• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv cop evi

Kayın validede istifçilik mi var acaba, terapi görmesi gerekebilir. Bu durum davranış bozukluğu ise tedavi edilir de bile isteye bir yaşa biçimi ise çok fena. O durumdaki bir ev sıradan temizlik malzemeleriyle dezenfekte edilemez, ilaçlatılması lazım. Bu onların yaşam biçimiyse ev temizlense bile eski haline dönmesi çok sürmez. Sizin eve gelip kalmaları da çözüm değil, aynı alışkanlıklarına devam ederler. Eşiniz sizin temizlik yapacağınızdan emin olduğu için gitmek istiyor olabilir. Eli ayağı tutan insanların pisliğini neden siz temizlemek zorunda olasınız ki, çok can sıkıcı :KK43:

Gider gitmez bütün mutfak eşyalarını yıkıyorum.Bizimkinde kullanıp, yıkamadan dolaba kaldırma huyu vardır. Dolabın kapağını her açtığında ben de arkasından kontrol edip eğer kirli bişey koymuşsa çaktırmadan bulaşıklara atıyorum. Tuvalet için şöyle bir çözüm buldum. Kendi odamızın kapısını hep kapalı tutuyorum.Bizde de heryer ekmek kırıntısı. Sağolsun eşim elektrik süpürgesi ile alır hemen gider gitmez. Yani demek istediğim kendi özerk alanınıza yaratın. Çok eminim bizim durum sizinkinden beterdir.Hayvanlar var.Ortada açık duran süt ürünleri var.Hemen balkon altı gübreler.Bir sürü sinek, fare var.Neticede eşinizin annesi.Ne Yapsın? Sizin yada benim annem de olabilirdi.

Tüm yazılanları okudum. Tivoli26 gayet güzel bi seçenek sunmuş zaten bunu siz de yapıyorum demişsiniz. Bence eşiniz önden gidip evi temizletsin. Kutuları çöpler attırsın wcler lavaboları çamaşır suyuyla yıkasın. Sonra da siz gidin. Çocuklar hasta enfeksiyon kapmamaları gerek vs dediler mi onlar da itiraz edemez heralde.
Onun haricinde sorunları neyse ilgilensin eşiniz ya yazıktır belliki psikolojik rahatsızlıkları var yani. Eşinizin görevi onlarla ilgilenmek.

Bırakın 10 günü 1 ayı ben o evde 10 dakika bile duramazdım.
6 yıllık evli olduğunuza göre çocuklarınız da epey küçük, tabi kaparlar enfeksiyon.
:kusmuk::kusmuk::kusmuk:

siz temizlik yapınca kayınvaliden sana bişe diyomu. yapma onu ordan alma onu atma filan. demiyosa bu iyi bence çnki eve 2 temizlikçi alsan temizlenir o ev halılar yıkamaya verilir boya badana filan yani bi yerden başlamak lazım. anneyle babayı siz ordayken alıp gezdirsinler hem onlar evde yokken evde temizlenmiş olur. başka çözüm bulamadım

Herkese merhaba
Ben ilk kez yaziyorum eger bir hata yaparsam simdiden kusura bakmayin.

Konu su ben 6 yillik evliyim 2 kucuk cocugum var. Benim kv ve kp bize uzak bir sehirde yasiyorlar.uzak olduklari icin her gidisimiz de en az 10 gun bazen 1 ay kaldigimiz oluyor.esim yillik izinlerinde memleketinde kalmak istiyor.kv ve kp kiside ozunde iyi insanlar.bana ve cocuklarima deger verirler tabi bende onlara saygida kusur etmem.kv gayet saglikli tasi siksa suyunu cikarir.ayni sekilde kp de oyle.

Ama tembellikten mi yoksa hayat tarzlarimi oyle bilemedim sifir hijyenin oldugu bir cop evde yasiyorlar.evini yilda bir kez supurur her yer tavanlar orumcek aglari ile kapli.yerler ekmek kirintisi dolu.hic bir ambalaj kutusu atilmaz.calismayan buzdolabi,tuplu tv butun giyilmeyen elbiseler pet siseler akliniza ne gelirse evden asla atilmaz.herseyleri cok kiymetlidir kimseye de attirmazlar.
mutfak desen facia.tabaklar bardaklar yagdan eline yapisir.azicik sudan gecilir yagli bulasiklar.kv suya kiyamaz.

Mutfak beziyle ayakkabi basilan tasligi sildigini ve o bezi mutfak lavabosunda yikadini gordu bu gozler.

