliklerini kendileri temizlesin.. okurken bile midem bulandı ya :KK43:

Kendinle gurur mu duyuyorsun :KK57::KK57: Kusura bakma da senin yaptigin da insanlik adina yapilan gurur duyulacak birsey degil. 34 haftalik hamilesin cocuguna da mi acimiyorsun hic?? :kusmuk::kusmuk: benim okurken midem bulandi. Ayrica sen bunlari yapip senin icin iyi diyorlar diye kendimle gurur duyuyorum diyorsun ee niye sikayet ediyorsun o zaman??

Yine 'DERTLİ BİR GELİN' :KK43:
Uzun olacak ama, inşallah bana yardımcı olursun.. Bu sefer derdim o kadar büyük değil aslında, ama aklıma takılan birşey var... Gel gelelim konuya.. Benim 2 tane Kaynım var. Biri 27, biri de 16 yaşında. Malum bilirsiniz ki 'erkeklerin çoğu bazen dağınık ve pis oluyorlar.' Ama kayınlarımın artık bu durumu aştıklarını düşünüyorum. Aslında beni ilgilendirmez, ama her defasında odalarını KV bana toplattırdığından, artık ben utanmaya başlıyorum. Bildiğiniz gibi değil kızlar, çok fena ve çok iğrençler.. 27 yaşındaki Kaynım sigara içiyor. Bardakların içine tükürüp tükürüp, sigara söndürüyor. İzmaritlerini masasının altına atıyor. Meyve suyu vs. döktüğü zaman her yer yapışık oluyor ve bu durum temizliği daha da zorlaştırıyor. Yatağı "yağır" gibi. Battaniye ve Yorganları acayip pis kokuyor. Kağıtlar, kürekler, şarj aletleri, şeker kabukları ne ararsanız hep yerlerde, halı yanık ve sigara izmariti dolu, saçını jöle ile yaptığından yastığı bile bi iğrenç. Yediği yemek tabakları, yatağın içinde küflü. Ben temizlersem anca, alınıyor ordan. 16 yaşında ki kaynım zaten ondan beter.. Okula gidiyor, kitapları yerlerde, saçını keser ama kılları yerde, kulağını temizlediği kulak çöpleri yerlerde, alnında bi tane yara var, onu yoldukça peçete'ye siler ve yere atar. İçtiği meyve suları şişelerini yatağın altına atar. Namazını nerde kılar bilmiyorum, ama seccade'yi buruşturup yatağın alt köşesine sokar. Ceviz kabuğu olsun, Fıstık kabuğu olsun böyle çöpleri de yere atıyorlar. İkisinin de kiyafetlerini düzgün bi şekilde katlar, dolaplarına yerleştiririm, ama bişey giyecek oldular mı, bütün kiyafetlerini çıkarır çıkarır atarlar.. Banyo veya duş yaparlar iç çamaşırlarını kapının arkasına atarlar, kullandıkları havlu da banyo da ıslak kalır. Banyo da haliyle ıslanınca KP girdiği zaman kızıyor. KV 'Şeker hastası' ayağı yara, ona elimden geldiği kadar yardımcı oluyorum, allah var. Ayağını hissetmiyor. Yarası var, ama yok gibi, çünki "acı yok, gitsem yürüyerek her yere giderim' diyor.
Ben oturmasını, ayağa kalkmamasını söylerim ama beni hiç dinlemez. Gören herkes "Maşallah gelinine" der. Bu yüzden gurur duyuyorum kendimle, ama KV'ye ben gibi türlü yaranamıyorum nedense? Hep eleştiriyor beni. 1 hafta oldu onlar izinden döneli, bende onlar gelmeden 2-3 gün önce yine bahsettiğim bu odayı toplamıştım, her yerleri kaldırdım, döşekleri, masaları, kutuları ne varsa hepsini kenara çektim. Her yeri süpürdüm, ilaçlı sularla sildim, sigara izmaritlerini topladım, kiyafetleri de boş olan yatağın üstüne koydum, katlamak için. Fakat zaman olmadı, bi makinelik yıkanacak çamaşır çıktı, diğer kiyaferlerde katlanıp dolaba yerleştirilecekti. Bende 'günler torbaya mı girdi' dedim. Ertesi gün yapmak için odayı bıraktım. Ama her şeyi yerli yerine koydum. Düzgünce herşeyi ayarladım. O gece küçük kaynım ben orayı temizledim diye KV & KP'nin yatak odasından kendi odasına geçmiş. Ertesi gün çamaşırları katlamak için girdiğimde şok oldum yine, yatağın üstünde ki bütün çamaşırları yere indirmiş. Sigara izmariti, meyveli yoğurt bulaşığı olan bi battaniye vardı. Sarıp kenara koymuştum. Onu açmış, bütün sigara izmaritleri yerde, alnını kanatmış yine kanlı peçeteler ortalıkta. İç çamaşır, havlu, atlet yine hepsi kapının arkasında yığın gibi. Yemek yemiş, tabaklarını yine yatağın altına itivermiş. Yani şaşırırsınız 'bir gece de bu kadar pislik nerden' diye, ama iki kaynım da birbirinden beter. Neyse yine topladım, çamaşırları da yine bi kenara çektim. Yine süpürdüm ortalığı, kaynım okuldan gelince "çık, yatcam" dedi... Bende KV & KP'nin yatak odasına bi bakayım, onlar gelmeden orayı bi düzelteyim dedim, bi girdim orası da aynı. Ceviz kabukları, Şeker kağıtları, içtiği meyve su şişeleri, bardak, tabak, çanak ne ararsanız?? Yatak kokmuş.. KP'nin kiyafetleri ve KV'nin kiyafetleri ayrı ayrı katlanıktı, onlar karışmış. . Yani anlayacağınız ortalığı pislik götürüyor. Ben toplamasından şikayetçi değilim. Ama KV gelir gelmez Kayınlarımın odasına girdi " Burası sanki 3 ay toplanmamış gibi, sen burayı nasıl topladın??" diyince, "Anne bak tertemiz topladım..." demeye kalmadan, bi baktım yine aynı.. Büyük kaynım da "Senin gelin toplamamış..." deyip, dalga geçince iyice moralim bozuldu. Şimdi kızlar siz söyleyin, sizce bundan sonra onların odasını temizleyip hizmetlerini yapmalı mıyım? Yoksa bazı şeylerden elimi, ayağımı çekip, kendi işlerine mi yönelmeliyim ??
Arkadaşım sen 34 haftalık hamile halinle milletin b.kunu mu temizliyosun? Az yeyip hizmetçi tutsunlar, ben olsam elimi bile sürmezdim. Niye kendinizi bu kadar kullandırıyosunuz anlamıyorum? Koca adamlar arkalarında siz mi döneceksiniz? Bi de ne demek kaynım bana çık ben yatcam dedi. Vallahi benim de kaynım var, asla böyle bi uslupla konuşamaz. Abisi kızar herşeyden önce. Eşiniz sizin halinizi görmiyo mu?

