Kv deye yakın yerden ev almak!

Öyle mi diyorsun
Bencede.ben kayinvalidemle yaklasik iki yildir ayni sitede karsilikli binalarda oturuyoruz.gayette iyi gidiyoruz.
Yani hic oyle korkulacak bi durum yok.insan isterse mesafe koyabilir..

Bende hep acik oldum kayinvalideme.misal gunu oldugu zaman"anne sikiliyorum ben gencim yasitim yok sevmiyorum"dedim.oda o zaman yarim saat dur git dedi..
Heraksam yemege cagiriyordu"anne evimde yemek pissin istiyorum,arada geliriz olmazmi"dedim.

Yilbasinda yemege eve cagirdi"anne esimle basbasa olmak istiyorum "dedim..

Neden sik gelmiyorsun dedigimdefe ona yogunlugumu tatli dille anlattim..hic tavir almadim..kusmedim darilmadim..oda sagolsun anladi..
Yani kayinvalidenin kisiligi bozuk degilse bence faydasi bile oluyor..cogu aksam yemek getiriyor mesela:)

eğer mesafeni korur kararlarında net olursan kvden kapı komşun bile olsa sana karışamaz
ben altlı üstlü oturuyorum hiç sorunum olmuyor kendisi ile hatta sağolsun oğlumu bakıyor ben çalışıyorum
mesela ben dişimi geçirebiliyorum kvdeme bir şeye yok dediysem yoktur sende dişini geçirebilirim dersen gir kooperatife ama yok uğraşamam dersen eşine güzel güzel anlar istemediğini vazgeçirmeye çalış

ay sakıııııınnnn herkesin uzağa kaçmasının bir sebebi var elbet.bak bir de bebeğin olacak evinden çıkmaz canını sıkar valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…