Yok bacim onuda denedim olmuyor istediginden vazgeçmiyor illa dedigi olcak bende şastim ilk defa gordum bende oda bana denk geldiSorduğunda cevap vermemeyi deneseniz, birkaç sormada vazgeçmez mi? Ne hadsiz insanlar var şaştım kaldım.
Allah yardımcın olsun o zaman.Yok bacim onuda denedim olmuyor istediginden vazgeçmiyor illa dedigi olcak bende şastim ilk defa gordum bende oda bana denk geldi
Seninki daha abes.Tatlim abes felan degil benim kv adetimi takip eder her ay sorar bu ay adet oldun mu olmadin mi diye eger olmadiysam hamile diye herkese duyurur halbuki hicbisey yok gelde anlat işte
İlerde bebek olması durumunda kime söylememeniz gerektiğini öğrenmiş oldunuz.. borcunuz filan mı var belki sizi düşünerek demiştir tamam gelen nasibiyle gelir ama bebek demek bi sorumluluk bi masraf demekHerkese Merhaba,
Bir davranışla karşı karşıya kaldım ve fikir almak istiyorum. Adetimin 1 hafta geciktiğini sanıyordum bu sabaha kadar. Ama daha 2 günüm varmış dün akşam kvye gittik. Ona dedim adetim gecikti 6 gündür. Kadın ağzını korkarak eliyle kapadı, aaaa napacaksınız aaaa sen ilaç kullanmıyor musun ne olacak şimdi diyerek kötü bir şekilde üzülerek şok oldu. Bu benim kv, kendi kızının çocuklarına hergün hediyeler alır, hergün onları görmeye gider onlarsız 1 gün bile geçiremez. Bana gelince neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?