- 9 Ocak 2012
- 14.982
- 28.841
- 798
- Konu Sahibi baharcicek
-
bende o konuyu okumustum orada herkes konu sahibini suclayinca burda bana da aynisi yapilir sandim ama beni herkes cok iyi anladi.hepinize cok tesekkur ederim.ben cok kararliyim 3 gun falan kalirim en fazla oda torunlarindan mahrum kalmasinlar diye.ve evet cok haklisiniz esim uzun kalmak isterse buyursun temizletsin kalalim yeter artik.o eve bir daha gitmeyin desek geçen ki konuyla tezatlığa düşeriz hiç gitmeyen karı koca vardı ya...
konu sahibi arkadaşım maddi durumunuz müsaitse bir kadın tutun iki kadın birden girişin gittiğinizde eşinizde perdelerle ve tavanlardaki örümceklerle ilgilensin ilk iki gün yorulursunuz ama kalan 15-20 günde temiz temiz rahat rahat oturursunuz ..insanlıkları iyi diyorsunuz..kp in banyo olayına da eşiniz el atacak hadi baba gel keseye gidiyoruz bir hamam keyfi yapalım diyecek tamamdır
Ben olsam gitmem.acillik olduk diyorsunuz buna rağmen gidecek misiniz ? Eşinizle konuşun gerekirse o müdahale etsin en azından çöp olanları attirsin yapabilir bence.
Ayrıca kp 3 ay yıkanmamasi ohaa yani
Aman o kirilmasin bu kirilmasin derken ben eziliyorum bu tarz tartismalati cok yaptik cok ama yavas yavas yola geliyor esim.beni anlamaya basladi.gerisi bana kaldi kararli olup ya gitmiycem yada enfazla 3 gun kalir doneriz diye resti cekicemBen olsam hayatta gtmem kendi kv dem opuo basıma koyam ben kadın temiz ama yne de orda klmak istemm eşinle konuş ailen bu sekldeyken nereye gdyorum de bi kere de iznini bzm için kullan bzi taatile gotur de hayatta kalamam baskasında 10 gun 1 ay o ne ya oyle 1 gun zor kaldım kvde de eşinde hiç anlayşlı değil herlde seni suruklemek neyin derdi anlamadm
kesinlikle katlanmak zorunda değilsin.B
bende o konuyu okumustum orada herkes konu sahibini suclayinca burda bana da aynisi yapilir sandim ama beni herkes cok iyi anladi.hepinize cok tesekkur ederim.ben cok kararliyim 3 gun falan kalirim en fazla oda torunlarindan mahrum kalmasinlar diye.ve evet cok haklisiniz esim uzun kalmak isterse buyursun temizletsin kalalim yeter artik.
Evet bende cok kararliyim bu kez gun sayisini dusurmem tek carem 3 gun sarti kabul etmezse gitmemabartan titiz gelindir dedim ki konuyu okudukça şok geçirdim.
yılda bir süpürme ne ya??
yağlı bulaşığı yıkamam ayyyyy..
yani bunun maddi durumla ilgisi yok ki.
hani haftada bir evi süpürse, bulaşıkların bulaşığını almadan makineye koysa falan tamam yani zor da değil.
bu kadar pis insanları düzeltemezsiniz. o yüzden kaldığınız gün sayısını düşüreceksiniz. ben asla yemek yiyemem öyle bir evde. hani çok da temiz değilimdir. bana göre pisimdir de. ama kayınvaliden nirvana yapmış.
Cok haklisiniz vicdan yapilacak yeri yok bu isin.cocuklara aciyorum en cok.ya esim orayi temizleyecek birini bulsun yada gitmemek en iyisi.kesinlikle katlanmak zorunda değilsin.
bunda vicdan yapacak birşey yok.
çocukların o pisliğin içinde ciddi rahatsızlıklar kapabilirle.
bunun için vicdan yapın hepiniz herşeyden önce.
ben olsam kesinlikle kalmazdım.
çünkü çok uç noktada anlattıkların.
pisliğin de ötesine geçmiş.
mikrop hastalık kaynayan bir yer.
3 ayda yıkanan bir adam hastadır ayrıca.
psikiyatriye götürmeyi denesin eşin.
pek çok psikiyatrik hastalıkta kişi önce kendi özbakımını terkeder.
her ikisi de sağlıklı değil.
tavrını net koy.
kp kv ile çocuklarımın sağlığını asla kıyaslamazdım.
eşimi de tınlamazdım ayrıca.
görüldüğü üzere bu konuda çok katıyım:))
o da dediğim gibi anlattığın durum aklın alabileceği ve idare edilebilir makullükte olmadığındandır
ALlah razi olsun.ya oyle kotu bir durum ki hem onlara hem bize yazik.herkes kafasini kuma gommus kabullenmis esim kaynim eltim.kimse umursamiyor.onlar degismez diyolar.benim tek carem gitmemekGittiğinizde bari birini tutun.. Tabi kaç günde çıkar bu evin içindem bilmiyorum anlattığınız evden çok fena çokk.. Kaynınızla eltinizle oturun konuşum ortak bütçe ayırıp temizletin bari.. Muhtemelen ipin ucu kaçtı diye saldılar da saldılar.
Çocuklarınıza kıyamadım Allah'ım hayırlı evlat etsin, yapmayın evladınıza enfeksiyon kapmak ne demek kurban olurum ya
ALlah razi olsun.ya oyle kotu bir durum ki hem onlara hem bize yazik.herkes kafasini kuma gommus kabullenmis esim kaynim eltim.kimse umursamiyor.onlar degismez diyolar.benim tek carem gitmemek
Malesef gercek.en son gittigimde 2 saat evi supurdum yemin ederim makina tikandi.orumcekler tavana hali ormus.gerçek olmamalı bu anlattıkların Allah yardımcın olsun şoktayım
Bence öyle düşünmeyin... Yaşlı insanlar... Bugün varlar yarın yok.. Eşinizi önden gönderin birini bulsun temizlik için , gereksiz ıvırı zıvırı da o atsın ya da attırsın. Hem ona bir şey diyemezler... hem de ev temiz olmazsa çocukları getiremem. Doktor müsade etmiyor. Enfeksiyon hassasiyetleri var gibi bir şeyler de diyebilir.Cok haklisiniz vicdan yapilacak yeri yok bu isin.cocuklara aciyorum en cok.ya esim orayi temizleyecek birini bulsun yada gitmemek en iyisi.
Zaten bugune kadar hep sizin gibi dusundugum icin esime bile bisey demedim.ama artik benim ruh sagligim bozuluyor oraya gidince 3 gun hasret gidermeye yeter bence.gerekirse ben kendi ailemde de 3 gun kalirim haksizlik yapmamBence öyle düşünmeyin... Yaşlı insanlar... Bugün varlar yarın yok.. Eşinizi önden gönderin birini bulsun temizlik için , gereksiz ıvırı zıvırı da o atsın ya da attırsın. Hem ona bir şey diyemezler... hem de ev temiz olmazsa çocukları getiremem. Doktor müsade etmiyor. Enfeksiyon hassasiyetleri var gibi bir şeyler de diyebilir.
Onlar da incinmesin, sizde huzursuz olmayın. Kırmak dökmek 2 kelimenin başında aslolan gönül yapmaktır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?