kv bizimle yaşamak istiyor

Söyle herkese eşit şekilde gitmeli bence yalnız kalmak istemiyor olabilir ama sadece siz de de kalması olmaz bence benim de annem yalnız eşimle sorun yaşıyorum ama yine de olaya adaletli yaklaşmak lazım ha kıştır gelsin kalsın ama temelli ben olsam kabul etmezdim herkesin bir hayatı var tabi ki bakmakla yükümlüyüz ama herkes bakmalı

Bak arkadaşım iyiliğin de bir sınırı vardır.
Sen kendi kul hakkına giriyorsun.
Ne diye dört tencere yemek yaptın?
Hamile halinle ekmekle uğraştın?
Ben yapamıyorum rahatsızım de git yat.
Laf söylerse söylesin.
Ama senin eş de çok büyük hatalar var ve bu böyle gider.
Ev buz gibi hemen hamilelik olmuş
Sende o koca varken dert bitmez

Gerekirse bosanin yinede o kadınla birlik yaşamayın. Kadın bir kere vicdanlı bir anne olsa, kendi oglunu arada bırakacak, kendi oğlunun huzurunu kaçıracak şeyler yapmaz. Kendi oğlunu düşünmeyen sizi düşünür mü?

İçindeki öfkeye kulak ver mümkün olduğunca mesafeni koru. Okurken bile gıcık oldum hem eşinize hem kaynana denilen şahsiyetsize. Eşiniz bencil egoist adamın teki sizr sormadan nasıl böylr bişeye karar verir. Kaynananjz deseniz de öyle.yüz vermeyin sakın gerekirse kıyameti kopartın. Yoksa ömür boyu sinir hastası olursunuz. İşiniz gücünüz var kimsrye muhtaç değilsiniz. Çekin restinizi böyle bu konu havada kaldıkça siniriniz bozulmaya devam edecek. İkisinide karşınıza alıp böyle bişeyin olmayacağını net şekide konuşın. Bencil egoist yaratıklar

Diger cocuklarinda kalmiyor cunku diger gelinleri/damatlari hatta kendi cocuklari nazini sizin kadar cekmiyor.

Sunu yapti sustum bunu yapti sustum dediginiz kisimlarin hic birinde neden sustugunuzu anlamadim. Illa kavga edin demiyorum da neden ke di fikrinizi soylemiyorsunuz? Hatanin birazi sizde bu sebeple, daha cok cekersiniz bu sekilde devam ederseniz maalesef.

Madem evini satacakmış,satsın size yakın yerden alsın ama aynı ev olmaz
Bir kere gelirse de bir daha gitmez

evinizin yakınına yerleştirmeniz mümkün değil mi? bencillikleriyle evlatlarının yuvasını yıkan bu ailelereri allah bildiği gibi yapsın. çevremden de görüyorum çok sinirleniyorum. onu geçtim kocanız uyanıklık etmiş size haber etmeden. benim de içime otururdu bu hareketi. kısasa kısas farz. sizin anneniz kardeşiniz falan varsa evin içine bu şekilde çok dahil etmeye çalışın belki bi uyanış yaşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…