Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlim abes felan degil benim kv adetimi takip eder her ay sorar bu ay adet oldun mu olmadin mi diye eger olmadiysam hamile diye herkese duyurur halbuki hicbisey yok gelde anlat işte
bağışıklığı bilemem de bana bir kere sorsa bile ne alaka derim yaniDurum bağışıklık yaptıysa abes gelmemesini yadırgamamak lazım
Valla canim kac kere uyardim bagirdim cagirdim ama anlamiyor bende artik biktim ama anlamiyorSenin kv de amma işsizmiş
Gelinim olsa da adet döngüsünü hesaplasam diye beklemiş sanırım yıllardır
Hiç rahatsız olmuyor musun her ay arayıp bunu sorunca?
Ben senin adına rahatsız oldum valla
Haklisin canim ben soylemekten utaniyorum ama kadin sormaktan utanmiyor kac kere soyledim sorma sorunca eline ne geciyor diye kavgada ettim ama yok sorun ondasebep?
damızlıkmısınız siz seni ilgilendirmez ne zaman adet olduğum diyemiyormusunuz? insan kv ile böyle abes bir muhabbete utanır yahu.
gelinim olsa da adet dongusunu hesaplasamSenin kv de amma işsizmiş
Gelinim olsa da adet döngüsünü hesaplasam diye beklemiş sanırım yıllardır
Hiç rahatsız olmuyor musun her ay arayıp bunu sorunca?
Ben senin adına rahatsız oldum valla
Gelde anlat bende senin dusunuyorum ama yok soylemuyorum bu seferde oglunu arayip soruyor oldu mu olmadimi diye jac kere kavga cikti bu yuzden ama yok her ay ayni terane bende biktimbu normal mi gerçekten
size ne diyemıyor musunuz
ne kadar ayıp adet oldun mu olmadın mı kv deye söylemek
çok da iğrenç ötesi.
bi tarafımdan gelen kandan neden haberi olsun ya elalemin millete ne.........
Ee arıyor oldun mu diyor cevap veriyor musun?Valla canim kac kere uyardim bagirdim cagirdim ama anlamiyor bende artik biktim ama anlamiyor
Cok haklisin cevap vermiyorum bu seferde oglunu ariyor istedigin kadar tersle kiz bagir cagir soyleme küs yine ayniEe arıyor oldun mu diyor cevap veriyor musun?
Bir daha bunu sormak için ararsan kapatırım diyemiyor musun?
Bir daha sorarsa "haa senin haberin yok dimi? Bıktım bu adet sancılarından rahmimi aldırdım" de düşsün bayılsın
Tövbe est ya
Hani bu taviz vermenin de ötesi
Kaç ped kullandığını yumurtlama dönemini falan da sorup hesaplıyor mu bari?
Bigün arayıp "bugün yapmanız lazım hesapladığım takvime göre" derse şaşırma
Ayyy bayildim ben sizin yorumlariniza :)))Ee arıyor oldun mu diyor cevap veriyor musun?
Bir daha bunu sormak için ararsan kapatırım diyemiyor musun?
Bir daha sorarsa "haa senin haberin yok dimi? Bıktım bu adet sancılarından rahmimi aldırdım" de düşsün bayılsın
Tövbe est ya
Hani bu taviz vermenin de ötesi
Kaç ped kullandığını yumurtlama dönemini falan da sorup hesaplıyor mu bari?
Bigün arayıp "bugün yapmanız lazım hesapladığım takvime göre" derse şaşırma
Oğlu dediğin eşin dimi?Cok haklisin cevap vermiyorum bu seferde oglunu ariyor istedigin kadar tersle kiz bagir cagir soyleme küs yine ayni
en son ona söyledim. kendi ailem falan eşim falan biliyordu dün laf arasında söyledim gördüğüm tavra dondum kaldım
Ah ablacim ah eşim zaten soylemiyor bilmiyorum diyo zaten soylese kiyamet kopar ne tepkiler verdim bilemezsin ama artik bende yoruldumOğlu dediğin eşin dimi?
Bence sen gereken tepkiyi veremiyorsun.
Ne münasebet annen bunu soruyor ve sende cvp veriyorsun desene.
Adam gibi eşinin özelini koruyamıyorsa da ona mesaf koy.
Sana çelik külot giydiresim geldi he
Böylece kimse hesap soramaz
Kvne de işler kesat tükkan kapalı dersin ay haha valla sinirlerim bozuldu bu kadar sakin kalma kukunun içini dökeceği zamanı kvden bilmesin bi zahmet
Adet muhabbeti bir yana iki hamileliğimde de hamile olduğumu 12.haftadan sonra söyledim iki aileye de, çevreme de. Bir gecikmede ortalığı ayağa kaldırmayı anlamadım.bnde onu dicektim kv ye adet geciktiği niye söylenir ki 5 yıllık evliyim asla böyle muhabbetlere girmem
Haklisin canim ben soylemekten utaniyorum ama kadin sormaktan utanmiyor kac kere soyledim sorma sorunca eline ne geciyor diye kavgada ettim ama yok sorun onda
Sorduğunda cevap vermemeyi deneseniz, birkaç sormada vazgeçmez mi? Ne hadsiz insanlar var şaştım kaldım.Tatlim abes felan degil benim kv adetimi takip eder her ay sorar bu ay adet oldun mu olmadin mi diye eger olmadiysam hamile diye herkese duyurur halbuki hicbisey yok gelde anlat işte