• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV İle Parti planı..

Merlin906

Mutlu Yalnızlık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.293
699
123
34
Bugün KV aradım napıyosun nasılsın anne diye (nişanlıyım şuan) nişanlım şehir dışında evlenince benimde tayin oraya çıkacak. Aileler burda (benim olduğum şehirde).
Kızlar durum şu ki nişanlımın Doğumgünü yaklaşıyor ve ben plan yaptım gizli tabiki ya ben gidicem oraya ya o gelicek..
Annesi diyorki o gün oğlum geliiiir sen gelirsiiiin kapıda beni görür tek sonra sürpriz diye herkes çıkar bir yerden karşısına mumunu üfler.. ( Kadın planı yapmış.. Düşüncesiz gibi insan bir sorar..) :110:
ESKİDEN HİÇ KUTLAMAMIŞ BU ARADA.
Yok kızları ile konuşmuşta yok şu yok bu..
3 ablası var kendi tek oğlan en küçükleri. Ben 25 o 32 yaşında.
Bende hımm dedim gülümsedim telefonda.
Eşim aslında ailesini önemser tabiki bu olmalı ama ailesi yüzünden onunla çok tartıştım ve yoruldum artık..
Ayrılma noktasına bile geldik ben seni seviyorum sen benim her şeyimsin sen olmazsan biterim diye ayrılmamam konusunda yalvardı resmen abartmıyorum..
Cazgır bir insan değilim ama içimde bunları düşündükçe büyüyor..
Yok eşyanı evinize düzeriz Yok düzeltiriz arada telefonda bu lafları da sıkıştırdı. ( Ben mi abartıyorum acaba ? ) :işsiz:
Tabiki nişanlıma bu konuları aksettirmiyorum ama daral geldi bu kız istiyormu diye bir düşünür insan..
Yeri geldiğinde kendi ailemi bile karıştırmıyorum.
Nişanlım artık bana hiç bir şekilde iyi kötü anlamda ailesinden söz açmıyor. ( Biraz tuhaf olduklarını anlamış galiba )
Görümcelerimi hep arayıp sorarım artık resmini bile instada nişanlımla kendimle olanları beğenmiyorlar. ( Derdinde değilim detay bilin diye yazdım )
Küçük ablasının sürekli akıl vermesi ( aslında bir şey bilmediğini nişanlımda fark etti )
En basitinden örnek vereyim iç çamaşırı alıcaz diyelim alışverişe çıktık bu hemen nişanlıma mesaj atmış set satılıyor içinde her şeyi var ondan alın filan..
Tabikide almadın parça şeklinde bi iç çamaşırı takımı bide çok şık gecelik aldım tamam daha ucuza geldi ki kaynana da beni destekledi çok mantıklı diye..
Ablası bozuldu filan ama nişanlımı nasıl arada bırakıyor görmeniz lazım.
Benim ne yapmam lazım ? Mesafeli mi durmalıyım nişanlım bağlı bana ama kendi kararları olsun ailem dedi diye yapmasın istiyorum. (Bir dediğimi iki etmez ama evlenince ne oluyor bilemiyoruz)o_O
Yapı olarakta tez canlı bir insanım ve yardımlarınızı bekliyorum kızlar..
Bu arada nişanlıma söyledim annen galiba plan filan mı ne yapmış rüyasında görmüş dedim hımm dedi sustu sonra şunu söyledim aşkım biz bize olalım hep özel olsun Doğum günümüz dedim güzellikle yanaşarak alttan ayarı verdim oda tabiki aşkım hep biz olucaz beraber olucaz özel olacak. ( Annesine karşı kaleyi yaptım gibi bişe..) ama bakalım ne olacak anladı ama anlayacağını :halay:

