- 19 Ekim 2013
- 549
- 337
-
- Konu Sahibi Birbahargelecekbirbahar
1.5 ay komsumun bebeğini görmeyince ben:)
bence bir daha söylerlerse '' sormanız bile garip tabi ki gidemez '' diyerek hafif tepkili oldugunuzu belirtin
sonuna kadar haklısın daha çok küçük 5,6 yaşlarında olsa yine o kadar uzun olmazda bir hafta 10 gün izin verilebilirdi.Bayanlar merhaba akşamdan beri çok sinirliyim. Benim 1,5 yaşında bir oğlum var kv bakıyor. Kv yazın köyde kışın burda kalıyor ben ilk işe başladığımda burda değillerdi annem ve görümcem dönüşümlü bakıyorlardı bir sıkıntı yaşamadık çok şükür.
Sonra kv kp gelince onlar bakmaya başladı çok seviyorlar çok düşkünler oğluma bizede öyle . Ama gel gelelim şimdi bi kaç gün sonra yine köye gidecekler ve benim oğlumuda götürmek istiyorlar.
Bi kaç defa kv laf arasında söyledi olmaz dedim daha küçük emiyo hem ben duramam dedim 1 saat geç kalsam suçlu hissediyorum kendimi. Kaldıki 1 ay 1,5 ay bizden uzak olacak mümkün değil.
Akşamda eşimede söylemiş götürelim çocuk burda ziyan olur falan eşimde annesi bilir demiş . Ama çok sinirlendim. Eşimede bir daha söylerse sende kesinlikle karşı çık diye.
yok canım daha neler
ben olsam bırak köyü burdan bakkala bile gönderemem
daha çok küçük müş ya ne götürmesi hasta olsa napacaklar anneyı özler o kokunu arar bu ne saygısızlık kesinlikle izin vermeyin aaaBayanlar merhaba akşamdan beri çok sinirliyim. Benim 1,5 yaşında bir oğlum var kv bakıyor. Kv yazın köyde kışın burda kalıyor ben ilk işe başladığımda burda değillerdi annem ve görümcem dönüşümlü bakıyorlardı bir sıkıntı yaşamadık çok şükür.
Sonra kv kp gelince onlar bakmaya başladı çok seviyorlar çok düşkünler oğluma bizede öyle . Ama gel gelelim şimdi bi kaç gün sonra yine köye gidecekler ve benim oğlumuda götürmek istiyorlar.
Bi kaç defa kv laf arasında söyledi olmaz dedim daha küçük emiyo hem ben duramam dedim 1 saat geç kalsam suçlu hissediyorum kendimi. Kaldıki 1 ay 1,5 ay bizden uzak olacak mümkün değil.
Akşamda eşimede söylemiş götürelim çocuk burda ziyan olur falan eşimde annesi bilir demiş . Ama çok sinirlendim. Eşimede bir daha söylerse sende kesinlikle karşı çık diye.
bence o sizi kıskandığı için çocuğunuzdan uzaklaştırmak istiyor. tabiki unutur benim eşim şehir dışına çıkıyor 5 günde unutuyor çocuk ...Annem var görümcem var ablam var bakan var ama kv en iyi ben bakarım diye götürmek istiyor
Kız emzirilmiyo mu?