Şu anda ara ara gözlerim doluyor falan bu halde konuşmak istemiyorumBoşanmaya karar verip kafanizda mal paylastirirken bir eşinizle konuşsaydiniz önce diyorum ben. Normalde herşey yari yariya ortaktir evlilikte ama detaylara birlikte karar vermeniz lazim anlaşmaliysa.
Kendi evi köyde,evetTatili keşke iptal etmeseydiniz.Kv neden kendi evinde kalmıyor, sizin ev sıcak diye mi sizde kalıyor?
Bu evde onlarlayken bu moddan çıkamıyorum ki 8 senedir aynı mevzular sıkıldım artıkÖnce depresyondan çıkın sonra boşanma kararını alırsınız.
O ev tutmak istiyor ama önceki konuda da yazdım kaynım ve kv asla kabul etmiyorlarsizin bu kayınvaliden kurtulmanızın tek yolu var
herkesin çok kullandığı bir kelime ama hiçbir konuya bu kadar yakışmamıştı
yalnız ben yazarsam gelir beni linçlerler
yazayım mı ?
yazıyorum bakın sakin olsun herkes
konu sahibi arkadaşım sen bu adamı boşamadan rahat edemezsin
kocan adam olsa sana eziyet etmez ettirmez tutar anasına yakından bir ev arada siz gidersiniz arada o gelir sık sık oğlu uğrar sorun çözülürdü ,kendi annesine kendisi baksın siz bakmak zorunda değilsiniz ki
ayıların kış uykusuna yatması gibi kayınvalidelerinde kışın kalacak gelin araması çok anlamsız çünkü ayı değiller ,ayı olsalardı anlardım bakın o mantıklı olurdu
O ev tutmak istiyor ama önceki konuda da yazdım kaynım ve kv asla kabul etmiyorlar
çok haklısınız bende imdat derdimBu evde onlarlayken bu moddan çıkamıyorum ki 8 senedir aynı mevzular sıkıldım artık
Tutmuyorlar evi ne kaynım kabul ediyor ne kv yani kendim anlamıyorum inatlarını ki size de doğru bir şekilde anlatayım.Pes ya.
Adamlar parasını alıp kadına ayrı bir ev açmadılar olan size oluyor.
Ayrı ve yakın bir ev tutmak yerine boşanmayı mı tercih edecek kocanız bakalım.
Çamaşır olayı da ayrıca çok kötü. Kocaman kadın herşey den önce utanır insan. Velev ki altına yapmasın her zaman kirli çamaşırlarını kendi koysun size kızım bi çalıştır desin.
Makineyi çalıştırmayı öğrenemeyecek yaşta olduğunu zannetmiyorum ama hadi öyle olsun.
yoo tutmak falan istemiyor size öyle diyerek oyalıyor sakinleştiriyor sadeceO ev tutmak istiyor ama önceki konuda da yazdım kaynım ve kv asla kabul etmiyorlar
Tutmuyorlar evi ne kaynım kabul ediyor ne kv yani kendim anlamıyorum inatlarını ki size de doğru bir şekilde anlatayım.
Kaynınız otursun baksın ozman.O ev tutmak istiyor ama önceki konuda da yazdım kaynım ve kv asla kabul etmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?