Kv demin oğlumu köye götürmek istemesi.

Ben de mecburıyetten götürmek istiyor sandım. Lafını bile ettirmeyip, açık açık konuşun. Torunları sevsin dedeler, babaanneler ama anneden ayıracak kadar hastalık boyutuna gitmesinler. Sanmıyorum gitse bile onun kokusunu duymadan yapamazsınız, her gününüz cehennem olur.. Anlıyorsa tatlı bir dille ama yook anlamıyorsa anlayacağı dille anlatın.

Aslında kv biliyor götüremiyeceğini ama işte kendince şansını deniyor.

Çocuk evinden, anne ve babasının yanından ayrılırsa asıl o zaman ziyan olur.

Asla izin verme bu çok mantıksız. Hem emiyor hem de o yaşta en çok ihtiyacı olan kişi sensin. Bunda sinirlenecek bişi yok, çocuğumu bir yere gönderiyorum dersin olur biter.

Evet çok seviyorlar anlıyorum am kızdığım hayır diyoruz niye tekrar tekrar söylüyor.
kimi kv veya anne çok ısrarcı oluyor
biraz daha az ama sert çıkabilirsiniz
ben bu hataları yaptım kızım babaanne de kaldı etti falan
bin pişmanım şimdi şuan çok hassas bir çocuk
bazen diyorum bırakmam dan mı kaynaklı
bırakmak dediğim aylarca değil haftada 3 gün bazen 2 gün
o da 3 yaşlarından sonra..
bilmiyorum.. bundan mı oldu

off çok doluydum sabah sabah sizin konuda patladım k.bakmayın..

Eşinizde olur dememiş, topu size atmış, kabul etmeyin sizde. Çok küçük henüz, anne sütü alıyormuş.
Bir daha söylerlerse iki yaşına kadar emzireceğim, gönderemem daha çok küçük deyin. Niye sefil olsun, anneniz bakar mis gibi yine, daha öncede bakmış zaten.

Benımde 21 aylık oglum var calısıyorum babannesı bakıyo gunu bırlık bıle göndermem ana kuzusu daha onlar hem koy soguk olur daha .kaldkı 1 ay öle sacmalıkmı olur ya .kırmadan gerekırse kendın söyle anne ben ayrı kalamam 1 ay de .kafayı yerım ya sacmalıga bakj

sana tamam dese annesi kzcak
eşi; konu sahibine tamam dese, kv buna ne hakla kızabilir ki? bu çocuk konu sahibinin çocuğu. hakkındaki kararları da konu sahibi ve eşi verir. çocuğun babannesi büyükbabası dedesi ya da anneanesi değil..

Zaten çocuk 1 ay bizi görmese unutur ki ben mümkün değil bırakamam.
unutucağını sanmıyorum canım ben ama yine de çocuk annesinden o kadar uzun süre ayrı kalmamalı..

Evet çok seviyorlar anlıyorum ama kızdığım hayır diyoruz niye tekrar tekrar söylüyor.
bazı babaanne - anneanneler böyle bi psikolojiye giriyolarmış evet. bi de ilk torunsa mesela. ben bakıyorum hakkındaki herşeye ben karar veririm nereye gidersem götürürüm kafasındalar..
sen yine de açık açık net bi şekilde bebeğinin onlarla köye gitmesine izin vermediğini ve sen izin vermediğin için bebeğin onlarla gitmiyceğini üstüne basa basa söyle canım.. anlıycaklardır umarım...

Ay sabah sabah sinir oldum..sizi emmese bile zaten genede gönderilmez.. Köy orası daha dün haberlerde gördüm çocuk köyde meyva bahçesinin yanından gecen dereye düşmüş vefat etmiş.. Müge anlı da neler neler izliyoruz ., yok canım benim yanınızdan ayırmayın zaten başka akrabalarınız varmış bakacak ..sakın ha ilerdede göndermeyin ..

eşi; konu sahibine tamam dese, kv buna ne hakla kızabilir ki? bu çocuk konu sahibinin çocuğu. hakkındaki kararları da konu sahibi ve eşi verir. çocuğun babannesi büyükbabası dedesi ya da anneanesi değil..

unutucağını sanmıyorum canım ben ama yine de çocuk annesinden o kadar uzun süre ayrı kalmamalı..

bazı babaanne - anneanneler böyle bi psikolojiye giriyolarmış evet. bi de ilk torunsa mesela. ben bakıyorum hakkındaki herşeye ben karar veririm nereye gidersem götürürüm kafasındalar..
sen yine de açık açık net bi şekilde bebeğinin onlarla köye gitmesine izin vermediğini ve sen izin vermediğin için bebeğin onlarla gitmiyceğini üstüne basa basa söyle canım.. anlıycaklardır umarım...

