kv bizimle yaşamak istiyor

anlamıyorum bu insanları.. Benim abimin evi 2 dk annem kırk yılın başı gider. Gelinimizin ailesi annemden daha çok kalmıştır abimlerde. Yani nedir bu kayınvalidelerdeki bu inat, bu hırs?
Evin var, barkın var, başka çocukların da var. Çok sıkılıyorsan, yalnızlıktan bunalıyorsan dönüşümlü olarak kal 1 er hafta hepsinde. Ne onlar senden sıkılsın, ne de sen istenmeyen konumuna düş.. Hayır yani bakıma muhtaç değilsin ki, olsan eyvallah

Bunu bu şekilde söylesen iyi niyetli olduğunu anlamazlar.. Kıyamet kopar. Ama olması gereken bu.

kv coştu bu sene
gelinlere nasıl rahat vermesek diye çalışma yaptılar tüm sene
seninkide onlardan biri
nasıl kabul ettirirsin bilmem ama
kabul etme
sende agla bayıl bişiler yap

Bence tavrınızı baştan koyun kabul etmeyin.Günde kaç konu açılıyor kv ile beraber yaşamaktan dolayı yaşanan problemler,biten evlilikler..Benim anlamadığım anneler çocuklarının mutluluğunu isterler evet ama neden huzurlarını bozmak için de hep türlü türlü şeyler yaparlar sanırım hiçbir zaman da anlayamayacağım.

Ben de aynı dertten muzdaribim...oğlum da oğlum diyo kadın. 3-4 gündür bende sinirden ölmek üzereyim. sürekli bizde kalmak istiyo, bugün eşimle feci kavga ettik. yalvardı yakardı ama yine aynı annesini alıp gelecek kesin. söyledim ona bu iş burda bitti, annen bizimle yaşamaya başlarsa anne oğul yaşayacaksınız demektir. bi de hamileyim stresliyim bu kadar da yüklenilmez ki insana...bence asla kabul etmeyin. resti çekin, siz huzursuz olana kadar kv ve eşiniz olsun...

allah yardımcınız olsun. kabul etmeyinnnn. elinizden gelen tüm çabayı gösterin. herkesin evi var barkı var ne bu oğul evinde kalma çabası. valla bunların amacı geliniyle oğlunun arasını boozmak haz alıyolar herhalde rabbim fırsat vermesin. evimize yuvamıza bize karşı mesafeli olsunlar.. benim kp ide allah başımızdan eksik etmesin valla benim kv de çok meraklı bizle yaşamaya.. rabbim fırsat verme allahımmm (amin)

amin aminnnnnnnnnnnnn...benim k.v yaşlı ama kendi işini görebilir, yemek yapıyo falan yani, evinde kalabilir ama kadının hoşuna gidiyo kapı kapı gezmek. maddi durumu da çok iyi, bi bakıcı tutalım otursun evinde dedim kıyametler koptu annemizi yalnız bırakamayız diye. eşime bırakma o zaman git onla otur benim evime gelemezsiniz dedim. çenesini tutup bi köşede otursa yine tamam da, yok her yere konuşacak üstüne bi de çok pis. ben de aşırı titizim, çıldırtıyor beni. Beddua etmek istemiyorum ama Allah bildiği gibi yapsın tüm bu kötü niyetli kayınvalideleri...

hayatım genelde kvler işlerine geldiği zaman hasta ve yaşlı olurlar. işlerine gelince benden senden sağlam olurlar. canım kabul etme. ev üstüne ev olmuo. ben 2 yıl oturdum rabbim tekrarını göstermesin inş. bir evde 2 kraliçe olmaz. bencede eşin çok meraklıysa gitsin otursun anasıyla. allahım yuvalarımıza mutluluk huzur versin kimseyi kimseyi muhtaç etmesin inş.

evet kıyamet kopar diğer kimsede olmaz suç sende olur istemiyorsun diye..