Yazık hemde çok yazık ,Kv gozunde değerleniyim,diye yaptiğiniz şeyler,sizi aile içinde,bayağı DEĞERSİZLEŞTİRMİŞ.....artık,yerinizi,kendinize,sorma zamanı,siz o evin neyisiniz??????????

senin koca müsfettesi ne işe yarıyor ya.. Sen gelin değil köle olmuşsun..S.. gitsin. Ay adresini ver döveyim şunları anca hırsım geçer.. Allah böylelerine de böyle gelin veriyor..tErsine dünya

Gurur duyacak başka bir sey mi bulamadin arkadaşim? Elin adaminin pisligini temizleyince niye gurur mu duydun kendinle. Hic kiymetin de bilinmiyor. Kole gibisin. Bari git temizlik isine gir en azindan parani kazan bi eline saglik duy.

Size böyle davranışlarının sebebi sadece sizsiniz baştan yapmicaktiniz bırakın Allah aşkına ben sizin yerinizde olsam yapmam ki esimde zaten böyle bisey musade etmez kaldı ki zaten hiç bir kuvvet bana bunu yaptiramaz kayinvalideniz ısrar ediyorsa güzellikle alttan alttan esinize durumu anlatın bırakın annesiyle kardeşleriyle ne yaparsa yapsın böyle şey olur mu canm nasıl insanlar bunlar sonuçta sizde bi can taşıyorsunuz durumunuzu bilmiyorum ama biaran önce o evden ayrılmaya calisin

Uzun olacak ama, inşallah bana yardımcı olursun.. Bu sefer derdim o kadar büyük değil aslında, ama aklıma takılan birşey var... Gel gelelim konuya.. Benim 2 tane Kaynım var. Biri 27, biri de 16 yaşında. Malum bilirsiniz ki 'erkeklerin çoğu bazen dağınık ve pis oluyorlar.' Ama kayınlarımın artık bu durumu aştıklarını düşünüyorum. Aslında beni ilgilendirmez, ama her defasında odalarını KV bana toplattırdığından, artık ben utanmaya başlıyorum. Bildiğiniz gibi değil kızlar, çok fena ve çok iğrençler.. 27 yaşındaki Kaynım sigara içiyor. Bardakların içine tükürüp tükürüp, sigara söndürüyor. İzmaritlerini masasının altına atıyor. Meyve suyu vs. döktüğü zaman her yer yapışık oluyor ve bu durum temizliği daha da zorlaştırıyor. Yatağı "yağır" gibi. Battaniye ve Yorganları acayip pis kokuyor. Kağıtlar, kürekler, şarj aletleri, şeker kabukları ne ararsanız hep yerlerde, halı yanık ve sigara izmariti dolu, saçını jöle ile yaptığından yastığı bile bi iğrenç. Yediği yemek tabakları, yatağın içinde küflü. Ben temizlersem anca, alınıyor ordan. 16 yaşında ki kaynım zaten ondan beter.. Okula gidiyor, kitapları yerlerde, saçını keser ama kılları yerde, kulağını temizlediği kulak çöpleri yerlerde, alnında bi tane yara var, onu yoldukça peçete'ye siler ve yere atar. İçtiği meyve suları şişelerini yatağın altına atar. Namazını nerde kılar bilmiyorum, ama seccade'yi buruşturup yatağın alt köşesine sokar. Ceviz kabuğu olsun, Fıstık kabuğu olsun böyle çöpleri de yere atıyorlar. İkisinin de kiyafetlerini düzgün bi şekilde katlar, dolaplarına yerleştiririm, ama bişey giyecek oldular mı, bütün kiyafetlerini çıkarır çıkarır atarlar.. Banyo veya duş yaparlar iç çamaşırlarını kapının arkasına atarlar, kullandıkları havlu da banyo da ıslak kalır. Banyo da haliyle ıslanınca KP girdiği zaman kızıyor. KV 'Şeker hastası' ayağı yara, ona elimden geldiği kadar yardımcı oluyorum, allah var. Ayağını hissetmiyor. Yarası var, ama yok gibi, çünki "acı yok, gitsem yürüyerek her yere giderim' diyor.
