- 19 Ekim 2013
- 549
- 337
-
- Konu Sahibi Birbahargelecekbirbahar
emen cocuk, ustelik 1.5 yasinda. kesinlikle izin vermemekte haklisiniz. esiniz da tum yuku uzerinize atiyor uyanik bir tip galiba.
esine kizma bence iki arada kaliyo oda napsn. annesine tamam dese sen kzacaksn. sana tamam dese annesi kzcak bana guvenmiyomsn diye. bikac gunlgne olsa gotrrdu iyide olurdu ama bi ay diyosun cok zor yasi cok küçük. bence kvne uygun bi dille son kararin oldgnu soyle gonderemeyecegni tam belli et bi daha konu acilmasin.
bence de gonderme yine annen ve gorumcen baksin
kv ve kp nerde kaliyolar kisin sizde mi?
Emzirmek bebeğin özgüvenini saglamlastirir. Kendine güvenen bir birey olmasına katkı sağlar deyin eşinize. Daha iki gün önce okudum. Mümkün olduğunca emzirin bence.Yok cnm öyle bi tip değildir eşim annesi çocuk ziyan olmasın falan diyince herhalde bir an düşündü bana söyledi ben konuşuncada hak verdi
Ya zaten bide sürekli artık emzirme çocuk bişey yemiyor diyor. Eşimede kızmadım birdaha söylerse sende hayır de diye söyledim
Aynı binada oturuyoruz.
Emen bir bebek o daha. Uygun bir dille kırmadan olmayacağını soylemelisin. O yaşta bir bebeğin anne korkusundan mahrum kalmaması gerek. Erkek Çocuğu daha özenli daha dikkatli olunması gerek. Sizin yokluğunuzu hissetmemesi gerek kişilik gelişimi bakımından. O yaştaki kız olsun erkek olsun hiçbir bebeğin anneden uzak kalmaması gerek diye düşünüyorum.
anladm canm. sakin emzirmeyi birakmaa asla en az iki yasina kadar emzir gunah hakkına girersin cocugun ne kadar emiyosa o kadar emzirmelisin. alacagi herseyi sutten aliyo zaten. yemegi az yesede bisey olmaz.Yok cnm öyle bi tip değildir eşim annesi çocuk ziyan olmasın falan diyince herhalde bir an düşündü bana söyledi ben konuşuncada hak verdi
Ya zaten bide sürekli artık emzirme çocuk bişey yemiyor diyor. Eşimede kızmadım birdaha söylerse sende hayır de diye söyledim
anladm canm. sakin emzirmeyi birakmaa asla en az iki yasina kadar emzir gunah hakkına girersin cocugun ne kadar emiyosa o kadar emzirmelisin. alacagi herseyi sutten aliyo zaten. yemegi az yesede bisey olmaz.
O ne demekmiş !? Asla izin vermeyin minicik bebek daha, üstelik emiyormuş. İnsanların isteklerine bazen anlam veremiyorum.
istememekte haklısın, onlarda sevdikleri için kendilerince çocuk için daha iyi olur diye düşünmüşler yani bir kötülük yok düşüncelerinde ama tabiki o yaşta anneden ayrılmaması lazım çocuk bencede, zaten eşiniz arkanızda, o yüzden boşuna sinirlenmeyin, sonuçta çocuğunuz gitmeyecek
Evet çok seviyorlar anlıyorum am kızdığım hayır diyoruz niye tekrar tekrar söylüyor.
Emsin yada emmesin o durumun ikinci boyutu bana kalırsa. Minicik bebek daha o, anneden ayırılır mı? Evet dediğiniz gibi unutur sizi, o gittiğinde sizi düşünmek bile istemıyorum. Peki kayınvalideniz gittiğinde bebeğinize kim bakacak?
Ben de mecburıyetten götürmek istiyor sandım. Lafını bile ettirmeyip, açık açık konuşun. Torunları sevsin dedeler, babaanneler ama anneden ayıracak kadar hastalık boyutuna gitmesinler. Sanmıyorum gitse bile onun kokusunu duymadan yapamazsınız, her gününüz cehennem olur.. Anlıyorsa tatlı bir dille ama yook anlamıyorsa anlayacağı dille anlatın.Annem var görümcem var ablam var bakan var ama kv en iyi ben bakarım diye götürmek istiyor