kv görümce yatılı misafir

Kusura bakmayin ama ayi mi bunlar
Birçok yorumu beğendim ama sizinkine kahkahayı bastım :)) grill sen fazla iyi kalplisin sanırım, seni bu kadar üzen insanlara hala bu kadar vicdanlı davranmanı takdir etsem de yine bunu kendine yaptığın eziyet olarak gördüm. Bence bu konuyu eşine aç ve bir daha yatılı misafir olarak kabul etmeyeceğini dile getir B Began

Valla haklısınız, kimse kusura bakmasın çoluğuyla çocuguyla gelen kendi çocuguna sahip çıkmalı, üstüne 2 gün kalmıslar yemege vs de yardım etmelilerdi keşke akşam brn çocugu emziricem sunu yaparmısınız diyip kenara çekilip dinlenseydin biraz.
Aynı problemin benzerini daha önce ben yaşadım ama erkekler bu konuda düz mantıklar yensin, yap nolcak, işten kaçıyomussun gibi bakıyolar ama kendileri bir bardak su almaya üşeniyorlar.
Siz yine sabretmissiniz ben olsam herşey yendikten sonra dışardan kendime yemek söylerdim oturur yerdim yani hiçte yanlış anlaşılcak mı diye düşünmezdim.
Çok sinirlendim ya

normalde eşim ilgilenirdi hep.
ama bir daha bu hatayı yapmam.
yine eşimin ilgilenmesi şartıyla kabul ederim.

eşimin hakkını yemeyeyim.
normalde ailesi gelince hep eşim hizmet ederdi. bu kez izin alamadı. iyi niyetimizin kurbanı olduk.
daha da asla...

O kadar şeyi yediklerinden emin misiniz. Size inat olsun diye çöpe filan atmış olmasınlar yani koca bir kek nasıl yenir. Kaç kişi olursa olsun. Ben ne zaman kek yapsam misafirim de olsa günlerce sürünür.

O kadar şeyi yediklerinden emin misiniz. Size inat olsun diye çöpe filan atmış olmasınlar yani koca bir kek nasıl yenir. Kaç kişi olursa olsun. Ben ne zaman kek yapsam misafirim de olsa günlerce sürünür.
ben de anlamadım ki.
sözde diyettelermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…