• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV İle Parti planı..

Bugün KV aradım napıyosun nasılsın anne diye (nişanlıyım şuan) nişanlım şehir dışında evlenince benimde tayin oraya çıkacak. Aileler burda (benim olduğum şehirde).
Kızlar durum şu ki nişanlımın Doğumgünü yaklaşıyor ve ben plan yaptım gizli tabiki ya ben gidicem oraya ya o gelicek..
Annesi diyorki o gün oğlum geliiiir sen gelirsiiiin kapıda beni görür tek sonra sürpriz diye herkes çıkar bir yerden karşısına mumunu üfler.. ( Kadın planı yapmış.. Düşüncesiz gibi insan bir sorar..) :110:
ESKİDEN HİÇ KUTLAMAMIŞ BU ARADA.
Yok kızları ile konuşmuşta yok şu yok bu..
3 ablası var kendi tek oğlan en küçükleri. Ben 25 o 32 yaşında.
Bende hımm dedim gülümsedim telefonda.
Eşim aslında ailesini önemser tabiki bu olmalı ama ailesi yüzünden onunla çok tartıştım ve yoruldum artık..
Ayrılma noktasına bile geldik ben seni seviyorum sen benim her şeyimsin sen olmazsan biterim diye ayrılmamam konusunda yalvardı resmen abartmıyorum..
Cazgır bir insan değilim ama içimde bunları düşündükçe büyüyor..
Yok eşyanı evinize düzeriz Yok düzeltiriz arada telefonda bu lafları da sıkıştırdı. ( Ben mi abartıyorum acaba ? ) :işsiz:
Tabiki nişanlıma bu konuları aksettirmiyorum ama daral geldi bu kız istiyormu diye bir düşünür insan..
Yeri geldiğinde kendi ailemi bile karıştırmıyorum.
Nişanlım artık bana hiç bir şekilde iyi kötü anlamda ailesinden söz açmıyor. ( Biraz tuhaf olduklarını anlamış galiba )
Görümcelerimi hep arayıp sorarım artık resmini bile instada nişanlımla kendimle olanları beğenmiyorlar. ( Derdinde değilim detay bilin diye yazdım )
Küçük ablasının sürekli akıl vermesi ( aslında bir şey bilmediğini nişanlımda fark etti )
En basitinden örnek vereyim iç çamaşırı alıcaz diyelim alışverişe çıktık bu hemen nişanlıma mesaj atmış set satılıyor içinde her şeyi var ondan alın filan..
Tabikide almadın parça şeklinde bi iç çamaşırı takımı bide çok şık gecelik aldım tamam daha ucuza geldi ki kaynana da beni destekledi çok mantıklı diye..
Ablası bozuldu filan ama nişanlımı nasıl arada bırakıyor görmeniz lazım.
Benim ne yapmam lazım ? Mesafeli mi durmalıyım nişanlım bağlı bana ama kendi kararları olsun ailem dedi diye yapmasın istiyorum. (Bir dediğimi iki etmez ama evlenince ne oluyor bilemiyoruz)o_O
Yapı olarakta tez canlı bir insanım ve yardımlarınızı bekliyorum kızlar..
Bu arada nişanlıma söyledim annen galiba plan filan mı ne yapmış rüyasında görmüş dedim hımm dedi sustu sonra şunu söyledim aşkım biz bize olalım hep özel olsun Doğum günümüz dedim güzellikle yanaşarak alttan ayarı verdim oda tabiki aşkım hep biz olucaz beraber olucaz özel olacak. ( Annesine karşı kaleyi yaptım gibi bişe..) ama bakalım ne olacak anladı ama anlayacağını :halay:
Ortada sıkıntı yok.Gereksiz abartı var.

Benim sevgiliminde de dogum gununu kutlamazlardi ben olunca adam degerlendi heralde dogum gununde erkenden bulustuk tabiki aksama kadar. Biz oturyoruz ablasi aradi nerdesin sen dogum gununu kutluyoruz!
Piknige gidiyoruz basbasa, ablasi bende geliyim, yemege gideriz benide alsaydiniz! Ben yokken boyle degilmis. Sende yazmissin onceden hic kutlamamislar 32senedir de simdi hayirdir? Bilerek yapiyolar. Basbasa kutlayin ozel gunlerinizi

Bunlar cok kucuk detaylar.. Hos gorun bu seferlik bence plana dahil olun. Zitlasmak sadece nisanlinizi uzer..

