KV İle Parti planı..

Ortada sıkıntı yok.Gereksiz abartı var.

Bence sürprizi boz☺yani gündüz başbaşa yemeginizi yiyin hediye ni ver ilk sürprizi sen yap bu k.v ler hakediyor bazen

Benim sevgiliminde de dogum gununu kutlamazlardi ben olunca adam degerlendi heralde dogum gununde erkenden bulustuk tabiki aksama kadar. Biz oturyoruz ablasi aradi nerdesin sen dogum gununu kutluyoruz!
Piknige gidiyoruz basbasa, ablasi bende geliyim, yemege gideriz benide alsaydiniz! Ben yokken boyle degilmis. Sende yazmissin onceden hic kutlamamislar 32senedir de simdi hayirdir? Bilerek yapiyolar. Basbasa kutlayin ozel gunlerinizi

Bunlar cok kucuk detaylar.. Hos gorun bu seferlik bence plana dahil olun. Zitlasmak sadece nisanlinizi uzer..

Aslında siz yalnız plan yapsaydiniz sonra da onlarla kutlasaydiniz olurdu.ya da önce onlarla kutlarsiniz ,sonra ikiniz çıkar başbaşa olursunuz.boyle olabilir ailesinin olmasının bir sakincasi yok bana göre.annesine anne ben plan yaptım sonra size geçeriz birlikte kutlarız diyemez miydiniz

Valla bence sen direk gelinlik yapıyorsun. Ne kadının kutlama planında bir hinlik var, ne görümcenin attığı mesajda. Bu kadar düşman görmeyin bu erkek ailelerini kendinize. Yarın öbürgün oğlunuz olur. Keser döner sap döner. Herkes de kendi yaptığı muameleye maruz kalır.

kadının doğurduğu oğluna doğum günü partisi planı yaptı diye düşüncesiz ilan edilmiş.siz gizli gizli plan yaparken çok mu düşünceliydiniz.

Kv ile parti derken??? ayni siyasi partiye oy vermekten baska bir partide yer alacagimizi sanmiyorum

Ben burada bi sıkıntı göremedim. Kadın kendince plan yapmış belki sizde mutlu olursunuz diye düşündü ne var bunda? Istemiyorsanız direk bizim başbaşa bi planımız var diyebilirdiniz. Görümce de fikir vermek istedi kendince demekki. Karışmaya hakkı yok elbet ama fikir vermekte bi sakınca göremedim.

Tamam kayınvalide görümce gelin pek anlaşamıyor burada görüyoruz örneklerini ama abartmamak gerek. Her söylenenin altında anlam ararsak nasıl mutlu oluruz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…