- 3 Nisan 2014
- 35.994
- 146.502
- Konu Sahibi Passionatewoman
Bende tamam dedim s
istemiyorsun madem niye tamam dedin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tamam dedim s
Yaa aynen öyle işte maalesef öyle direk denmiyor gelmesin diye..insan o an hayır gelmesin demeye çekiniyor, kendıne yakıştıramıyor, bende de oldu, fakat bır yandan da karsı tarafın yavrum sız gıdın basbasa demesını beklıyor, ama malesef denmıyor....
vallahi direk diyemiyorsanız böyle olur sonucu ne yazıkki.. o zaman ya gideceksiniz yada iptal edeceksiniz..Yaa aynen öyle işte maalesef öyle direk denmiyor gelmesin diye..
Peki bu ayrı tatil yapma durumunu nasıl ayarladınız
Böyle anlayışsız kv den tiksiniyorum artk hiç mi anlamazlar insan halinden yaaher tatil dönüşü modumu eşim gördükçe ( hem cocuguma bakmayı hem kv'yi memnun etme olaylarını ) o da farketti, haklısın dedi, acıkca soyledım de ayrıca, tatil değil aksine yoruluyorum dedim o da anladı...
Bizi zorla art niyetli olmaya zorluyorlar.. ben asıl hatayı eşimde buluyorum madem böyle birey olmayı başaramamış annesiz bir yere gidemiyor, evlenip başımı yakmayacaktı..Daha geçen hafta benimde gündemimde bu vardı. Eşimin annesi 69 yaşında ve yalnız yaşıyor. Ama pek yalnız kaldığı söylenemez haftada en az 2 gün bana gelir, diğer zamanlarını kızlarında geçirir. Geleni gideni çok olur.. Parası da var maşallah geliri bizden çok daha iyi.. Kv iyi durumda yani. Ama yalnız yaşamasından ve yaşından mütevellit, eşim annesine kıyamıyor. Çokta yufka yüreklidir. Annesi denize gidelim demiş eşimde gidelim demiş. Bana söylediğinde benim direk yüzüm düştü. Kv sinden sürekli el kızı muamelesi gören ve laf işiten bir kız olduğum için onunla tatil yapmak istemedim. O tatil, bana tatil olmayacaktı yani. Oda bana annesiyle yalnız gidebileceğini ama çok yanlış anlaşılabileceğini söyledi. 2-3 gün sırf bunu tartıştık..
Annesini sık sık görüyorum zaten. Birde tatilde görmek istemiyorum eşimle sene de 1 baş başa bir keyif yapalım istiyorum. Ama eşim, annesi ondan böyle bir şey istediği için yapmazsa içi rahat etmeyeceğini söylüyor. Bende gitmeyip eşimi yalnız göndererek onu küçük duruma düşürmek istemiyorum. Ayrıca bu kv'me açık açık bir duvar örmek anlamınada geliyor..
Bizde eşimle şöyle bir karar aldık, bu sene eğer gidebilirsek kv mle beraber gidicez. Ama önümüzdeki seneler bu tekrarlanmayacak. Habersiz bir şekilde gidilecek gerekirse. Artık orasını eşime bırakıyorum. İster tatlı tatlı anlatsın, ister gizli saklı yapsın. Yeter ki yapsın yani..
Böyle anlayışsız kv den tiksiniyorum artk hiç mi anlamazlar insan halinden yaa
Kaleminize sağlık aynen tam da öyle ..karısıyla başbaşa tatil yapmaktansa annesine bakıcılık yapmayı tercih eden adamları anlayabilmem mümkün değil, yorum yapamıyorum,
ama tm suç adamda, kadın beleş tatil bulmuş niye hayır desin ki
Allah size sabır versin, kendisi kv den çekmeyen kaynanalar anlamıyorlar zaten ..inanın burda bahsetmediğim inanılmaz tavan haraketleri var ve ben beraber yaşıyorken kadını avucumun içi gibi tanıdım, ne yazık ki.... biz uyuyana kadar uyumazdı yaaa, ben 10 yıl boyunca salonda tv izlerken esimin dizine uzanmadım meselaa, ama kendisi hep anlatır eşiyle olan tatillerini gezmeleriniii, eminim kiiii bir defa bile kv'si ile gitse bunu bana bile yıllarca dert yanarak anlatırdı, ama kişi kendini bilmiyor bazen ne yazık ki....
Bizi zorla art niyetli olmaya zorluyorlar.. ben asıl hatayı eşimde buluyorum madem böyle birey olmayı başaramamış annesiz bir yere gidemiyor, evlenip başımı yakmayacaktı..
böyle ana kuzusu bir adamla hayat da geçmez geçmiyor da zaten, nasıl aşıcaz bilmiyorumaynen, zorlaaa artniyetli olmaya zorlanmak evet tam olarak bu yaşanılan...
ben gitmezdimMerhaba ;
Burada çok yankı bulan konularımın ardından daha sade bir konu açmak istedim, çünkü gün geçmiyor ki eşimle yeni yeni sorunlarımız türemiyor..
Ben bir hafta yıllık izne çıkıcam, bunun 3 gününde de Bodrum'a gidicez, ama eşim annesini de çağırmak istediğini söyledi, neymiş annesi Bodrum'u çok görmek istiyormuş..
Bende tamam dedim sonra kv'ye söyledik hemen de atladı tabi, yok oğlum benim ne işim var siz eşinizle başbaşa gidin filan yok hemen atladı geliyorum diye tabi tüm masraflar vs. bizden.. Senede bir sefer birkaç gün bir yere gidicez onda da sağolsun kv hiç bizi yalnız bırakmıyor, birey olmayı başaramamış eşim de hemen plana onu da dahil ediyor..
Sizce bu tatil planını iptal mi etsem?