Aslında siz yalnız plan yapsaydiniz sonra da onlarla kutlasaydiniz olurdu.ya da önce onlarla kutlarsiniz ,sonra ikiniz çıkar başbaşa olursunuz.boyle olabilir ailesinin olmasının bir sakincasi yok bana göre.annesine anne ben plan yaptım sonra size geçeriz birlikte kutlarız diyemez miydiniz

Bugün KV aradım napıyosun nasılsın anne diye (nişanlıyım şuan) nişanlım şehir dışında evlenince benimde tayin oraya çıkacak. Aileler burda (benim olduğum şehirde).
Kızlar durum şu ki nişanlımın Doğumgünü yaklaşıyor ve ben plan yaptım gizli tabiki ya ben gidicem oraya ya o gelicek..
Annesi diyorki o gün oğlum geliiiir sen gelirsiiiin kapıda beni görür tek sonra sürpriz diye herkes çıkar bir yerden karşısına mumunu üfler.. ( Kadın planı yapmış.. Düşüncesiz gibi insan bir sorar..) :110:
ESKİDEN HİÇ KUTLAMAMIŞ BU ARADA.
Yok kızları ile konuşmuşta yok şu yok bu..
3 ablası var kendi tek oğlan en küçükleri. Ben 25 o 32 yaşında.
Bende hımm dedim gülümsedim telefonda.
Eşim aslında ailesini önemser tabiki bu olmalı ama ailesi yüzünden onunla çok tartıştım ve yoruldum artık..
Ayrılma noktasına bile geldik ben seni seviyorum sen benim her şeyimsin sen olmazsan biterim diye ayrılmamam konusunda yalvardı resmen abartmıyorum..
Cazgır bir insan değilim ama içimde bunları düşündükçe büyüyor..
Yok eşyanı evinize düzeriz Yok düzeltiriz arada telefonda bu lafları da sıkıştırdı. ( Ben mi abartıyorum acaba ? ) :işsiz:
Tabiki nişanlıma bu konuları aksettirmiyorum ama daral geldi bu kız istiyormu diye bir düşünür insan..
Yeri geldiğinde kendi ailemi bile karıştırmıyorum.
Nişanlım artık bana hiç bir şekilde iyi kötü anlamda ailesinden söz açmıyor. ( Biraz tuhaf olduklarını anlamış galiba )
Görümcelerimi hep arayıp sorarım artık resmini bile instada nişanlımla kendimle olanları beğenmiyorlar. ( Derdinde değilim detay bilin diye yazdım )
Küçük ablasının sürekli akıl vermesi ( aslında bir şey bilmediğini nişanlımda fark etti )
En basitinden örnek vereyim iç çamaşırı alıcaz diyelim alışverişe çıktık bu hemen nişanlıma mesaj atmış set satılıyor içinde her şeyi var ondan alın filan..
Tabikide almadın parça şeklinde bi iç çamaşırı takımı bide çok şık gecelik aldım tamam daha ucuza geldi ki kaynana da beni destekledi çok mantıklı diye..
Ablası bozuldu filan ama nişanlımı nasıl arada bırakıyor görmeniz lazım.
Benim ne yapmam lazım ? Mesafeli mi durmalıyım nişanlım bağlı bana ama kendi kararları olsun ailem dedi diye yapmasın istiyorum. (Bir dediğimi iki etmez ama evlenince ne oluyor bilemiyoruz)o_O
Yapı olarakta tez canlı bir insanım ve yardımlarınızı bekliyorum kızlar..
Bu arada nişanlıma söyledim annen galiba plan filan mı ne yapmış rüyasında görmüş dedim hımm dedi sustu sonra şunu söyledim aşkım biz bize olalım hep özel olsun Doğum günümüz dedim güzellikle yanaşarak alttan ayarı verdim oda tabiki aşkım hep biz olucaz beraber olucaz özel olacak. ( Annesine karşı kaleyi yaptım gibi bişe..) ama bakalım ne olacak anladı ama anlayacağını :halay:

Valla bence sen direk gelinlik yapıyorsun. Ne kadının kutlama planında bir hinlik var, ne görümcenin attığı mesajda. Bu kadar düşman görmeyin bu erkek ailelerini kendinize. Yarın öbürgün oğlunuz olur. Keser döner sap döner. Herkes de kendi yaptığı muameleye maruz kalır.

kadının doğurduğu oğluna doğum günü partisi planı yaptı diye düşüncesiz ilan edilmiş.siz gizli gizli plan yaparken çok mu düşünceliydiniz.

Kv ile parti derken??? ayni siyasi partiye oy vermekten baska bir partide yer alacagimizi sanmiyorum :D

Ben burada bi sıkıntı göremedim. Kadın kendince plan yapmış belki sizde mutlu olursunuz diye düşündü ne var bunda? Istemiyorsanız direk bizim başbaşa bi planımız var diyebilirdiniz. Görümce de fikir vermek istedi kendince demekki. Karışmaya hakkı yok elbet ama fikir vermekte bi sakınca göremedim.

Tamam kayınvalide görümce gelin pek anlaşamıyor burada görüyoruz örneklerini ama abartmamak gerek. Her söylenenin altında anlam ararsak nasıl mutlu oluruz ki?

Back