• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv hamile kalmamdan korkuyor

Herkes bilgi vermeye takılmış ama bence olabilir o an ki sohbetinizin üstüne denk gelmiş söylemişsiniz ve beklemediğiniz bir tepki olmuş , maddi olarak yetersiz görüyor olabilir kavga ediyosanız belki boşanırlar diye düşünüyo olabilir ya da benim kaynana gibi daha kendimi hazır hissetmiyorum diyebilir

Herkes bilgi vermeye takılmış ama bence olabilir o an ki sohbetinizin üstüne denk gelmiş söylemişsiniz ve beklemediğiniz bir tepki olmuş , maddi olarak yetersiz görüyor olabilir kavga ediyosanız belki boşanırlar diye düşünüyo olabilir ya da benim kaynana gibi daha kendimi hazır hissetmiyorum diyebilir
Teşekkür ederim, evet aynen konu açıldı ben gidip direk söylemedimm

Vallahi şunu gördüm ki, hepinizin içi çok fesat. Şuan banlanmaya razıyım evet. Fesatsınız, evet konu açıldı söyledim. Benim söylemek istediğim ne, sizin anladığınız ne?
Fesatlığınızda geberin

Herkese Merhaba,
Bir davranışla karşı karşıya kaldım ve fikir almak istiyorum. Adetimin 1 hafta geciktiğini sanıyordum bu sabaha kadar. Ama daha 2 günüm varmış dün akşam kvye gittik. Ona dedim adetim gecikti 6 gündür. Kadın ağzını korkarak eliyle kapadı, aaaa napacaksınız aaaa sen ilaç kullanmıyor musun ne olacak şimdi diyerek kötü bir şekilde üzülerek şok oldu. Bu benim kv, kendi kızının çocuklarına hergün hediyeler alır, hergün onları görmeye gider onlarsız 1 gün bile geçiremez. Bana gelince neden?
Şundan: Adet takviminizi belki iyi niyetinizle paylaşmış ve hamilelik ihtimali daha kesinleşmemişken söylemişsiniz. Bu durumda burnunu sokma hakkını herkes bulur. Tepkisini de gizleme zahmetine katlanmaz. Belki içinden daha erken diye düşündü ama siz o mesafeyi koruyamadınız diye dışa vurdu. Çekinmedi.

Teşekkür ederim, evet aynen konu açıldı ben gidip direk söylemedimm
Ben sizin fazla saf kalpli olduğunuzu hissettim. Bence iyi niyetinizi kullanacak insanlar var ailenizde. Çünkü istersen iki haftalık evli ol, hamilelik ihtimaline öyle öcü görmüş gibi tepki verilmez. Benim babaannem de annem hamile olduğundan şüphelenince benzer tepkiyi vermiş, annem 26 senedir anlatır kırgınlığını yani. Bunlar hassas konular.

Daha ortada fol yumurta yokken adetim gecikti dememiz enteresan yani ne gerek var sanki denemişsiniz gibi geldi. Siz eşinizle istedikten sonra onun düşüncesi niye önemli olsun kaldı ki.şimdiden yok öbürlerine hediyeler alıyor ne alaka? sizin olunca almayacağımı ne biliyorsunuz hiç.takmaya bile değer değil

Vallahi şunu gördüm ki, hepinizin içi çok fesat. Şuan banlanmaya razıyım evet. Fesatsınız, evet konu açıldı söyledim. Benim söylemek istediğim ne, sizin anladığınız ne?
Fesatlığınızda geberin
fesatlıkla ne alakası var acaba. işine gelmeyen yorumları okuyunca herkes fesat oldu. konu açılmış söylemişmiş, herkese söyledim en son o kaldı dedin. ortada bişey yok herkese ilan etmişsin istersen tvye çık dünyaya ilan et banane. ceremesini benmi çekcem Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. fesatlığından gebermek isteyen biri var burda

Herkese Merhaba,
Bir davranışla karşı karşıya kaldım ve fikir almak istiyorum. Adetimin 1 hafta geciktiğini sanıyordum bu sabaha kadar. Ama daha 2 günüm varmış dün akşam kvye gittik. Ona dedim adetim gecikti 6 gündür. Kadın ağzını korkarak eliyle kapadı, aaaa napacaksınız aaaa sen ilaç kullanmıyor musun ne olacak şimdi diyerek kötü bir şekilde üzülerek şok oldu. Bu benim kv, kendi kızının çocuklarına hergün hediyeler alır, hergün onları görmeye gider onlarsız 1 gün bile geçiremez. Bana gelince neden?
Aman benim annem bana neler yapıyor.
Kv haliyle yapar.
Kv nizden çocuğunuza bakması gibi bi beklentiniz varsa hiç olmasın.
Takılma.
Sen çocuğu doğurursan kendin ve eşin için doguracaksın ve sen bakacaksın. Dışarıdaki insanlara kulak asma.

Onlarca kez yazılmış ama ben de yazıyorum söylemeseydiniz keşke.Kızla gelini bir tutmaz çoğu kayınvalide , kızıyla sana olan bakışı asla aynı olmayacaktır.Torunu ayıran bile var.Buna hazırlıklı ol.Aldırma.

Fesatlığınızda geberin

Ya Allah aşkına fesat olan tek bir yorum gösterir misin?
Neyin var da neye fesatlanacaklar?
Konun başlı başına saçma zaten, bir de verdiğin cevaba bak.

Sırf kaynana sevinmedi diye fesatlığından geberen de sensin ayrıca

Herkese Merhaba,
neden paylastiniz ki özelinizi...ilac içtiğinizi nerden biliyor?

Fesatlığınızda geberin
Kendi ailem dahil herkese soylemistim ona da soyledim..dedin ilk mesajinda:KK66:

Yani konu acilip da soylenmis birsey degil.

Bu durum herkese tuhaf gelince beddua etmen de cok komik yani.;)

Neyse sana iyi banlanmalar

Herkese Merhaba,
O da birşey mi benimki iyi b.k yedin demişti aman salla o kim ki.

Bizim gelin de annesinin evine gitmişti orada adetim 1 hafta gecikti kucağımla çocuğumla kaldım demişti :D

Buradaki konusulanlarin aksine ben cokta yanlis gormedim yaptiginizi. Bi yakinlik gorup paylasmak istemis olablrsiniz. Bu sizin ozeliniz ve kiminle paylasmak isterseniz paylasirsiniz buda sizin ozelinizdir.
Acaba henuz sizin istemedignizi dusunup o sekilde tepki vermis olabilir mi ?
Bazi kv ler (ogluna asiri asiri duskun olanlar) bi cocugu olursa onunla daha fazla ilgilenecegni dusunup icten ice istemezler cocugu olmasini yada erken gorurler.
Keske o an "anne ne oldu neden boyle tepki verdin" deseydin halve hareketlerinden anlamis olurdun. Esin nasil konustu o an oda senin gibi sasirdi mi?

Herkese Merhaba,
Neden böyle bir konuşmaya girdiniz ki kvyle gereksiz buldum.onu ilgilendiren bir durum yok canınızı sıkmayın.

Herkese Merhaba,
Adetinizi bilmenize gerek yok. Arada bi mesafeniz olsun daha şmdiden sizin günlernizi bilmesi bence ayrı saçmalık. Ayrıca belki istemdğinizi düşünüyodur yada erken buluyodur. Evliliğnz otursun falan istiyodr kafasındaki düşünceler bilemeyz. Bende ikinci torunu söyledğnde kadın sinir etmişti ona neyse sanki. Ama kendince de kötü niyetli olmadğını biliyrm. Şmdiden bunları boşuna kafanıza takmayın

Back