zaten bir daha eşim olmadan kabul etmem.Aynı nı yaşadım zamanında hemde lohusayken. Bugünün yarını da var diyelim ama ben onlar kadar gaddar ve düşüncesiz olamam...
Takma kafana ama en önemliside çoluğundan çocuğundan feragat edip , onların karnını doyurmaya falanda çalışıp , değmez insanlar için saç baş yolma. Yarında peynir zeytin yesinler...
en başından beri istenmeyen gelinim.Empati yoksunu ve aç gözlü akrabalarla geçinmek zor ama size karşı sevgileri olsa inan o yemeğide yaparlardı yemekte ayırırlardı sizdeki bazı tavırlar size sevmemeleri sebep olmuş artık hangi tavrınız onlara batmış bir tartın sizde kendinizi ,eğer hasetlik lse ona çare yok ,sonuna kadar sen haklısın
O zaman ben olsam intikamın en büyüğünü onlardan eşimle çoook mutlu olarak alırdım.en başından beri istenmeyen gelinim.
akıllarında başka bir aday varmış.
boşanmamız için çok uğraştılar.
kendilerince intikam aldılar.
çok şükür eşimle üç kızımla çok mutluyuz.O zaman ben olsam intikamın en büyüğünü onlardan eşimle çoook mutlu olarak alırdım.
Nasıl bir anne nasıl bir görümceki bunlar yahu kardeşinin oğlunun , mutluluğunu huzurunu bozmaya çalışıyor. Tehlikeli insanlarla uğraşmak zordur bacım,akıllı haraket et, kendüni ezdirme .
Tamam işte dertleri belliymiş :)çok şükür eşimle üç kızımla çok mutluyuz.
eşim hep benden yanadır, beni ezdirmez.
o yüzden daha çok hırslanıyorlar.
4 - 2,5 -1 yaşları.Tamam işte dertleri belliymiş :)
Allah bozmasın, kötülere fırsat vermesin ... Üç çocklu birini bulunca kaçırmadan hemen sorayım dedim. Yaşları kaç , sizinkilerin. Bnde üçüncüye hamilryim ama endişelyim , yetişememekten, zorlanmaktan falan .brnimkiler , 6 ve 2 yaşındalar
amin canımAllah akil fikir vicda versin. Bir se yaptiklarini kat ve kat baslarina versin insallah.
Tşkler Allah bağışlasın...4 - 2,5 -1 yaşları.
elbette zor ama güzel yanları daha çok bence. :)
amin. Rabbim hepimizin evladını bağışlasın :)Tşkler Allah bağışlasın...
bilen bilir.
eşimin ailesi beni sevmez, ben de onları sevmem.
yeni ev aldığımız için hayırlı olsun'a geldiler, iki gece kaldılar.
Yeni ev için hayırlı olsuna gelip kalmak ne ya Allah sabır versin bol bol
ben 3 çocuk, ev, yemek, pasta vs uğraşırken inanın aç kaldım.
herhangi bir öğünü hazırlayıp, yemeğe oturduk ve her defasında kızım huysuzlandı. ben onu yatak odasında emzirip uyutana kadar, her şeyi silip süpürmüşler. yesinler ona takılmadım. bomboş sofrada söyledikleri sinir etti: "ah canım ya bütün yemekleri bitirdik, sana kalmadı. emziren kadınsın, kendine bir şeyler yap da ye"
iyi de o sofra kalkacak, makine boşaltılıp doldurulacak.
neyse dedim. 2 paket hazır kek vardı. onun birini çıkardım 1 dilim aldım, işleri halleder biraz daha yerim dedim ama o da yok. 2 paket de bitmiş, ben ortalığı toparlayana kadar.
yine neyse dedim, dolapta 3-4 dilim baklava vardı diye teselli oldum. o da bitmiş.
yatmaya yakın kek çırptım, kahvaltı da yeriz diye. yine ben çocuğu uyuturken o da yenmiş bitmiş.
iki gün böyle geçti. ben onları sevmediğim için mi büyütüyorum, onu da bilmiyorum.
5 çocuk hepsi farklı odalarda, pis eller ağızlarla bütün oyuncakları fırlatmışlar, kırmaya uğraşan, kıran, kıramadığı için ağlayan ve dünya umurunda olmayan kv görümceler.
oyuncakları dağıtmaları sorun değil, kırmaları ve toplamamaları sorun oldu benim için.
eşimle de tartıştım, küstüm.
Konu dışı olacak ama çocuklarınızın yaşları benim hayalimdeki yaş aralıkları. Allah bana da nasıp etsin inşallah4 - 2,5 -1 yaşları.
elbette zor ama güzel yanları daha çok bence. :)
amin. Rabbim gönlüne göre versin.Konu dışı olacak ama çocuklarınızın yaşları benim hayalimdeki yaş aralıkları. Allah bana da nasıp etsin inşallah
yarım yarım okuyunca böyle oluyor.Çok triplisiniz hanfendi boyle yaparak kendinizi uzersiniz.. kendinize bi tabak ayirmassaniz boyle olur. Giderler merak etmeyin.
Tam okuyup gulup gectim uydurmaya benziyo biraz abartilariniz var bence :) gizli biyere koyun o zaman bi kere olduysayarım yarım okuyunca böyle oluyor.
kendime ayırdığım yemeği, keki, tatlıyı da yediler.
eşim şimdi annesinde.
gelmemeleri için konuşacak.
he uydurdum canım.Tam okuyup gulup gectim uydurmaya benziyo biraz abartilariniz var bence :) gizli biyere koyun o zaman bi kere olduysatavirlarinizdan onlari istemediginizi belli etseydiniz keske
Gorumceniz konuya geldi bence :)yarım yarım okuyunca böyle oluyor.
kendime ayırdığım yemeği, keki, tatlıyı da yediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?