Katılmaya bilirsiniz. Benim düşüncem belli. Haksızlık olup olmamasıda çok umrumda değil. Sorunlu insanlar etrafımda istememek beni hakım.Katılmıyorum. Kendi kendini yetiştirmiş, berbat ailelerden gelmiş ama kendisi çok düzgün insanlar var bu düşünce o insanlara haksızlık. Kendi kendini yetiştirebilen yetiştiriyor. Herkes illa aileden bi şey almıyor yani.
Kimse ailesini seçemiyor evet ama evleneceğim adamın ailesini pek ala seçebilirim. Ağaç kavundan çıkmıyor kimse, illaki ailesinden birşeyler alıyor herkes.
Annem hadi diyelim kafadan sakat, ki bunu disardan gelin gelecek kisi veya damat gelecel kisi anlayamaz. Anlamak icin annemle cok vakit gecirmesi gerek. Annem 3 cocuk yetistirdi. Ben cok farkliyim kucuk kardesimdz oyle ama abim ayni ve hatta dahada fazlasi anneme benziyor. Saglikli bir birey degil.Hele hele kafadan sakat dediğim kadının oğluyla neden evleneyim. O kadın yetiştirmedimi oğlunu. Kendisi “kafadan sakat” biri sağlıklı ve aklı başında birey yetiştiremez. Yetiştirebiliyorsa da kafası gayet iyi demektir.
Bacim benim kv yana hic skntim yok cok sukurtum bu dedıklerınızı yapmayan kaynana var mı ya :)
sanırım hepımız gecmısızdır bu yollardan
ılk sıralar ınsan sinir oluyorda
zamanla sadece kaynana degıl tum ınsanların hadsızce herseye karıstıklarını gorunce genel olarak ınsanlarda problem oldugunu anlayıp yav he he deyıp gecıstırmeyı kulaklarınızı kapatmayı ogrenıyorsunuz
Bu benimKatılmıyorum. Kendi kendini yetiştirmiş, berbat ailelerden gelmiş ama kendisi çok düzgün insanlar var bu düşünce o insanlara haksızlık. Kendi kendini yetiştirebilen yetiştiriyor. Herkes illa aileden bi şey almıyor yani.
Sorunlu insan istememek hakkımız elbet. Ailesi sorunlu olup kendisini yetiştirmeyi başarmış insanlardan bahsediyorum zaten sorunlu tiplerden değil.Katılmaya bilirsiniz. Benim düşüncem belli. Haksızlık olup olmamasıda çok umrumda değil. Sorunlu insanlar etrafımda istememek beni hakım.
Zavallının adı kaynana işte. Kendi anaları kesin melektir.
Mesela kendi anneleri gelinlerine hiç karışmaz, kızı gibi sever, ne yaparsa iyiliği içindir ama gelin nedense hiç bilmez kıymetini.Tabii ki. Kendileri de anneleri de asla dedikodu yapmazlar. Kahvelerini tokuştururken de asla kayınvalidelerini çekiştirmezler.
Herkes annesiyle sadece sanat, ekonomi, felsefe, bilim konuşuyor.
bende ıkısıde bırbırınden sorunluBacim benim kv yana hic skntim yok cok sukur
Sorun annem
Millette kv sorunu bende anne
Annem bana kesinlikle kaynanalikda yapiyo o ayri bisey offf hic cekilmiyo yaaabende ıkısıde bırbırınden sorunlu
hatta bazen annemın bana daha cok kaynanalık ettıgını dusunuyorum
Bakın genetik aktarımı bildiğiniz sanıyorum.Yani diyecegim oki
Annenin tabiri caizse kafadan bozuk olmasiyla evladida oyle olacak diye bi durum yok
Evet evet.Tabii ki. Kendileri de anneleri de asla dedikodu yapmazlar. Kahvelerini tokuştururken de asla kayınvalidelerini çekiştirmezler.
Herkes annesiyle sadece sanat, ekonomi, felsefe, bilim konuşuyor.
Tabii tabii hiç alakası yoktur. O beğenmediniz kv de yetiştirmedi çünkü.Esimin annesiyle alakasi dahi yoktur ikidebir annesi boyleyse niye evlendin demeyin sacma sapan ayrica ben annesini evlenmeden nasil taniyacagim. Ayrica cocuk bakacak pskolojide degilse benimkine de bakarim deyip durmasin.
ben aynı fikirde değilim. Bi insanı ailesiyle yargılamayı büyük bi haksızlık olarak görüyorum. Kimse ailesini seçemiyor, kimse ailesinden sorumlu değil, herkes kendinden sorumlu diye düşünüyorum ben. Tabi genetik olarak geçebilecek psikolojik bi hastalık gibi durumlarda bi şey diyemiyorum.
Emzirmekten niye utanıyorsunuz, mahrem bir durum mu ki, enişte bilse ne olacak?14 aylikken emzirme artik sen kocaman oldu bu diyor 2 yasina kadar emzirecegim. Diyorum bunu bilr. Uzatti gorumcem ve kocasi var daha emziriyo cocugu dedi utandim enistemden.
Sen bence yorum yapmak icin yorum yapma sacma sapan. Ben annesini taniyamazdim yazdim esimi degil. Kayinvalidenle sana mutluluklar:)Tabii tabii hiç alakası yoktur. O beğenmediniz kv de yetiştirmedi çünkü.
Bir insanı tanımak için evlenmekmi gerekiyor? Sizinde psikolojiniz çocuk bakımı için çok uygun gelmedi bana ama neyse…
Ay sen ne diyosun Allah askina burayami takildinEmzirmekten niye utanıyorsunuz, mahrem bir durum mu ki, enişte bilse ne olacak?
Yok yok o eş aileden asla birşey almamıştırElbette ki kimse ailesini seçemiyor ama çocuk ailelerinin yetiştirmesinin ürünüdür. Ailesinden tamamen zıt kaç kişi tanıdınız bu güne dek? Görüyorum forumda annesi şöyle babası şöyle sayıp dökülüyor e kocayı da aynı anne baba yetiştirmiş, bu zamana gelmesine yardım etmiş, kocası çoğu şeyi anne babasından öğrenmiş. Aynı şekilde şöyle kötü çocuk bakıyor böyle çocuk bakıyor yazılıyor e o kötü bakılan çocuk büyümüş kişi de onu eş olarak seçmiş. O kadar kötü çocuk yetiştiriyorsa kişi öyle yetişmiş biriyle neden evlenmeyi seçmiş?