kv görümce yatılı misafir

zaten bir daha eşim olmadan kabul etmem.
izin alsın doyursun ailesini.

en başından beri istenmeyen gelinim.
akıllarında başka bir aday varmış.
boşanmamız için çok uğraştılar.
kendilerince intikam aldılar.

en başından beri istenmeyen gelinim.
akıllarında başka bir aday varmış.
boşanmamız için çok uğraştılar.
kendilerince intikam aldılar.
O zaman ben olsam intikamın en büyüğünü onlardan eşimle çoook mutlu olarak alırdım.
Nasıl bir anne nasıl bir görümceki bunlar yahu kardeşinin oğlunun , mutluluğunu huzurunu bozmaya çalışıyor. Tehlikeli insanlarla uğraşmak zordur bacım,akıllı haraket et, kendüni ezdirme .

çok şükür eşimle üç kızımla çok mutluyuz.
eşim hep benden yanadır, beni ezdirmez.
o yüzden daha çok hırslanıyorlar.

çok şükür eşimle üç kızımla çok mutluyuz.
eşim hep benden yanadır, beni ezdirmez.
o yüzden daha çok hırslanıyorlar.
Tamam işte dertleri belliymiş :)
Allah bozmasın, kötülere fırsat vermesin ... Üç çocklu birini bulunca kaçırmadan hemen sorayım dedim. Yaşları kaç , sizinkilerin. Bnde üçüncüye hamilryim ama endişelyim , yetişememekten, zorlanmaktan falan . brnimkiler , 6 ve 2 yaşındalar

4 - 2,5 -1 yaşları.
elbette zor ama güzel yanları daha çok bence. :)

Bence kim başkasına haksız olarak kötü niyet beslerse onu kendiside yaşayarak ölür , yani ne ekersen onu biçersin misali

Çok triplisiniz hanfendi boyle yaparak kendinizi uzersiniz.. kendinize bi tabak ayirmassaniz boyle olur. Giderler merak etmeyin.

yarım yarım okuyunca böyle oluyor.

kendime ayırdığım yemeği, keki, tatlıyı da yediler.
Tam okuyup gulup gectim uydurmaya benziyo biraz abartilariniz var bence :) gizli biyere koyun o zaman bi kere olduysa tavirlarinizdan onlari istemediginizi belli etseydiniz keske

Tam okuyup gulup gectim uydurmaya benziyo biraz abartilariniz var bence :) gizli biyere koyun o zaman bi kere olduysa tavirlarinizdan onlari istemediginizi belli etseydiniz keske
he uydurdum canım.
hadi başka konuya.
güle güle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…