- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi baharcicek
-
Ya gitmeyeceksiniz ya da eşiniz (gerekirse 4-5) temizlikçi ayarlayıp sizden önce temizletecek.
Yani başka ihtimal yok benim için. Değil bir ay, bir gün tahammül edemezdim.
oha yaa.Sızı okadar iyi anliyorumki anlatamam bendede var böyle bir dert ama mecbur gitmek zorundayız... yine siz şükredin benim kv tuvalet kokuyor diye dısari kapiya yapiyor tuvaletini o derece yani zaten evde wc yok ev kokarmış ondan dısari yapmışlar wcyi ama oda kokuyormus ondan dolayı kapının önü tarla orda bir kenara zannedende ev parlıyor sanır ev içinde günde 4 kere çorap degistiriyorum hepsini ayagimdan cikarirken bakiyorum sanki sokakta gezmisim ve bana sürekli söyle temizim böyle temizim der durur napalım bisey diyemiyoruz desekte esler ailelerini savunuyor sakin arkadasim esimi yola getiririm sanma yanlista anlama beni yola gelmiyolar olan bize oluyor 1tamam diyolar 2 tamam diyolar 3sen kimsin demeye basliyolar cünkü benim esim felaket anneci annesi bende herzaman onde geliyor....ben birkere esimi kırmamak adina tek basima gidip 15 gün kaldim evde fareler cirit atıyordu fareyle ayni odada bile uyudum((( oyuzden sartta koysaniz ne yaparsaniz yakin bu seferlik sizin dediginiz olur sonra yine basa dönersiniz yanlıs anlamayòn lütfen beni bende aynı durumdayım cünkü heee birde benim kv 45 50 arasi yasi
çok taviz vermişssin şimdiye kadar.Cok haklisiniz vicdan yapilacak yeri yok bu isin.cocuklara aciyorum en cok.ya esim orayi temizleyecek birini bulsun yada gitmemek en iyisi.
belediyelerin böyle bi hizmeti var başvuru yapıyosun ve gelip evi temizliyolar. bence en iyisi bu. birazda gözleri korkar devlet göndermiş gibi olurBu iyi fikir ama normal evler icin o evi gorseniz belediye lazim
Tuvaletini kapının önüne mi yapıyor. O nasıl oluyor ya. Açıkta herkesin önünde mi yapıyo. sonra temizlemeden mi bırakıyor. İğrenç ya 1 gün bile kalamam orda. kabullenmek yerine çözüm bulmaya çalışsanız. eşinle ve ailesiyle ciddi konuş. annecilik de bir yere kadar. hiç mi rahatsız olmazlar hayret valla.Sızı okadar iyi anliyorumki anlatamam bendede var böyle bir dert ama mecbur gitmek zorundayız... yine siz şükredin benim kv tuvalet kokuyor diye dısari kapiya yapiyor tuvaletini o derece yani zaten evde wc yok ev kokarmış ondan dısari yapmışlar wcyi ama oda kokuyormus ondan dolayı kapının önü tarla orda bir kenara zannedende ev parlıyor sanır ev içinde günde 4 kere çorap degistiriyorum hepsini ayagimdan cikarirken bakiyorum sanki sokakta gezmisim ve bana sürekli söyle temizim böyle temizim der durur napalım bisey diyemiyoruz desekte esler ailelerini savunuyor sakin arkadasim esimi yola getiririm sanma yanlista anlama beni yola gelmiyolar olan bize oluyor 1tamam diyolar 2 tamam diyolar 3sen kimsin demeye basliyolar cünkü benim esim felaket anneci annesi bende herzaman onde geliyor....ben birkere esimi kırmamak adina tek basima gidip 15 gün kaldim evde fareler cirit atıyordu fareyle ayni odada bile uyudum((( oyuzden sartta koysaniz ne yaparsaniz yakin bu seferlik sizin dediginiz olur sonra yine basa dönersiniz yanlıs anlamayòn lütfen beni bende aynı durumdayım cünkü heee birde benim kv 45 50 arasi yasi
En güzel çözümü söylemişsiniz konu sahibi arkadaşasu bile içmezdim yanımda hazır gıda götürürdüm.
o üç günde de gerçekten götürün bardağınızı tabağınızı görsünler
onları da böyle kaynatarak yıkayın gözlerine soka soka..litrelerce su harcaya harcaya..
kv. bi' daha sizi istemez zaten o evde :)
Anan allahim beterin beteri varmis dedikleri bu iste.disari tuvaletini yapmak ne demek oooo.es konusunda haklisiniz sanki ben annesine laf soyledikce esim onlara daha da yakinlasmak istiyor.daha cok ariyor.ve savunmaya gecip sinirleniyor.esimi cok seviyorum cok iyi biri ama oraya gidince onunla evlendigime pisman oluyorum.evlenmeden once pisse bana ne ben baska sehirdeyim uzagim dedim.boyle daha kotu gidince kalmak daha zor.yakin olsa hafta bir ugrarsin bir saat evine donersin.Sızı okadar iyi anliyorumki anlatamam bendede var böyle bir dert ama mecbur gitmek zorundayız... yine siz şükredin benim kv tuvalet kokuyor diye dısari kapiya yapiyor tuvaletini o derece yani zaten evde wc yok ev kokarmış ondan dısari yapmışlar wcyi ama oda kokuyormus ondan dolayı kapının önü tarla orda bir kenara zannedende ev parlıyor sanır ev içinde günde 4 kere çorap degistiriyorum hepsini ayagimdan cikarirken bakiyorum sanki sokakta gezmisim ve bana sürekli söyle temizim böyle temizim der durur napalım bisey diyemiyoruz desekte esler ailelerini savunuyor sakin arkadasim esimi yola getiririm sanma yanlista anlama beni yola gelmiyolar olan bize oluyor 1tamam diyolar 2 tamam diyolar 3sen kimsin demeye basliyolar cünkü benim esim felaket anneci annesi bende herzaman onde geliyor....ben birkere esimi kırmamak adina tek basima gidip 15 gün kaldim evde fareler cirit atıyordu fareyle ayni odada bile uyudum((( oyuzden sartta koysaniz ne yaparsaniz yakin bu seferlik sizin dediginiz olur sonra yine basa dönersiniz yanlıs anlamayòn lütfen beni bende aynı durumdayım cünkü heee birde benim kv 45 50 arasi yasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?