Son düzenleme:
Bugün KV aradım napıyosun nasılsın anne diye (nişanlıyım şuan) nişanlım şehir dışında evlenince benimde tayin oraya çıkacak. Aileler burda (benim olduğum şehirde).
Kızlar durum şu ki nişanlımın Doğumgünü yaklaşıyor ve ben plan yaptım gizli tabiki ya ben gidicem oraya ya o gelicek..
Annesi diyorki o gün oğlum geliiiir sen gelirsiiiin kapıda beni görür tek sonra sürpriz diye herkes çıkar bir yerden karşısına mumunu üfler.. ( Kadın planı yapmış.. Düşüncesiz gibi insan bir sorar..) :110:
ESKİDEN HİÇ KUTLAMAMIŞ BU ARADA.
Yok kızları ile konuşmuşta yok şu yok bu..
3 ablası var kendi tek oğlan en küçükleri. Ben 25 o 32 yaşında.
Bende hımm dedim gülümsedim telefonda.
Eşim aslında ailesini önemser tabiki bu olmalı ama ailesi yüzünden onunla çok tartıştım ve yoruldum artık..
Ayrılma noktasına bile geldik ben seni seviyorum sen benim her şeyimsin sen olmazsan biterim diye ayrılmamam konusunda yalvardı resmen abartmıyorum..
Cazgır bir insan değilim ama içimde bunları düşündükçe büyüyor..
Yok eşyanı evinize düzeriz Yok düzeltiriz arada telefonda bu lafları da sıkıştırdı. ( Ben mi abartıyorum acaba ? ) :işsiz:
Tabiki nişanlıma bu konuları aksettirmiyorum ama daral geldi bu kız istiyormu diye bir düşünür insan..
Yeri geldiğinde kendi ailemi bile karıştırmıyorum.
Nişanlım artık bana hiç bir şekilde iyi kötü anlamda ailesinden söz açmıyor. ( Biraz tuhaf olduklarını anlamış galiba )
Görümcelerimi hep arayıp sorarım artık resmini bile instada nişanlımla kendimle olanları beğenmiyorlar. ( Derdinde değilim detay bilin diye yazdım )
Küçük ablasının sürekli akıl vermesi ( aslında bir şey bilmediğini nişanlımda fark etti )
En basitinden örnek vereyim iç çamaşırı alıcaz diyelim alışverişe çıktık bu hemen nişanlıma mesaj atmış set satılıyor içinde her şeyi var ondan alın filan..
Tabikide almadın parça şeklinde bi iç çamaşırı takımı bide çok şık gecelik aldım tamam daha ucuza geldi ki kaynana da beni destekledi çok mantıklı diye..
Ablası bozuldu filan ama nişanlımı nasıl arada bırakıyor görmeniz lazım.
Benim ne yapmam lazım ? Mesafeli mi durmalıyım nişanlım bağlı bana ama kendi kararları olsun ailem dedi diye yapmasın istiyorum. (Bir dediğimi iki etmez ama evlenince ne oluyor bilemiyoruz)o_O
Yapı olarakta tez canlı bir insanım ve yardımlarınızı bekliyorum kızlar..
Beraber kutlayın bence onda cok bir sıkıntı görmedim ben tabi sizden fikir almadan plan yapması hoş değil bu seferlik hoş görün nişanlınızın da hoşuna gider. Diğer konularda da karıştırmayın he diyip geçin nişanlınızla halledin herşeyi. Kıskançlık durumu olabiliyo benimki de senin gibi en küçük ve tek erkek ablasının biriyle şuan görüşmüyor ilişkimize zarar verdiği için.

Partiden çeyiz alışverişine nasıl atladık anlamadım. :deli:

Neyse. Ben genel tavsiye vereyim. Akla yatkın makul seviyede kendi istediğin ne ise onu yap. (Yani gidipte durumu olmayan adamdan kaşıkçı elmasıNişanlın arada kalmasın diye kendinden feragat etme.

Ablasına ne senin alacağın iç çamaşırından?
Bu nedenle arada kalıyorsa nişanlın kalsın bir zahmet.

Sen şimdiden kendinden ödün verirsen eşin senin bunu hep yapacağını düşünür. Başta nasıl giderse öyle gider.
Sonradan bazı şeyleri değiştirmeye çalışmak sorun oluyor.

Partiden çeyiz alışverişine nasıl atladık anlamadım. :deli:

Neyse. Ben genel tavsiye vereyim. Akla yatkın makul seviyede kendi istediğin ne ise onu yap. (Yani gidipte durumu olmayan adamdan kaşıkçı elmasıNişanlın arada kalmasın diye kendinden feragat etme.

