Kv deye yakın yerden ev almak!

işte ne güzel hem sizinle hem de ailenizle iyilermiş bu iyiliğin devam etmesi için uzak olmanız lazım
bu zaman kadar uzakmıssınız işte ondan bu iyilik eşinize böle anlatın bence
uzak olun daha tatlı olursunuz

al işte dediğim kapıya çıktı
onlara söz geçiremediler tabi..
ah canım belki iyi insanlardır kayınvalidenler ama en güzeli hep uzak olmak..
benim annemde böyle sessiz saygılı diye babannem tepesine çıkmış senelerdir
diğer gelini bi işini yapmaz
bi laf mı söyledi iyi niyetle söylenmiş bile olsa pat diye cevabını alır ondan
haa saygısızlık etmicen,yardım etçen, yeri gelcek her işini yapçan ama ama ama mesafeli şekilde..
of bu işler zor.....

inşallah hakkınızda hayırlısı olur

Allah razı olsun kayinvalidemden. Kötü değilim şükür. Ama yinede yakın olmak istemem. Ihtımal var bir tayin istemeye bakıyor. Ama istemiyorum yakın oturmak ne gerek var durduk yerde stres yapmaya. Eşimde istemiyor hiç. Bu yönden sıkıntısızim şükür. Ama eşim istese de yinede gitmezdim Konuşur nedenlerimi bir bir sıralardim.

başına dert mi arıyorsun ya..O kendini hatırlatacak bi bahane bulur her zaman..Uzağında kalsın.

al al sonra KV başıma kaldı dersin

Kooperatifn refaransı iyi ödemeleri tokiden bile düşük. Birde kp mirası paylaştırdı şimdiden minnet duygusu var esimde onlarda off
Minnet duygusu var diye dipdibe yasamak zorunda değilsiniz.

Cumartesi pazar habersiz kapiya gelmelerine, aksam yemeğine esinizin direkt oraya geçmesine, misafirleri geldiginde illa siz de gelin diye israrlara vb seylere sinir olmam diyorsaniz olabilir:)

Simdiden kafamda canlanıyor
Eşime yatırım amaçlı olabilir o tarafta oturmak istemiyorum dedim olur dedi ama bakalım

Sakın öyle bir hata yapma sakin. Benim açtığım son konuyu oku vazgeçersn canım

Koskocaman Türkiyemizde başka ev alacak yer yok mu arkadaşım.
Eşinin ailesiyle aran nasıl bilmem ama, ne kadar uzak o kadar iyi bence.
Yine de karar sizin...

Canim bir kaynana ne kadarda iyi olsa kaynanadir sakin bulasmayin derim.mesafe koyabilirsen eger tamm sonucta ev sahibi olacaksin ama mesafe olamayacaksa sakin bulasmayin.benim kayinvalidemde iyidir bize karismaz ama ister istemez sıkintilar cikio cunki herseyi istedigi gibi anlio anlamak istedigi taraftan yani iyi olmasina ragmen bazi hoslanmadigim seyler yaptikca soguyorum kafasi basmio bazen.yakinda oturuyoruz .1 sokak var aramizda yani ne kadarda iyi olsalar olmuyor.her aksam damlarlar size sölim birde bebek geliomus onu bshane eder cikmaz evden birak ne kadar uzak o kadar iyi

eğer ki tipik kayınvalide olup fakat sana zarar veremeyecekse mahsuru yok kocanda düşkün değilmiş hiç yoktan yatırım için girerim ben...

Evliliğini kimsenin gözü önünde yaşama karışan çok olur. Ben aynı binada oturuyorum sorun oluyor ikide bir oraya git onlar gelsin. Bi de benim kocam ana kuzusu ailesinden ayrilamamis hala çok zor ya. Düşündükçe sinir oluyorum. Ama esin en azından seni zorlamiyor hiç kendini yani evliliğini riske atma derim.

Simdiden kafamda canlanıyor
Eşime yatırım amaçlı olabilir o tarafta oturmak istemiyorum dedim olur dedi ama bakalım

O yapacağınız yatırım size ne kadar getiri sağlayacak?
Bence getirdiğinden fazlasını götürecek. Hem maddi hem de manevi.

Yatırım yapacak başka yer mi kalmadı memlekette?

Gir gitsin kooperatife. Bitmek bilmiyor nasılsa ancak çocuklar görür evi ya da siz başka ev almış olursunuz o biter. 20 senedir ha bu sene ha gelecek sene bitecek diye avunan akrabalarım var.

bu sıtedekı herkez ne kadar kv dusmanıymısya valla hayretler ıcrerısınde okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…