Ben oturmasını, ayağa kalkmamasını söylerim ama beni hiç dinlemez. Gören herkes "Maşallah gelinine" der. Bu yüzden gurur duyuyorum kendimle, ama KV'ye ben gibi türlü yaranamıyorum nedense? Hep eleştiriyor beni. 1 hafta oldu onlar izinden döneli, bende onlar gelmeden 2-3 gün önce yine bahsettiğim bu odayı toplamıştım, her yerleri kaldırdım, döşekleri, masaları, kutuları ne varsa hepsini kenara çektim. Her yeri süpürdüm, ilaçlı sularla sildim, sigara izmaritlerini topladım, kiyafetleri de boş olan yatağın üstüne koydum, katlamak için. Fakat zaman olmadı, bi makinelik yıkanacak çamaşır çıktı, diğer kiyaferlerde katlanıp dolaba yerleştirilecekti. Bende 'günler torbaya mı girdi' dedim. Ertesi gün yapmak için odayı bıraktım. Ama her şeyi yerli yerine koydum. Düzgünce herşeyi ayarladım. O gece küçük kaynım ben orayı temizledim diye KV & KP'nin yatak odasından kendi odasına geçmiş. Ertesi gün çamaşırları katlamak için girdiğimde şok oldum yine, yatağın üstünde ki bütün çamaşırları yere indirmiş. Sigara izmariti, meyveli yoğurt bulaşığı olan bi battaniye vardı. Sarıp kenara koymuştum. Onu açmış, bütün sigara izmaritleri yerde, alnını kanatmış yine kanlı peçeteler ortalıkta. İç çamaşır, havlu, atlet yine hepsi kapının arkasında yığın gibi. Yemek yemiş, tabaklarını yine yatağın altına itivermiş. Yani şaşırırsınız 'bir gece de bu kadar pislik nerden' diye, ama iki kaynım da birbirinden beter. Neyse yine topladım, çamaşırları da yine bi kenara çektim. Yine süpürdüm ortalığı, kaynım okuldan gelince "çık, yatcam" dedi... Bende KV & KP'nin yatak odasına bi bakayım, onlar gelmeden orayı bi düzelteyim dedim, bi girdim orası da aynı. Ceviz kabukları, Şeker kağıtları, içtiği meyve su şişeleri, bardak, tabak, çanak ne ararsanız?? Yatak kokmuş.. KP'nin kiyafetleri ve KV'nin kiyafetleri ayrı ayrı katlanıktı, onlar karışmış. . Yani anlayacağınız ortalığı pislik götürüyor. Ben toplamasından şikayetçi değilim. Ama KV gelir gelmez Kayınlarımın odasına girdi " Burası sanki 3 ay toplanmamış gibi, sen burayı nasıl topladın??" diyince, "Anne bak tertemiz topladım..." demeye kalmadan, bi baktım yine aynı.. Büyük kaynım da "Senin gelin toplamamış..." deyip, dalga geçince iyice moralim bozuldu. Şimdi kızlar siz söyleyin, sizce bundan sonra onların odasını temizleyip hizmetlerini yapmalı mıyım? Yoksa bazı şeylerden elimi, ayağımı çekip, kendi işlerine mi yönelmeliyim ??
Soluksuz okudum yazdiklarini ve dondum kaldim.. Sen butun bunları hamile halinle yapiyorsun ve yine de onlara yaranamiyorsun nasil bir kocan var senin .. Seni köle ol diye mi almis.. Sinirlerm hopladi resmen yaaa. Ben öyle hayati asla yasamam birakirim kendi psilklerinde bogulsunlar bu ne yav