Ablasına ne senin alacağın iç çamaşırından?
Bu nedenle arada kalıyorsa nişanlın kalsın bir zahmet.

Sen şimdiden kendinden ödün verirsen eşin senin bunu hep yapacağını düşünür. Başta nasıl giderse öyle gider.
Sonradan bazı şeyleri değiştirmeye çalışmak sorun oluyor.
Tüm detayı bilin diye yazdım oraya :)

görümcenleere de cok yüz vermemelisin bence. ara sor görüş ama aranızda yinede bi resmiyet olsun. onlar ne derse he he de gec kendi bildigini yap

Biz hallediyoruz merak etmeyin kendinizi yormayın bizi düşünerek de.. kv verdiğim cevap hep budur anlar ve karışmaz tam karışacakken :KK53:

iyi de doğum günü bu işte

hem kv nin sürprizini yapın hem de çıkın ikiniz dışarıda takılın

yani bir kerelik değil ki tüm gün doğum günü

ya da siz atlayın onun olduğu şehre gidin o zaman annesi sürpriz yapamaz

ancak kv yi kendinize rakip görmeyin görümceleri de

kv öyle deyince bakalım deyin belki ben giderim deyin

yani o planını söylüyor siz de sizinkini söyleyin

Nişanlıyken bi tık ailenin borusu öter. Normal.

Doğum günü için başbaşa plan yapılmalı ve icazet alınmamalı.

Bu arada çeyiz alışverişini böyle seramoniye çevirirseniz görümcenin de fikir vermesi kadar doğal bir şey yok.

Nişanlıyken bi tık ailenin borusu öter. Normal.

Doğum günü için başbaşa plan yapılmalı ve icazet alınmamalı.

Bu arada çeyiz alışverişini böyle seramoniye çevirirseniz görümcenin de fikir vermesi kadar doğal bir şey yok.
Ya bir kere oldu işte kadının içinde kalmasın diye kabul ettim tek oğlu..

iyi de doğum günü bu işte

hem kv nin sürprizini yapın hem de çıkın ikiniz dışarıda takılın

yani bir kerelik değil ki tüm gün doğum günü

ya da siz atlayın onun olduğu şehre gidin o zaman annesi sürpriz yapamaz

ancak kv yi kendinize rakip görmeyin görümceleri de

kv öyle deyince bakalım deyin belki ben giderim deyin

yani o planını söylüyor siz de sizinkini söyleyin
Başka bir şehirde buluşucaz kararlaştırdım nişanlımında çok hoşuna gitti :)) (Annesinin yaptığı planından haberdar olmasına rağmen)

hem kv ile beraber kutlayın heves etmiş madem sonra da başbaşa bişeyler yapın.

onun dışında çok problem yok gibi iç çamaşırı muhabbeti gereksiz olmuş bilmelerine ne gerek var ki çamaşır almanızı fikir verecek kadar

Kv yaptigi program bana guzel geldi bence uyun ancak siz kendiniz plan yaparkende nisanlinizi dunyaya getiren anneye sormadiniz hesaba katmadiniz.

Meh, görümcen de senin aldığın iç çamaşırını bilmeyiversin zaten anlamıyorum bu çeyiz alışverişine cümbür cemaat gidilmesini. Benim annem babam kimseyi çağırmadan beraber seçmişler bütün eşyalarını her şeylerini tee kaç yıl önce. O zaman yaygınken bile komik geliyormuş onlara, şimdi yıl 2017 olacak hala cümbür cemaat. Kendiniz seçin nişanlınızla, doğumgününü de başbaşa kutlayın. Evlendikten sonra zaten kutlayamayacaksınız bile. Kendi kendine plan yapan insanları sevmem, belki ben de plan yaptım yer ayırttım. Bu ne kabalık?

Inanamiyorum resmen benim yasadiklarimin aynisi hicbir eksigi yok. Bende biktim 2gorumce 1kvden sevgilimde sen daha degerlisin benim icin ayni sizin nisanlinizin dediklerini diyor ama artik ben kafamda eskileri dusunup dusunup kavga cikardigim icin bikti artik onlari konusma diyor. Bende biktim onlardan. Bilmiyorum ne olacak. Yorumlari takip edeyim belki isime yarar :(

Back