kv bizimle yaşamak istiyor

maalesef düşmüyorlar çok istiyoruz ama.onlarında şöyle bir savunmaları var biz neler neler gördük bize masada yemek yedirmezlerdi çocuğumuzu sevemezdik döverlerdi ben size ne yapıyorum ne kaynanalar var diyorlar. ben bir kere kaynanaların olduğu bir topluluğa girdim nasıl çıkacağımı bilemedim inanın şimdiki gelinler istemiyor büyükleri dövüyorlar aç bırakıyorlar vb. neler neler konuşuluyor.

allah kolaylık versin yaa ben okurken gerildim yemin ederim .Eşinle konuş biran önce bu işi halletsin yoksa böyle eziyet olmaz

Hepte bu laf.. "Biz neler gördük, biz neler çektik." Sen çektin diye gelinine de çektirmek zorunda mısın.? Çekmişsin çok mu memnun kalmışsın ki aynı işkenceyi yapıyosun şimdi..
Gerçekten anlamak istemiyolar, o yapılanlar eskidendi en az 30-40 yıl önce artık öyle değil ki. Zamana ayak uyduramayıp, eski kafada gidiyorlar Kendi çocuğu bile olsa kimsenin keyfi olarak baskasının düzenini bozmya huzurunu bozmaya hakkı yok. Sonuna kadar direnn.. O ağlıyosa sen daha çok ağla, bağır, sinir krizleri geçir (geldikten sonra gerçeğini zaten geçirirsin). Başka çocukları da varmış onları neden hiç saymıyor ki

Son düzenleme:
Kesinlikle...

Eşin ne tepki veriyo bu duruma?

bende işte o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum.biz eşimle 3 yıl nişanlı kaldık bir dediğimi iki etmedi evimize aldığımız herşeye ne istesem tamam dedi itiraz etmedi herşeyi birlikte ödüyoruz çok afedersiniz bunu örnek vermek için kullanıyorum yatak odamız ben pahalı beğenmiştim sonrada çok oluyor mobilya kredi altından kalkamayız diye uygun alayım dedim tamam sonra ben sana istediğini alırım dedi ama mağazaya gidince benim yine aklım onda kaldı 9.900tl idi(ki birçok kişi bu fiyata tüm evi düzüyor) eşimde herşeyi ödüyoruz onu mu ödeyemeyecez tmm alalım dedi ve beni kırmadı allah razı olsun etrafımdaki herkes sen bunu çok şımartıyorsun diyorlardı benim arkadaşlarım acıyoruz çocuğa yazık diyorlardı bu durumdaydık. hatta düğünde bile benim birçok akarabam gözünün içine bakıyor çok iyi çocuk dedi ama evlendik bir değişti bu ben erkeğim annem havaları başladı boşanmanın eşiğinden döndük bende hiç altta kalmadım tabi emredemezsin köle değilim şöyle böyle diye hep karşılık verdim boşanalım dediğindede alttan almadım tmm dedim sonra bi şekilede toparladık o özür diledi bir daha olmayacak dedi ilk bir aydı ve bir daha hiç ağzına almadı ama ben unutmadım unutamadım atamadım içimden bunun öfkesini tabi üstünede kv sürekli oğlum gibisini bulamazsın benim oğlum şöyle böyle diye beni iyice çileden çıkardı şimdi eşimle iyiyiz o dahatasının farkında bende başta bocaladım sende diyor gerçektende öyle ama annesi ile ilgili hala hassas o ağladığında işler değişiyor. gerçi kendimi koyuyorum yerine benim annem ben yalnızım diye ben giderken ağlarsa ne düşünürdüm..