Sinirden çatladım , sen ne münasebet elin adamının pisliğini temizliyorsun ya utanmadan bide senin gelin toplamamış diyor şuna bak hele. Bir kere ayıp senin onların odasına girmen bile yakışık almaz ki sen bide donunu duş havlusunu falan temizliyorsun , kocan nasıl müsade ediyor buna?

Bu ne böyle okurken içim fenalaştı inan.esin nasıl ,insan merak ediyor gerçekten.bence çok kötü alistirmissiniz size niye yapacaksınız onların işlerini.hic de mecbur değilsiniz sakın yapmayın bundan sonra.ayni evde yaşıyorsanız da ben olsam sırf bu pislik yüzünden başka eve cikardim

siz onlarin hizmetcisimisiniz ya sizin onlarin odasina girmeniz bile yanlis koca adamlar hos degil kendi pisliklerini kendileri temizlesin

Masallah masallah ne hamarat gelinsin tam gaz devam:nazar:

Seni annen elalemin donunu pisligini temizle diye mi dogurdu?
Madem yapican git anana babana yap bari okadar buyutmusler bir hayri olur.

Koskoca insanlarin pisliklerini nasil temizlersin ya ? senin esin sana hic mi deger vermiyor nasil buna goz yumuyor.
Hadi onu gectim senin agzin dilin yokmu neden bu kadar kendinizi ezdiriyorsunuz yahu vallahi bu kk de deli olucam.

Bazi kisimlarini okumadan gectim dayanamadim.

Kac yasinda insanlar kendileri temizlesin kv niz hastaysa. Sizin yerinizde olsam kapisini acmam odanin.

Birde dalga geçiyorlar senin gelin toplamamis diye bunlar resmen size eziyet icin ekstradan dagitiyorlar odayi BENCE.

Kac tasina gelmisler onlaron ic camasirlarini ozel.seylerini senmi elliyceksin buna nasil esin izini veriyor ben anlamadim Allah yardimcin olsun kayinvalidene soyle ben biktm kac yasina gelmisler kendileri yapsin de brn bidaha yapmayacagim de

X