- 21 Temmuz 2018
- 7.133
- 21.434
- 348
- Konu Sahibi Etegiminpilesi
-
Son durumda boşanması konusunda maddi manevi destekte bulunmayacağımız için eşime hakkını helal etmiyor.Cennet annesinin ayakları altında olduğu için de cennete gitmesi içinde rızası yok
bunun dindeki yerini tam olarak bilmiyorum ama resmen eşinizin kötü birşey yapması için sizi tehdit ediyor buna hakkı var mı araştırmak lazımSon durumda boşanması konusunda maddi manevi destekte bulunmayacağımız için eşime hakkını helal etmiyor.Cennet annesinin ayakları altında olduğu için de cennete gitmesi içinde rızası yok
Kızı onun onay vermediği biri ile evlenmiş.Aman boşverin kim neye inanırsa inansın ablacım, bazı anneler el iyisidir, evlatlarını gözü görmez, çocuklarından eşinden başka herkese iyidir, sizin kayınvalide de belli ki böyle biri zira bir anne evladı ona çok çok büyük bir kötülük yapmadıkça o benim için öldü der mi? Ne anneler var kızı/oğlu en berbat şeyleri bile yapsa ben annesiyim herkes bırakır ben evladımı bırakmam diyor, kızı ne yaptı da o benim için öldü diyor, kızını gözü görmeyenin gelini gözü görür mü?
Ne kayınvalidenizi ne etrafında ona inananları ciddiye almayın, eşinizle aranız iyi mi? Eşinizin ailesine karşı vicdanınız rahat mı? Gerisi boş.
Sınandık bugünO işler kayınvalidenizin rızasıyla olsaydı ohoooookendisi garantilemiş mi? Her şeyi bilen kıdemli adamla karıştırdıklarını da hesaba katarsa
Daha bir emin oldum, ciddiye alınmayacak insan modeli.
Para vermekle bitseydi ver bitsin gitsin derdim emin olun.E madem sevmiyorsunuz niye bize gelsin deyip eşinizi doldurdunuz? Kim ister kayinvalideyle yaşamakbırak kadin kardeşlerinin yanina gidecek iste. Verirsiniz aylık para kafanız rahat eder
Eşim annem beni pısırık seni baskın görüyor kendince dedi.Geçtiğimiz yaz, kayınvalidem de boşanma kararı almıştı, biz yanlarına ziyarete gidince sizinle geleceğim orada dava açarım yanınızda kalırım gibi şeyler söyledi.. Eşim de gel bir havan değişsin ama sürekli bizimle kalmak üzerine bir plan yapma anne dedi. İlla boşanmak istiyorsan enine boyuna herşeyi oturup konuşmak lazım deyince vazgeçti boşanmaktanonlarda da kardeş sorunları vardı.
Sizin kayınvalideniz de blöf yapıyor belli ki, mama falcının dediği tutmamış. Çağırmissiniz ona da bahane bulmuş. Ne deseniz ne yapsanız sizinle ilgili düşüncelerini değiştiremezsiniz, önemli olan vicdaniniz ve eşinizin farkında olması.
Kime ne derse desin, neden bu kadar kafaya takıyorsunuz ki? Ay hatta belediye hoparlöründen boşanıyorum, oğlum bana bakmıyor, gelin oğlumu dolduruyor diye duyuru yapsın.Para vermekle bitseydi ver bitsin gitsin derdim emin olun.
Şuan bile bütün aileye oğlum bana bakmıyor gelinim onu dolduruyor diyen kadın evi bırakıp kardeslerine gitse daha kötü olabilirdi.
Ayrıca biz boşanmak için geçerli sebep bulamadığımız için iki üç gün sonra sinirleri geçer düzelir diye düşündük.
Yoksa bir ömür kendisi ile yaşamak
Nooööoo
İstediği gibi davranmayınca der.Eşim annem beni pısırık seni baskın görüyor kendince dedi.
Ne acı.
