kv cop evi

abartan titiz gelindir dedim ki konuyu okudukça şok geçirdim.
yılda bir süpürme ne ya??
yağlı bulaşığı yıkamam ayyyyy..
yani bunun maddi durumla ilgisi yok ki.
hani haftada bir evi süpürse, bulaşıkların bulaşığını almadan makineye koysa falan tamam yani zor da değil.
bu kadar pis insanları düzeltemezsiniz. o yüzden kaldığınız gün sayısını düşüreceksiniz. ben asla yemek yiyemem öyle bir evde. hani çok da temiz değilimdir. bana göre pisimdir de. ama kayınvaliden nirvana yapmış.

B
bende o konuyu okumustum orada herkes konu sahibini suclayinca burda bana da aynisi yapilir sandim ama beni herkes cok iyi anladi.hepinize cok tesekkur ederim.ben cok kararliyim 3 gun falan kalirim en fazla oda torunlarindan mahrum kalmasinlar diye.ve evet cok haklisiniz esim uzun kalmak isterse buyursun temizletsin kalalim yeter artik.

Ben olsam gitmem.acillik olduk diyorsunuz buna rağmen gidecek misiniz ? Eşinizle konuşun gerekirse o müdahale etsin en azından çöp olanları artırabilir bence.

Ayrıca kp 3 ay yıkanmamasi ohaa yani

Aman o kirilmasin bu kirilmasin derken ben eziliyorum bu tarz tartismalati cok yaptik cok ama yavas yavas yola geliyor esim.beni anlamaya basladi.gerisi bana kaldi kararli olup ya gitmiycem yada enfazla 3 gun kalir doneriz diye resti cekicem

kesinlikle katlanmak zorunda değilsin.
bunda vicdan yapacak birşey yok.
çocukların o pisliğin içinde ciddi rahatsızlıklar kapabilirle.
bunun için vicdan yapın hepiniz herşeyden önce.
ben olsam kesinlikle kalmazdım.
çünkü çok uç noktada anlattıkların.
pisliğin de ötesine geçmiş.
mikrop hastalık kaynayan bir yer.
3 ayda yıkanan bir adam hastadır ayrıca.
psikiyatriye götürmeyi denesin eşin.
pek çok psikiyatrik hastalıkta kişi önce kendi özbakımını terkeder.
her ikisi de sağlıklı değil.
tavrını net koy.
kp kv ile çocuklarımın sağlığını asla kıyaslamazdım.
eşimi de tınlamazdım ayrıca.
görüldüğü üzere bu konuda çok katıyım:))
o da dediğim gibi anlattığın durum aklın alabileceği ve idare edilebilir makullükte olmadığındandır

Evet bende cok kararliyim bu kez gun sayisini dusurmem tek carem 3 gun sarti kabul etmezse gitmem

Gittiğinizde bari birini tutun.. Tabi kaç günde çıkar bu evin içindem bilmiyorum anlattığınız evden çok fena çokk.. Kaynınızla eltinizle oturun konuşum ortak bütçe ayırıp temizletin bari.. Muhtemelen ipin ucu kaçtı diye saldılar da saldılar.
Çocuklarınıza kıyamadım Allah'ım hayırlı evlat etsin, yapmayın evladınıza enfeksiyon kapmak ne demek kurban olurum ya

Cok haklisiniz vicdan yapilacak yeri yok bu isin.cocuklara aciyorum en cok.ya esim orayi temizleyecek birini bulsun yada gitmemek en iyisi.

ALlah razi olsun.ya oyle kotu bir durum ki hem onlara hem bize yazik.herkes kafasini kuma gommus kabullenmis esim kaynim eltim.kimse umursamiyor.onlar degismez diyolar.benim tek carem gitmemek

ALlah razi olsun.ya oyle kotu bir durum ki hem onlara hem bize yazik.herkes kafasini kuma gommus kabullenmis esim kaynim eltim.kimse umursamiyor.onlar degismez diyolar.benim tek carem gitmemek

Aynen.
Eşin de ailesini görmek istiyor haklı tabi, dediğin gibi gün şartı koyman lazım..

Cok haklisiniz vicdan yapilacak yeri yok bu isin.cocuklara aciyorum en cok.ya esim orayi temizleyecek birini bulsun yada gitmemek en iyisi.
Bence öyle düşünmeyin... Yaşlı insanlar... Bugün varlar yarın yok.. Eşinizi önden gönderin birini bulsun temizlik için , gereksiz ıvırı zıvırı da o atsın ya da attırsın. Hem ona bir şey diyemezler... hem de ev temiz olmazsa çocukları getiremem. Doktor müsade etmiyor. Enfeksiyon hassasiyetleri var gibi bir şeyler de diyebilir.
Onlar da incinmesin, sizde huzursuz olmayın. Kırmak dökmek 2 kelimenin başında aslolan gönül yapmaktır...

bu bir tür psikolojik hastalık filmde izlemiştim
kadını ikna etmek için psikolog görüştürüp
seanslar sonrası psikolog eşliğinde evindeki eşyaları çıkartmaya çalıştılar istememişti
tabi bu şartlarda sizin yapabilirmisin bilmiyorum
yada gitmeden önce kızları varsa temizliğe hep beraber girseniz çocuğunuz bi kaç gün bi akrabada kalsa

Tek cozumum 3 gun sarti.kabul etmezse gitmem.hic gitmemeye benim gonlum razi olmuyor.sonucta bu insanlarin bana bir kotulugu olmadi.torunlarini cok seviyorlar.1 gun eltimde 2 gun onlarda kalirim.

Zaten bugune kadar hep sizin gibi dusundugum icin esime bile bisey demedim.ama artik benim ruh sagligim bozuluyor oraya gidince 3 gun hasret gidermeye yeter bence.gerekirse ben kendi ailemde de 3 gun kalirim haksizlik yapmam

Sızı okadar iyi anliyorumki anlatamam bendede var böyle bir dert ama mecbur gitmek zorundayız... yine siz şükredin benim kv tuvalet kokuyor diye dısari kapiya yapiyor tuvaletini o derece yani zaten evde wc yok ev kokarmış ondan dısari yapmışlar wcyi ama oda kokuyormus ondan dolayı kapının önü tarla orda bir kenara zannedende ev parlıyor sanır ev içinde günde 4 kere çorap degistiriyorum hepsini ayagimdan cikarirken bakiyorum sanki sokakta gezmisim ve bana sürekli söyle temizim böyle temizim der durur napalım bisey diyemiyoruz desekte esler ailelerini savunuyor sakin arkadasim esimi yola getiririm sanma yanlista anlama beni yola gelmiyolar olan bize oluyor 1tamam diyolar 2 tamam diyolar 3sen kimsin demeye basliyolar cünkü benim esim felaket anneci annesi bende herzaman onde geliyor....ben birkere esimi kırmamak adina tek basima gidip 15 gün kaldim evde fareler cirit atıyordu fareyle ayni odada bile uyudum ((( oyuzden sartta koysaniz ne yaparsaniz yakin bu seferlik sizin dediginiz olur sonra yine basa dönersiniz yanlıs anlamayòn lütfen beni bende aynı durumdayım cünkü heee birde benim kv 45 50 arasi yasi

Amannn okuyunca bile bi tuhaf oldum ya. Allah kolaylik versin.2 gun bile nasil gecer o evde bilemedim. Bu yil annenler gelse deseniz esiniz ne der? Bi seferde temelli yerlesme plani falan yaparlar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…