Kp 3 ayda bir yikanir sevmezmis yikanmayi kisin usurmus.soguk memlekette yasiyorlarmis.kokudan yanina gidilmez.

Ve kv hep evim eski yeni eve cikana kadar bu eve bisey yapmak istemiyorum lafinin arkasina gizleniyor surekli.temizligin evin ,esyalarin eski olmasiyla bir alakasi var mi? Yattigimiz yataklar kullandigimiz havlular hersey berbat.
Tabi banyo ve tuvaleti anlatmama gerek yok.kisacasi pis bir evden ote cop ev.

Ben oraya gidince elimden geldigi kadar evi supurup temizlemeye calisiyorum yemekleri ben yapiyorum ama inaninin anlatmak yetmez yasamak lazim ne yapsam olmuyor.ev asla temizlenmiyor.cunku ne bir dolap ne dogru duzgun bir esya var

Bunlari yazarken uzuluyorum.maddi durumlari iyi yasamalarina yeter ama hevesleri yok sanirim.

Esimin izin zamani geldi ve ben uyku uyuyamiyorum simdiden psikolojim bozuldu.ben yeniden ayni seyleri yasamak istemiyorum oraya en son gidince cocuklarim ve ben enfeksiyon kaptik.acilden cikamadik.esimle kac kez tartistim.uzun kalmak istemiyorum.en sonunda bana hak vemek zorunda kaldi cunku durumu oda goruyor.haklisin ama annem babam ne yapayim diyor.esim cok iyi biri onu cok seviyorum uzmek istemiyorum.ama oraya gitmek de istemiyorum.vicdanimda elvermiyor.siz olsaniz ne yapardiniz?
Valla iyi insanlarsa hiç kalp kırmaya gerek yok , gittiğiniz de tutun bi gündelikçi bigunde temizlenir heryer yaşlılarda çok görülen bir durum bu psikolojik rahatsızlık ,heryerde gömuyorum ama benim kv yaşlı olmadığı halde evini bi görsen ve benim karşımda oturuyor bir tabak alsa hemen peşinden geri alamaya giderim nasır bıçağıyla yemek doğrayan insan kendisi ama görsen kokoşlukta üzerine yok bu kusuru örtecek ılımlı davranışları da yok .

Aslinda bu bir hastalik olabilir muhtemelen onlar sizin gibi gormuyor evin durumunu beni kimse mumkun degil goturemez oyle bir eve degil wc mutfak kullanmayi koltuguna oturamam Allah size yardim etsin bence madem ev almayi dusunuyorlars hizlandirin esyalari birlikte alip yerlestirin 1 ay onunla ilgilenin fazlalik catal aldirmayin yoksada gitmeyin
6 yil once durum nasildi evlenmeden oncede boyleler miydi

Aman o kirilmasin bu kirilmasin derken ben eziliyorum bu tarz tartismalati cok yaptik cok ama yavas yavas yola geliyor esim.beni anlamaya basladi.gerisi bana kaldi kararli olup ya gitmiycem yada enfazla 3 gun kalir doneriz diye resti cekicem
Vala cnm bnde eskiden senin gbydm aman o kırılmasın aman o uzulmesim baktım kendimi yıprattım simdi umrumda değil herkese yapışttırıyom cevabımı banane ven yerinde olsaam gitmezdim belki bu sayede kv duzelmeye calışır eşin gitsin gelsin cok istiyosa istemedgn bişeyi yapmak zorunda değilsin sonucta

Madem eşiniz çok istiyo çöp torbası alıcak eline gidince tüm çöpleri atıcak

Plastik bardak plastik tabak alın
kullanıp atarsınız.

Kvnizlede konuşun çocuklarımda bende hastalanıyoruz biraz düzen temizlik lazım diyin

Iyk ne iğrenç ben de kötü oldum.Eşiniz kendi evinizde nasıl yav böyle bir evde büyümüş yani temizliğine dikkat ediyor mu?
Esim temiz bir insan sadece biraz dahiniktir ama eskisi kadar degil.duzene alisti simdi oda ailesinden rahatsiz oluyor ama bir yandan da toz konudurmuyor

Allah sabir versin cok zor.

Kendimi dusunemiyorum o evde kafayi yerdim herhalde.

Yani benim anlamadigim cevreden hic mi tepki almiyorlar? Hic komsu ya hu bu ne pislik demiyor mu? Temiz duzenli evleri gorup ozenmiyorlar mi?

