- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 148
- 44
daha da şok oldum kendi ailene de mi söyledin adet gecikinceen son ona söyledim. kendi ailem falan eşim falan biliyordu dün laf arasında söyledim gördüğüm tavra dondum kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha da şok oldum kendi ailene de mi söyledin adet gecikinceen son ona söyledim. kendi ailem falan eşim falan biliyordu dün laf arasında söyledim gördüğüm tavra dondum kaldım
Tatlim abes felan degil benim kv adetimi takip eder her ay sorar bu ay adet oldun mu olmadin mi diye eger olmadiysam hamile diye herkese duyurur halbuki hicbisey yok gelde anlat işteKayınvalideye adet bilgisi vermeniz bana abes geldi..
Amacınız hamilelik ihtimalini duyurmak ise, kesinleştirip söyleseydiniz.
Eğer çocuk olması durumunda kayınvalideye bir sorumluluk yüklenmeyecekse, tepkisini ciddiye almayın.
Benim ablam hamile. Yani insallah. Ama kan testinde cikti. Henuz doktora gitmedi ve tum aileye soyledi. Simdi de diyor ki gercek gebeliktir insallah. Keseyi gormeye gidecekler doktora. Insallah ici bos degildir diyor. Demem o ki hepimiz kendimizi alistirdik aileye yeni birisi katilacak diye. Ama kendisi bile emin degil. Ben ablama sasiriyordum siz daha erkenci ciktiniz. Yapmayin. Insanlara hayatiniza karisma hakki verirsiniz gereksiz yere.Herkese Merhaba,
Bir davranışla karşı karşıya kaldım ve fikir almak istiyorum. Adetimin 1 hafta geciktiğini sanıyordum bu sabaha kadar. Ama daha 2 günüm varmış dün akşam kvye gittik. Ona dedim adetim gecikti 6 gündür. Kadın ağzını korkarak eliyle kapadı, aaaa napacaksınız aaaa sen ilaç kullanmıyor musun ne olacak şimdi diyerek kötü bir şekilde üzülerek şok oldu. Bu benim kv, kendi kızının çocuklarına hergün hediyeler alır, hergün onları görmeye gider onlarsız 1 gün bile geçiremez. Bana gelince neden?
Ben evde hamilelik testi yapmıştım...cift çizginin fotoğrafını çekip ona göndermiştim.Valla benim adetim 6 gun gecikti daha esime bile soylemedim
Adet gecikmesini millete soylemeye gerek yok. Bi kesinlessin ondan sonra duyurun.
Insallah ben de hayirli zamanda gorurum o guzeller guzeli ikinci cizgicigi :)Ben evde hamilelik testi yapmıştım...cift çizginin fotoğrafını çekip ona göndermiştim.
en son ona söyledim. kendi ailem falan eşim falan biliyordu dün laf arasında söyledim gördüğüm tavra dondum kaldım
Senin kv de amma işsizmişTatlim abes felan degil benim kv adetimi takip eder her ay sorar bu ay adet oldun mu olmadin mi diye eger olmadiysam hamile diye herkese duyurur halbuki hicbisey yok gelde anlat işte
Tatlim abes felan degil benim kv adetimi takip eder her ay sorar bu ay adet oldun mu olmadin mi diye eger olmadiysam hamile diye herkese duyurur halbuki hicbisey yok gelde anlat işte
bu normal mi gerçektenTatlim abes felan degil benim kv adetimi takip eder her ay sorar bu ay adet oldun mu olmadin mi diye eger olmadiysam hamile diye herkese duyurur halbuki hicbisey yok gelde anlat işte
bana fenalık geldı okurkenSenin kv de amma işsizmiş
Gelinim olsa da adet döngüsünü hesaplasam diye beklemiş sanırım yıllardır
Hiç rahatsız olmuyor musun her ay arayıp bunu sorunca?
Ben senin adına rahatsız oldum valla
bana bile sıcak bastı , çok sinirlendim.sebep?
damızlıkmısınız siz seni ilgilendirmez ne zaman adet olduğum diyemiyormusunuz? insan kv ile böyle abes bir muhabbete utanır yahu.
Durum bağışıklık yaptıysa abes gelmemesini yadırgamamak lazımbana fenalık geldı okurken
abes değil denmiş bir de
çok çok abes ve ayıp ayrıca
şaşkınlık içerisindeyim
şoklardayım yani cidden ya ...