- 24 Mart 2018
- 633
- 488
- 33
- 31
Teşekkür ederim, evet aynen konu açıldı ben gidip direk söylemedimmHerkes bilgi vermeye takılmış ama bence olabilir o an ki sohbetinizin üstüne denk gelmiş söylemişsiniz ve beklemediğiniz bir tepki olmuş , maddi olarak yetersiz görüyor olabilir kavga ediyosanız belki boşanırlar diye düşünüyo olabilir ya da benim kaynana gibi daha kendimi hazır hissetmiyorum diyebilir
Şundan: Adet takviminizi belki iyi niyetinizle paylaşmış ve hamilelik ihtimali daha kesinleşmemişken söylemişsiniz. Bu durumda burnunu sokma hakkını herkes bulur. Tepkisini de gizleme zahmetine katlanmaz. Belki içinden daha erken diye düşündü ama siz o mesafeyi koruyamadınız diye dışa vurdu. Çekinmedi.Herkese Merhaba,
Bir davranışla karşı karşıya kaldım ve fikir almak istiyorum. Adetimin 1 hafta geciktiğini sanıyordum bu sabaha kadar. Ama daha 2 günüm varmış dün akşam kvye gittik. Ona dedim adetim gecikti 6 gündür. Kadın ağzını korkarak eliyle kapadı, aaaa napacaksınız aaaa sen ilaç kullanmıyor musun ne olacak şimdi diyerek kötü bir şekilde üzülerek şok oldu. Bu benim kv, kendi kızının çocuklarına hergün hediyeler alır, hergün onları görmeye gider onlarsız 1 gün bile geçiremez. Bana gelince neden?
Ben sizin fazla saf kalpli olduğunuzu hissettim. Bence iyi niyetinizi kullanacak insanlar var ailenizde. Çünkü istersen iki haftalık evli ol, hamilelik ihtimaline öyle öcü görmüş gibi tepki verilmez. Benim babaannem de annem hamile olduğundan şüphelenince benzer tepkiyi vermiş, annem 26 senedir anlatır kırgınlığını yani. Bunlar hassas konular.Teşekkür ederim, evet aynen konu açıldı ben gidip direk söylemedimm
fesatlıkla ne alakası var acaba. işine gelmeyen yorumları okuyunca herkes fesat oldu. konu açılmış söylemişmiş, herkese söyledim en son o kaldı dedin. ortada bişey yok herkese ilan etmişsin istersen tvye çık dünyaya ilan et banane. ceremesini benmi çekcemVallahi şunu gördüm ki, hepinizin içi çok fesat. Şuan banlanmaya razıyım evet. Fesatsınız, evet konu açıldı söyledim. Benim söylemek istediğim ne, sizin anladığınız ne?
Fesatlığınızda geberin
Aman benim annem bana neler yapıyor.Herkese Merhaba,
Bir davranışla karşı karşıya kaldım ve fikir almak istiyorum. Adetimin 1 hafta geciktiğini sanıyordum bu sabaha kadar. Ama daha 2 günüm varmış dün akşam kvye gittik. Ona dedim adetim gecikti 6 gündür. Kadın ağzını korkarak eliyle kapadı, aaaa napacaksınız aaaa sen ilaç kullanmıyor musun ne olacak şimdi diyerek kötü bir şekilde üzülerek şok oldu. Bu benim kv, kendi kızının çocuklarına hergün hediyeler alır, hergün onları görmeye gider onlarsız 1 gün bile geçiremez. Bana gelince neden?
Ben de irite oldum.Her ay arayıp sormak filan.Bence de çirkin.Senin kv de amma işsizmiş
Gelinim olsa da adet döngüsünü hesaplasam diye beklemiş sanırım yıllardır
Hiç rahatsız olmuyor musun her ay arayıp bunu sorunca?
Ben senin adına rahatsız oldum valla
Tüm sülaleye adet gecikmeni anlattın
Sonra ne dedin?
"Aa tamam tamam geldi" mi?
Vallahi şunu gördüm ki, hepinizin içi çok fesat. Şuan banlanmaya razıyım evet. Fesatsınız, evet konu açıldı söyledim. Benim söylemek istediğim ne, sizin anladığınız ne?
Fesatlığınızda geberin
neden paylastiniz ki özelinizi...ilac içtiğinizi nerden biliyor?Herkese Merhaba,
Kendi ailem dahil herkese soylemistim ona da soyledim..dedin ilk mesajindaVallahi şunu gördüm ki, hepinizin içi çok fesat. Şuan banlanmaya razıyım evet. Fesatsınız, evet konu açıldı söyledim. Benim söylemek istediğim ne, sizin anladığınız ne?
Fesatlığınızda geberin
O da birşey mi benimki iyi b.k yedin demişti aman salla o kim ki.Herkese Merhaba,
Neden böyle bir konuşmaya girdiniz ki kvyle gereksiz buldum.onu ilgilendiren bir durum yok canınızı sıkmayın.Herkese Merhaba,
Adetinizi bilmenize gerek yok. Arada bi mesafeniz olsun daha şmdiden sizin günlernizi bilmesi bence ayrı saçmalık. Ayrıca belki istemdğinizi düşünüyodur yada erken buluyodur. Evliliğnz otursun falan istiyodr kafasındaki düşünceler bilemeyz. Bende ikinci torunu söyledğnde kadın sinir etmişti ona neyse sanki. Ama kendince de kötü niyetli olmadğını biliyrm. Şmdiden bunları boşuna kafanıza takmayınHerkese Merhaba,
Vouv drama Queen.Vallahi şunu gördüm ki, hepinizin içi çok fesat. Şuan banlanmaya razıyım evet. Fesatsınız, evet konu açıldı söyledim. Benim söylemek istediğim ne, sizin anladığınız ne?
Fesatlığınızda geberin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?