bence bu kişinin karakteriyle ilgili yaşla yaşamakla değil.. evet başka çocukları var ama eşimden ayrılmıyor üstelik biz 1 buçuk saat uzaktayız 2 haftada bir gidiyoruz gelip bizdede kalıyor ama diğer iki oğlu uzakta onlara gitti 12 saat yol gidip ikisindede 8 gün kaldı geldi o kadar yolu gidince kalsaydın ama kalmadı. eşimle yaşamış kocası ölünce yıllarca ona o kadar bağlı ki ve ben bu yüzden beni sevmediğini düşünüyorum. bunu eşimin abiside onayladı söyledim oda evt hala evlendiğini kabullenemedi parasını bile o varmış gibi harcıyor diyor. bende bize karışmasın istiyorum artık o kadar doldum ki oğlum doğmadan önce torunuma onu alacam bunu alacam diyor buna bile sinir oluyorum aslında ne var bunda düşünsenize anneniz çocuğunuza bir şey almak istiyor mutlu olursunuz hatta sizi yükten kurtarır ama ben kv min bana bize hiç bir şey yapmasını istemiyorum

Yardıma, bakıma muhtaç olmadığı sürece yalnız yaşayabilir.. Eşinin ölmesi bi sebep değil yanınıza gelmesi için..

Unutma gelince kendinize özel bi hayatınız olmayacak.. Bi film izlemeniz, yalnız kalmanız.. Kendine göre evinin düzenini herşeyi değiştiricek.. Allah yardımcın olsun canım

biliyorum ama istiyorum ki bunları sadece ben değil onlarda bilsin bir insana gel demek kolay git demek zor.ve mesele problemi çıktıktan sonra halletmek değil problem çıkmasını engellemek ben nasıl gelme diyeyim bunu kendileridüşünsün isityorum bizi bu noktaya geitirp kötü yapıyorlar..

Herkes kendi keyfinde. Kendi işine geldiği gibi düşünür.. İnsanların anlamasını bekleme hiç.. Seni sadece sen düşünürsün.. Başka kimse düşünmez..

eşini bi şekilde vazgeçirmeye çalış yoksa k. validen bi daha gitmez.gerçi işin zor eşler evlenince daha bi anneci oluyorlar.

eşini bi şekilde vazgeçirmeye çalış yoksa k. validen bi daha gitmez.gerçi işin zor eşler evlenince daha bi anneci oluyorlar.

evet evlenince anne diye ölüyorlar. annem yanımda dursun sevdiğim kadında olsun o anneme hizmet etsin güler yüz göstersin evde hiç suratı asık olmasın birlikte yaşayalım ha birde annem ne derse karşılık verilmesin istiyorlar ..bence kadınlar ne ister sorusundan çok erkekler ne ister sorusu sorulmalı..

evet tamda bu söylediğini istiyorlar ama sen aynı teklifi sunsan ne yapardı yada kaç ay yaşardı emin ol kabul etmezdi böyle bişeyi o yüzden baştan tavrını koy özel hayatımız var de ev ev üstüne olmaz de ikna etmeye çalış sonra iş işten geçer

bana daha önce kv kp le mi yaşıyon eviniz ayrı köyünüz ayrı nye kavga ediyonuz demişti..benim kv çok akıllı bir kadın yapar ama anlamazsın işini sağlama alır. evet dikizliyordu aynen ama biz onlarda kaldığımız bir gün ev kalabalık ben odamızdayım kapı kapalı kapıya vurarak giriyor ve kapıdakilerede kendi evimde kapıya vurmadan giremiyorum diye söyleniyordu çünkü ben oğlumu emziriyorum bu girince surat ediyorum anlasın diye..

sende onun gibi ağla :)
ya da al karşına konuş.ama sakın annesini kötüleme.akıllıca davran aynı kv den gibi :)
anneni çok seviyorum yanlızlığı benide üzüyor ama ev ev üstüne olmaz .seniinle özelimiz kalmaz fln gibi bişiyler söylesen?

İlk aylarda her evlenen bi'sarsılıyo zaten ya da çoğu diyelim malum yeni düzene alışma çabası.
Son dediğin cümleyi baz alarak diyorum ki al karşına güzel bi'konuşma yap. "Ben ne kadar anne desem de sen gibi olamam sana bi'laf dese annem der geçersin ama ben içerlerim o da aynı şekilde aynı evde yapamayız seninle de bunun için tartışmak istemiyorum ben seni anlıyorum sen de beni anla hiç olmadı yakın bir apartmana vs taşınsın evimizin kapısı ayrı olsun" de.

