Kv çeyiz dizilmiş evde kalmak istiyor ne yapmaliyim?

Toprakliyagmur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
4.203
8.979
Kızlar kayınvalidem 16 saatlik yol gelerek çeyiz dizecek bizimle ramazanda gelmek istemiyorum dedi sonra gelicek benim kinam olacak 21 inde oda 11 inde gelicek benim kinanin olduğu yer ile evim arasında 5 saat vsr . Ve nisanlim ama annem 10 gün benle birlikte evde kalır dedi . Benim Annem ve bende yeni dizilmiş evde kimse kalsın istemiyorum . Herşeyi ilk defa ben kullanmak istiyorum az bir gün değil ki .. sizce yanlış mı düşünüyorum ? Bunu nisanlima nasıl anlatcam ?

Uzak yoldan gelmis kadin kalacak kimsesi yoksa ya annenlerde kalacak ya da o evde. Annen desin o zaman bizde kalin olmaz ayip birakmam sizi fln. Nisanlin nerde kaliyodu bu zamana kdr
Bizde kalmak istemiyormus 1 gece dahi olsa kalmıyor bizde. Nişanlım bekar evinde kalıyordu .

Bana göre yanlış düşünüyorsunuz, kayınvalideniz nerede kalsın istiyorsunuz otelde mi? Belki de ben yeni eşya yeni ev ilk benim kullanmam lazım mantığını anlamadığım için bana ters gelmiştir bilemiyorum. Kadın evde eşyaları zarar verecek değil ya.
Normalde nisanlim ceyizden sonra eve gidecekti düğün hazırlığı için. Bizim buralarda çeyiz düzulur kapı çekilir gelin gelene kadar onun için bize bu iş tuhaf geldi .

Normalde nisanlim ceyizden sonra eve gidecekti düğün hazırlığı için. Bizim buralarda çeyiz düzulur kapı çekilir gelin gelene kadar onun için bize bu iş tuhaf geldi .

Kayınvalidenizle yakın oturuyor olsaydınız bu dediğiniz olabilirdi fakat kadın uzaktan gelecekmiş o yüzden sizin oralarda olan düzenin dışına çıkalabilir bir durum gibi geldi.

Kayınvalidenizle yakın oturuyor olsaydınız bu dediğiniz olabilirdi fakat kadın uzaktan gelecekmiş o yüzden sizin oralarda olan düzenin dışına çıkalabilir bir durum gibi geldi.
Ya gelsin bizde kalsın diyorum gelmiyor . Kuzenim in düğünu var nisanlim onun için gelecek o diyor ona da gelmem tek başına o evde kalicak .

sizin oralar dediğiniz yer nereler?

kadın otelde mi kalsın bence evinizde kalabilir yardıma gelmiş kaç saatlik yoldan

benim kv 1 bucuk saatlık yoldan gelip de evimizi görmedi bile

ilk defa düğünden 3 ay snr geldı hersey bıtince

keske 16 saat yoldan yardıma gelen bır kv olsa idi

Peki kalabileceği başka bir yer yok mu? Valla kusura bakmasın kimse ben böyle mevzuları hoş bulmuyorum. O kadar erken gelmesine çok gerek yok. Bir iki gün önce gelse neyse. Ben hoşlanmazdım açıkcası.

Benim evimde çeyiz sonrası kalan olmadığı sadece bir iki kez eşya tül vs eklemek için girildiği halde evlendikten sonra evde bazı dikilmiş ipler vs buldum huylandım

Somut şeylere bu kadar anlam yüklerseniz soyut konularda tökezlersiniz,benden söylemesi.
Cümbür cemaat gelip kalınmayacak ya, sadece annesi değil mi kalacak kişi?Bu kadar büyütme.
Bana göre de abes olan taa kaç gün önceden çeyiz dizilmesi,sergi gibi herkes gelip bakıyor falan. Anne de sırf bunun için kaç gün önceden geliyor,tuhaf buluyorum yani.

Bizde kalmak istemiyormus 1 gece dahi olsa kalmıyor bizde. Nişanlım bekar evinde kalıyordu .
Ogluyla kalamaz o zaman. Neden kalmak istemiyomus ev evdir iste. Daha simdiden sahiplenmis oglumun evi diye. Nisanliniz dusunemez boyle seyleri eminim erkekler dunyaya farkli yerlerden bakiyor. Siz sert olmadan nisanlinizla konusun annem gelsin bizde kalsin bak ayip bizim akrabalsr laf ederler kadini biraktilar diye annem babam uzuluyor bu duruma. Ben soyledim ama israr edemiyorum yanlis anlar diye sen biseyler yapsana de. Oyle seyler soyle ne kdr kotulersen o kdr ters teper nisanlin

Merhametsizlikle ne alakası var ben bizde kalmasını istiyorum .

Bir anneyi on gün evinizde yatırmak istememek merhametsizlik bence..
Kadın napsın sizin eşyalarınızı..
O kadar yoldan gelmiş nerde kalsın isterdiniz?
Benim de başıma geldi aynısı.
Benden önce hem annesi hem ablaları kaldıevimde..
Hiçbirşey olmadı..
Kalpleri de kırılmadı..
Eşyalarımı da yemediler..
Geçti gitti..

bende kalsın istemezdim sanırım.sadece kaynana değil annem babam kardeşlerim.eşyalarımı ilk ben kullanmalıyım.annesnize söyleyin ikna etsin sizde kalsın.yani annenizin evinde

X