Maddi desteği de sen istemiyorsun diye vermiyoruz sanıyor dedi.
Bende sen gerçekleri biliyorsun.Keyfi bilir dedim ama içimden sinir onsan oğluna sen pısırıksın nasıl der aklım almıyor
Sabah benim hakkımda söylediklerini düşündüklerini bilmeden öyle düşünmüştüm.Kime ne derse desin, neden bu kadar kafaya takıyorsunuz ki? Ay hatta belediye hoparlöründen boşanıyorum, oğlum bana bakmıyor, gelin oğlumu dolduruyor diye duyuru yapsın.
Evi bırakıp kardeşlerine gitse kötü falan olmazdı, bakardı oğlu para vermiyor, eşi evi satmıyor tıpış tıpış evine geri dönerdi.
Sizin kayınvalide kendinden başka herkesi kötüleyip kardeşleri tarafından ah çilekeş ablamız, canımız ablamız diye poh pohlanmaya alışmış.
E kardeşleri de sürekli onunla yaşamadığından ablamızdır deyip ne derse onaylamışlar ama gerçekten boşanmaya kalksa, oğlundan eşinden maddi desteği olmasa kardeşler ablalarına ayar çeker, herkes için geçerli değildir ama insanoğlu uzaktan sevmeyi bilir, seviyorum deyip poh pohladığı kişiyi maddi manevi sırtlanması gerektiğinde herkes topu birbirinin üzerine atar.
O yüzden kötü olurdu diye düşünmeyin gayet güzel olurdu herkesin yüzü çıkardı ortaya, siz de uzaktan seyrederdiniz, bazen uzaktan seyretmek içinde yer almaktan iyidir.
Ne yazık ki tam olarak böyleKadından safi bir art niyet ve cahillik havası aldım.
Çok fena biri belli
İsteklerini zorlayarak, tehdit ederek, elalemi size karşı doldurarak yapmaya çalışıyor.
Ruh halim biraz değişken bugünİstediği gibi davranmayınca der.
Kızıyla da küsmüs zaten kayinvalideniz o potansiyel var demek ki kadında.
Sözlük bu durum yok sıkmayın canınızı.
Konuya yorumlarım ruhsuz duygusuz, bir anneciğe karşı soğuk tavsiyeler gibi görünebilir ama insan yaş aldıkça, hiç bilmediği tanımadığı kişilerin karakteriyle alakalı da fikir sahibi olabiliyor çünkü benzer karakterdeki kişilerle hayatınızın bir döneminde yollarınız kesişiyor.Sabah benim hakkımda söylediklerini düşündüklerini bilmeden öyle düşünmüştüm.
Şuan yağmurlu havada su vermem kendisine.
Son durumda bize gelme ihtimali de kalktı ortadan.
Maddi destek zaten yok.
Umarım harika kardeşlerinin yüzü de bu olayla ortaya çıkar bende kurtulurum kendilerinden ve baskılarından.
O işin maddi kısmını bizimle halledebilseydi kardeşlerimin yanında paramla her türlü kalırım diye düşünüyordu.
Şimdi bende sen gibi düşünüyorum Mune abla.
Beş parasız gitsin bakalım kardesleri ablam diye sahip çıkacak mı?
Yaşayalım görelim
O kadar da yerleşip kalamazdı.Oğlumun evi deyip yerleşir kalır. Kardeşinin evine gitse sığamaz kendi evine geri dönerdi. Başınıza bela açmayın davet edip de. Para göndermesine de razı olmayın. Çok büyük bir neden olmadıkça keyfi kocaya rest çekerken sizin paranıza güvenemez. Ne yapmış adam? Evi satamamış.. az sabret otur. Herkes darda bu süreçte.
Elalem değil hanımefendiciğim.Kalsaydı kardeşlerinde neden rezillik durum olsun ki gitsin kalsın elalem kardeşlerinde kaldı diye laf mı edecek kaç gun kalabilecek orada burada siniri geçince dönecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?