Saol cnm yorumların için haklarını yiyemem hem çocuk hem bizim için istiyorlar sen işten geliyorsun bide yemek yap çocuk falan zor olur diyorlar. Ama bende mecbur uğraşıcaz yorulacazda dedim anne baba olmak kolay değil.

tabıkıde gönderme benim kızım da 1.5yasında emiyo ve gece bensiz asla uyumaz emmesi lazım ve cocugunu gönderirsen sütten kesmiş olacaksın daha erken 2 yasını gecsın öyle bırakır suan emerken sutunde varsa kesmek cok yanlıs kv bunu dusunemıyomu.benimde kv bakıyo ama asla bıyerlere gönderemem hem kücük hemde emiyo yani benimde işime geliyo emiyo nasıl vereyim dıye.kv heralde gelınce emer dıyemı dusunuyo acaba tabı sende mandırasın ya kalır gelınceye kadar sut mut bısey kalmaz sen kendıne ve cocugunu düsün asıl götürürse zıyan olur cocuk azıcık düsünemıyo su kv ler ya sonrada sen kötü gelin olursun cok sinirlendim

tabıkıde gönderme benim kızım da 1.5yasında emiyo ve gece bensiz asla uyumaz emmesi lazım ve cocugunu gönderirsen sütten kesmiş olacaksın daha erken 2 yasını gecsın öyle bırakır suan emerken sutunde varsa kesmek cok yanlıs kv bunu dusunemıyomu.benimde kv bakıyo ama asla bıyerlere gönderemem hem kücük hemde emiyo yani benimde işime geliyo emiyo nasıl vereyim dıye.kv heralde gelınce emer dıyemı dusunuyo acaba tabı sende mandırasın ya kalır gelınceye kadar sut mut bısey kalmaz sen kendıne ve cocugunu düsün asıl götürürse zıyan olur cocuk azıcık düsünemıyo su kv ler ya sonrada sen kötü gelin olursun cok sinirlendim

Düşünemiyorlar işte onlara göre daha iyi olurmuş.

Kucugun emip emmemesi degil sorun bence. 1 aylik ayriligin onun ruhunda ne yaratacagini bilmelisiniz. Alistigi bir duzen var kucugun.
Terk edildim heralde, beni biraktilar. fikri olusursa bebeginizde ne olacak. Nasil duzeltecekler tum gelecegini etkileyecek bu hissi.
Hic bisi olmaz filanda demesinler. Dedirtme. Zaten olsada sirf gururlari yuzunden cok iyi aglamiyor mutlu diceklerdir. Hangi cocuk annesiz mutlu olur Allah askina

Mahkemeler 2 yas alti cocuklari tek gecelik, 5 yas alti cocuklari 1 ay boyunca bosanan anne babasinin yanina yatili gondermiyor. Pedagoglar kesinlikle onermiyor. Once esinize sonra kv anlatin. Gitsin onlar dinlensin koyde 1 - 2 ay.

Bayanlar merhaba akşamdan beri çok sinirliyim. Benim 1,5 yaşında bir oğlum var kv bakıyor. Kv yazın köyde kışın burda kalıyor ben ilk işe başladığımda burda değillerdi annem ve görümcem dönüşümlü bakıyorlardı bir sıkıntı yaşamadık çok şükür.

Sonra kv kp gelince onlar bakmaya başladı çok seviyorlar çok düşkünler oğluma bizede öyle . Ama gel gelelim şimdi bi kaç gün sonra yine köye gidecekler ve benim oğlumuda götürmek istiyorlar.

Bi kaç defa kv laf arasında söyledi olmaz dedim daha küçük emiyo hem ben duramam dedim 1 saat geç kalsam suçlu hissediyorum kendimi. Kaldıki 1 ay 1,5 ay bizden uzak olacak mümkün değil.

Akşamda eşimede söylemiş götürelim çocuk burda ziyan olur falan eşimde annesi bilir demiş . Ama çok sinirlendim. Eşimede bir daha söylerse sende kesinlikle karşı çık diye.
Ne münasebet yahu, anne kuzusu o. Ne sacma insanlar ya

Kucugun emip emmemesi degil sorun bence. 1 aylik ayriligin onun ruhunda ne yaratacagini bilmelisiniz. Alistigi bir duzen var kucugun.
Terk edildim heralde, beni biraktilar. fikri olusursa bebeginizde ne olacak. Nasil duzeltecekler tum gelecegini etkileyecek bu hissi.
Hic bisi olmaz filanda demesinler. Dedirtme. Zaten olsada sirf gururlari yuzunden cok iyi aglamiyor mutlu diceklerdir. Hangi cocuk annesiz mutlu olur Allah askina

Mahkemeler 2 yas alti cocuklari tek gecelik, 5 yas alti cocuklari 1 ay boyunca bosanan anne babasinin yanina yatili gondermiyor. Pedagoglar kesinlikle onermiyor. Once esinize sonra kv anlatin. Gitsin onlar dinlensin koyde 1 - 2 ay.

Ya zaten bende göndermem ne gerek var bakanım var niye gitsin çocuk hem onun piskolojisi hemde benim piskolojim bozulur dışarda işim olunca vicdan azabı çekiyorum oğlum evde diye.

Eşimde istemiyor zaten.

X