Emin ol o da senin sağlıklı bakıma muhtaç olmayan anneni evde temelli istemezdi

Bence çok üzülmeden önce politik olmayı deneyin. Bu konu hakkında da kayınvalidenizle yüz göz olmayın. Eşinize "tamam ben kalmasını kabul edebilirim ancak herkeste dönüşümlü kalacaksa" derseniz en azından kardeşleri mırın kırın yaptığında elinizde koz olur.

Yani kardeşleri de muhtemelen kabul etmeyeceklerdir çünkü şükür ki elinden ayağından düşen hasta bir insan değil buradaki kayınvalide. Durduk yere gelip sizinle yaşamak istemesine ve oğluna düşkünlüğüne zaten diyecek bir şey yok. Sizi ve düzeninizi düşünmesi gerekirdi. Kendi ne kadar istese de bunu baskı yaparak duygusal girerek yapması hoş değil.

Şu durumda siz dönüşümlü kalmasını da istememekte haklısınız gerçi. Hasta birinden söz etmiyorsunuz ama en azından annesinin abartılı olduğunu anlaması için kardeşlerini öne sürmek gerekiyor diye düşünüyorum.

Eşi yok anladığım kadarıyla. Aynı evde yaşamak çok zor, boşuna dememişler ev üstüne ev olmaz diye. Madem yalnız, sizede ihtiyacı var bu durumda size yakın bir noktadan ev tutun, olmaz mı?

Eşinize böyle söyleyin bence makul bir çözüm. Sizin özeliniz var sonuçta...

Kvden rahatsiz olsa amenna. Fakat ben bu birlikte yasama konusundaki "olumle dirimle" tabirine takildim. Birazda inadina yapiyor galiba. Sen oncee allaha sigin arkadasim. Bu durumun topluca ooturup konusmaktan baska caresi yok acik acik ev ev ustune olmaz diye guzelce anlatacaksin. Anlamiyorlarsada senin bu sekilde huzursuz olmana sebep olandan kocada olmaz. Kusura bakma ama. Madem bu kadar seviyodu anasini otursaydi dibiinde. Senle alakasi yok senden bsskasida olsa istemez..

Son düzenleme:
ben ıyı nıyetlı gormedım kv nızı ((
olumle dırımle oglumun yanında olmak ıstıyorum ne demek ya dıgerlerı evlat degılmı

Ama kız annesiyle erkek annesi çok farklı. Eşittir diyorlar ama yanlış. kendi anneniz sizden iş istemez size laf sokmaz eşinize laf sokmaz yeterki mutlu olsun kızım der ama genelde erkek anneleri ben bu kadına naparsam yapayım çekmek zorunda burası oğlumun evi mantıgında oldugundan maalesef çok ütopik.

Ben üzülmeyin ama yaşadıklarınızın ailenizin arkanızda olmadıgını düşündükleri için yaptıkları kanısındayım. Bence resti çekin, sert olun. Abinizi artık çağırırmısın aratırmısınız bilmiyorum, sert bir dille konuşsun kocanızla. Yoksa çoook başınız ağrır.

Canım ne kendı ailen ne de onun ailesi, yani hiç kimse için eşinle aranı bozma derim ben. kendınce oyle bır politika edin ki eşine sımsıkı sarıl hıckımse bızım aramıza gıremez gıbı.. yavaş yavaş işle ona beraber yasayamcanızı.. biranda dik, asi bir sekılde konusursan ciddi problemler yasarsın. hem kurulmuş yuvana yazık olur, hem cocuguna, hem de yazık adın kv kabul etmez e cıkar. kımseyı umursama eşine hep tatlı dılle yanas.. kendıne iyice bağla zaten gör kımseyı ıstemz yanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…