- 12 Şubat 2012
- 2.959
- 3.465
işte ne güzel hem sizinle hem de ailenizle iyilermiş bu iyiliğin devam etmesi için uzak olmanız lazımKvdemlere en saygılı samimi benim. En çok hizmet eden, hiç laf söylemeyen benim.Kv eltimden çekinir arkasından dediğini birakmaz, diğer eltim nişanlı daha ama onun arkasından da keşke o olmasaydı şu kız olsaydı lafları etti aileleriyle kötuler, bi benimkilerle iyiler. Bizim ev sahibi olmamızı çoook istiyorlarmış! Hep yakın yerden surda su ev var hemen başvurun diyolar hep yakindan
al işte dediğim kapıya çıktıKvdemlere en saygılı samimi benim. En çok hizmet eden, hiç laf söylemeyen benim.Kv eltimden çekinir arkasından dediğini birakmaz, diğer eltim nişanlı daha ama onun arkasından da keşke o olmasaydı şu kız olsaydı lafları etti aileleriyle kötuler, bi benimkilerle iyiler. Bizim ev sahibi olmamızı çoook istiyorlarmış! Hep yakın yerden surda su ev var hemen başvurun diyolar hep yakindan
Arkadaşlar bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum. İki eltim, görümcem aynı mahallede kvdemin evine baya uzak yerde oturacaklar. Kv şehrin bi başında onlar bi başında. Kv demlerle farklı şehirlerde oturmamıza rağmen ufak tefek problemlerimiz oldu onun klasik bi kv olduğunu düşünüyorum, hiç bi zaman samimi olamayacağım tarzda,vicdansız biri. Ev alma mevzuları var şimdi kvdeme yakın kooperatif,siteler yapılıyor eşim bizde girelim diyo ki doğal olarak ailesine yakın olmak istiyo düşkün olmadığı halde.
Minnet duygusu var diye dipdibe yasamak zorunda değilsiniz.Kooperatifn refaransı iyi ödemeleri tokiden bile düşük. Birde kp mirası paylaştırdı şimdiden minnet duygusu var esimde onlarda off
Minnet duygusu var diye dipdibe yasamak zorunda değilsiniz.
Cumartesi pazar habersiz kapiya gelmelerine, aksam yemeğine esinizin direkt oraya geçmesine, misafirleri geldiginde illa siz de gelin diye israrlara vb seylere sinir olmam diyorsaniz olabilir:)
Sakın öyle bir hata yapma sakin. Benim açtığım son konuyu oku vazgeçersn canımArkadaşlar bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum. İki eltim, görümcem aynı mahallede kvdemin evine baya uzak yerde oturacaklar. Kv şehrin bi başında onlar bi başında. Kv demlerle farklı şehirlerde oturmamıza rağmen ufak tefek problemlerimiz oldu onun klasik bi kv olduğunu düşünüyorum, hiç bi zaman samimi olamayacağım tarzda,vicdansız biri. Ev alma mevzuları var şimdi kvdeme yakın kooperatif,siteler yapılıyor eşim bizde girelim diyo ki doğal olarak ailesine yakın olmak istiyo düşkün olmadığı halde.
eğer ki tipik kayınvalide olup fakat sana zarar veremeyecekse mahsuru yok kocanda düşkün değilmiş hiç yoktan yatırım için girerim ben...Arkadaşlar bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum. İki eltim, görümcem aynı mahallede kvdemin evine baya uzak yerde oturacaklar. Kv şehrin bi başında onlar bi başında. Kv demlerle farklı şehirlerde oturmamıza rağmen ufak tefek problemlerimiz oldu onun klasik bi kv olduğunu düşünüyorum, hiç bi zaman samimi olamayacağım tarzda,vicdansız biri. Ev alma mevzuları var şimdi kvdeme yakın kooperatif,siteler yapılıyor eşim bizde girelim diyo ki doğal olarak ailesine yakın olmak istiyo düşkün olmadığı halde.
Simdiden kafamda canlanıyor
Eşime yatırım amaçlı olabilir o tarafta oturmak istemiyorum dedim olur dedi ama bakalım
eğer ki tipik kayınvalide olup fakat sana zarar veremeyecekse mahsuru yok kocanda düşkün değilmiş hiç yoktan yatırım için girerim ben...
Sizi boşatacak cinstekilerden değilse neden olmasın.Öyle mi diyorsun