Okuyunca kasinmaya basladim icinde yasadigimi hayal edemiyorum.
Isin ilginc yani kimseye ozenmiyorlar sanki hayatlarinin farkinda degiller.cevrelerinde soyleyenler var ama kulaklarini tikiyor.benim evim eski diyip duruyor pis demiyor.cevrelerinde birsuru titiz insan var ama gormuyorlar.

K
bu bir tür psikolojik hastalık filmde izlemiştim
kadını ikna etmek için psikolog görüştürüp
seanslar sonrası psikolog eşliğinde evindeki eşyaları çıkartmaya çalıştılar istememişti
tabi bu şartlarda sizin yapabilirmisin bilmiyorum
yada gitmeden önce kızları varsa temizliğe hep beraber girseniz çocuğunuz bi kaç gün bi akrabada kalsa
Keske kizlari olsaydi yok.onlar belki anneyi ikna eder duzeltirdi.erkekler bir yere kadar zaten ben bisey desem kotu olurum

Bazen bir cinnet her şeyi çözer :KK53:
Kv , kp nasıl hasta olmuyo yaşayabiliyo o evde diycem , pislikten bağışıklık kazanmışlar sanırım..
Kpmin bi lafı var mikrop bizi gördü mü kaçıyo siz benden daha mikropsunuz diye :D
Son 1 yıldır yeni eve taşındı kvler bende rahatladım çok şükür.. onlarda ektradan her yerde bi sürü fare vardı çıldırıyodum.. bi de kv bana kızardı azcık rahat ol korkma diye boğasım gelirdi.. ama bulaşıklar falan makinede yıkanırdı şükür fakat kaldırdığı dolaplarda fare gezdiği için bulaşık halinden beter olurdu..

Restini çek gitme.. veya onlar size gelip kalsa? Bilemedim hangisi senin için daha iyi?

çok taviz vermişssin şimdiye kadar.
kimseye eyvallah etmeyin bu kadar.
senin çocuklarının sağlığını düşünmeyen insanların yanında işin ne.
pislik mikrop yuvası.
ben çocuklarımın ayak parmağını bile sokmam o eve değil 1 ay kalacaz:))
kesin delirirdim ben.
afedersin kırılma da ahırdan ne farkı var güzel kardeşim.
çocuklar herkesten kıymetlidir.
kimin kalbi kırılırsa kırılsın hiiç umrumda olmaz.
pek çok hastalık kaparlar orada lütfen bilinçli olun.
sonr açook üzülürsünüz.
bilmediğiniz pek çok bulaşıcı hastalıkları da olur.
çocukları hasta edersiniz bak aman diyeyim
Haklisiniz

Kayın validede istifçilik mi var acaba, terapi görmesi gerekebilir. Bu durum davranış bozukluğu ise tedavi edilir de bile isteye bir yaşa biçimi ise çok fena. O durumdaki bir ev sıradan temizlik malzemeleriyle dezenfekte edilemez, ilaçlatılması lazım. Bu onların yaşam biçimiyse ev temizlense bile eski haline dönmesi çok sürmez. Sizin eve gelip kalmaları da çözüm değil, aynı alışkanlıklarına devam ederler. Eşiniz sizin temizlik yapacağınızdan emin olduğu için gitmek istiyor olabilir. Eli ayağı tutan insanların pisliğini neden siz temizlemek zorunda olasınız ki, çok can sıkıcı :KK43:
durumu cok iyi anlamissiniz aynen oyle benim evime geldiler dogumda sezaryanliydim 3 gunde evim mutfagim goctu.komsularim geldi sok oldular.hergun agladim.ikinci gun is yapmaya kalktim basa cikamadim ameliyatli halimle.hirsimi esimden cocugumdan cikardim.onlarinkini temizledim rahatsiz oldular yaptiklarimi ayni gun bozdular biz aradigimizi bulamiyoruz dediler.

3 ayda bir yıkanmak nedir çürümüyor Allahtan. bence gittiğinizde plastik çatal tabak bardak falan alın bulaşıkla da uğraşmayın yiyin sonra atın gitsin. Kendi çarşafınızı yastığınızı vs götürün. Elinizden geldiğince de az kalmaya çalışın. Allah kolaylık versin. :/

3 ayda bir yıkanmak nedir çürümüyor Allahtan. bence gittiğinizde plastik çatal tabak bardak falan alın bulaşıkla da uğraşmayın yiyin sonra atın gitsin. Kendi çarşafınızı yastığınızı vs götürün. Elinizden geldiğince de az kalmaya çalışın. Allah kolaylık versin. :/
Aminn sagolun

Back