kv cop evi

Daha fazla okuyamadım igrendim, eşiniz yalnız gitsin bu pislikte yaşama meraklısıysa yada onları davet edin banyoya sokup yıkarsınız gelince daha iyi bence bu.

Siz eŞinizin ailesini misafir edin.. Yada imkanınız var sa yeni bir ev yeni bir düzen kurun.. Başa çıkılmaz yoksa..

Ayy 3 ay yıkanmadan olur mu bazen insanın üşendiği olur ama bunlar nasıl yaşıyor böyle. Yazık valla normal bir durum değil. Bitlenmiyorlar mı. Ben olsam kokudan uyuyamam. Gitme bence. Eşin de annem babam demesin konuşsun ailesiyle

Iyk ne iğrenç ben de kötü oldum.Eşiniz kendi evinizde nasıl yav böyle bir evde büyümüş yani temizliğine dikkat ediyor mu?

Ya gitmeyeceksiniz ya da eşiniz (gerekirse 4-5) temizlikçi ayarlayıp sizden önce temizletecek.

Yani başka ihtimal yok benim için. Değil bir ay, bir gün tahammül edemezdim.

oha yaa.
ne demek tuvalet kapısının önüne işemek ve kocanın da bunları savunması.
ay çok iğrenç.

Allah sabir versin cok zor.

Kendimi dusunemiyorum o evde kafayi yerdim herhalde.

Yani benim anlamadigim cevreden hic mi tepki almiyorlar? Hic komsu ya hu bu ne pislik demiyor mu? Temiz duzenli evleri gorup ozenmiyorlar mi?

Okuyunca kasinmaya basladim icinde yasadigimi hayal edemiyorum.

Cok haklisiniz vicdan yapilacak yeri yok bu isin.cocuklara aciyorum en cok.ya esim orayi temizleyecek birini bulsun yada gitmemek en iyisi.
çok taviz vermişssin şimdiye kadar.
kimseye eyvallah etmeyin bu kadar.
senin çocuklarının sağlığını düşünmeyen insanların yanında işin ne.
pislik mikrop yuvası.
ben çocuklarımın ayak parmağını bile sokmam o eve değil 1 ay kalacaz:))
kesin delirirdim ben.
afedersin kırılma da ahırdan ne farkı var güzel kardeşim.
çocuklar herkesten kıymetlidir.
kimin kalbi kırılırsa kırılsın hiiç umrumda olmaz.
pek çok hastalık kaparlar orada lütfen bilinçli olun.
sonr açook üzülürsünüz.
bilmediğiniz pek çok bulaşıcı hastalıkları da olur.
çocukları hasta edersiniz bak aman diyeyim

Bu isin yasla alakasi yok. Annem 57 yasinda hala hergun ev supurur balkon yikar tuvaleti banyosu piril pirildir. Mutfagi desen bir tane bulasik goremezsin lavabosunda her daim derli toplu tertemizdir mutfagi. Ustelik hergun cesit cesit yemegi vardir bir yemegi en fazla ertesi gun isitir 3. Gune kalmaz zaten kalsada babam yemez.

Sizinkiler asiri derecede tembeller. Tembellik ruhlarina islemis.

Tuvaletini kapının önüne mi yapıyor. O nasıl oluyor ya. Açıkta herkesin önünde mi yapıyo. sonra temizlemeden mi bırakıyor. İğrenç ya 1 gün bile kalamam orda. kabullenmek yerine çözüm bulmaya çalışsanız. eşinle ve ailesiyle ciddi konuş. annecilik de bir yere kadar. hiç mi rahatsız olmazlar hayret valla.

Çocuklarınız için gitmeyin.Tekrar hastanelik olmasınlar.Eşinde birkaç günlüğüne tek gitsin gelsin.Gitmişkende kadın tutsa fena olmaz.Aslında onlara temizlik yapacak sürekli bir kadın ayarlasa kökten çözüm.

Kv nin hiç mi akrabası eşi dostu kardeşi yok oralarda
Belki yakınları uyarsa bir harekete geçer
İnsanın içinden gelmeli.. çok yanlış şeyler
Allah temizlikten sudan sabundan geri koymasın bizleri
Eşiniz o aileden gerçekten iyi çıkmış..
İnşallah orta yolu bulursunuz.

Nasıl kalıyorsunuz o Zaman uzun bir süre allahım düşenemiyorum herşeyden geçtim 3 ayda bir yıkanmak ne demek hastalık kapar o vücut

En güzel çözümü söylemişsiniz konu sahibi arkadaşa

A
Anan allahim beterin beteri varmis dedikleri bu iste.disari tuvaletini yapmak ne demek oooo.es konusunda haklisiniz sanki ben annesine laf soyledikce esim onlara daha da yakinlasmak istiyor.daha cok ariyor.ve savunmaya gecip sinirleniyor.esimi cok seviyorum cok iyi biri ama oraya gidince onunla evlendigime pisman oluyorum.evlenmeden once pisse bana ne ben baska sehirdeyim uzagim dedim.boyle daha kotu gidince kalmak daha zor.yakin olsa hafta bir ugrarsin bir saat evine donersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…