allah yardımcın olsun arkadaşım.benimde aynı ğlumda oğlumkızı var ocası yok doğalgazlı ev rahatr orda kşlsın istiyo kslmıyo illa bize gelecek bizim ev sobalı . o benimevimde yaşasa siz raatsınız ben sobayla uğraıyorum der ama o da değil raat rahat otur işte biz zeten sürekli geliyoruz ama kalmıyor birde biz 1buçukk saat uzaktayız diğeroğulları 12 saat onları hyılda 3 kere ncakgörüyor ama onlar gidnce 8 gün kalıp geldi.birde en köy gibibir yerde yaşıyorum ev sahibim çok iyi bahçeden birşeyle veriyo meyve sebze bende karşılıksız almayı sevmyorum o verrse kabul ediyorum kendim gidip almam kv bi geldi ne var ne yoksa topluyo mm ev sdahibi al ddi ama abarttı kadında buna çocuklaım gelecek biazda onlara kalsın dyipsurat etmiş.birde kızına oğluna bile topluyo deli edior beni..birde sürekli beni iliyor yemek yerken iş yaparkensinir oluyorum

al işte gel de boğma bu k.v'leri. sinirimi o kadar bozdu ki anlatamam. kızlar yaşlı ama çok fitne fesat eskiden severdim onu. şimdi eşimi sıkıştırıp ben seninle yaşıcam diyomuş. eşimle o kadar çok tartıştık ki bu yüzden. annenle yaşamak istiyosan al yanına otur ben bi dilekçe veririm mahkemeye olur biter dedim. dün gönderdi annesini. kadın aşırı pis, ben de bi o kadar titizim. dayanamıyorum ya bi de hamileyim.

Hic bi onerim yok maalesef bu konuda tecrubesizm ama Allah kolaylik versin napiyosaniz yapin siyrilin bu isten yaaa

kendımı sızın yerınıze kyup dusundum yalnız eş ve kv benım olarak dusundum sızde nasıl olur bılemıyorum cunku hayatlar farklıı,sımdı karsımda esım varmıs gıbı yazıcam annen bence evını satmasın hazır para yazık olur harcanır gıder kıraya verelım bızım cok yakınımızda ona uygun kalorıferlı ev tutalım cunku bızım evımız sobalı yaşlı kadın üşür hem ben ışe başlıyacam annende oglumuza bakacak cocuk ıcınde kalorıferlı ev daha ıyı hem ısınma anlamıda hemde guvenlık anlamıda (cocuk ıcın)arasıra bızde kalırız arasıra oda kalır yalnız kalmamıs olur herkez ıcın en ıyısı bu kımsenın huzuru bozulmasın ayrıca daha once annesı yuzunden bosanma asamasına geldıgınızı bunları tekrar yasamak ıstemedıgınızı guzel kelımelerle anlatırsanız etkılı olabılır ,kotu sekılde ıstemeyen taraf olursanız ınada bıner ve hıc ıstemedıgınız halde beraber oturabılırsınız
ayrıca kv oglunuza bakmak ıstıyrsa bırakın baksın cocuk bakmak oyle kolay degıl,cocuktan yorulur bunalır sıze ve esınıze saramaz bıseyler aldıgına kızıyorum demıssınız kızmayın oda sonucta babaanne bırakın alsın sonucta cocugunuzu dusunen bır babaannesı var

benm kaynanamında oğlu hariç 4 çocuğu daha var ama gelince onlarda 1 gün kalıp akşamına dönüyor bizde 1 ay kalıyor.kızlarını özlemişsindir biraz hasret giderseydiniz birkaç gün kalıp diyorum.ben geldim diye damatlar rahat olamıyor kızlarımın yuvası bozulmasın diye 1 gün kalıyorum ama burası oğlumun evi istediğim kadar kalır yer içerim diyor bana.kızlarının yuvası bozulmasını düşünebiliyor ama hiç demiyor oğlumun yuvası bozulur mu acaba benden dolayı diye.

allahım yaa bu ne demek damatlar rahat olmaıyomuş. gelinler çok mu rahat çok mu memnun oluo bu kvlerden. anlamıyorum anlayamıyorum böyle tek tarafı düşünen insanları rabbim ıslah ne olur ne olur rabbim senden başka kimsemiz yokkkk. kimseyi kimseye muhtaç etmesin allahm (amin)

Valla arkadasim ben 9senedir kaynana ve kayinpederle yaasiyorum cok zorr sakin kabul etme simdiki aklim olsa asla bulasmazdi. Ama iste zakn arkadasim

kızlarımın yuvası bozulursa baba evine dönerler dul kalırlar ama oğlumun yuvası bozulursa birşey olmaz bundan boşansa yarın bigün yeni bi kadınla evlenir biz yine oğlumuzun evinde kalırız rahatımız bozulmaz düşüncesi.En kötüsüde yüzüme karşı bu lafların sokulması.oğlumda evde bizim sen ister katlan bize istersen boşan tarzı yani

Çok ilginç geliyor böyle şeyler bana, ben kendi annemle bile aynı evde yaşayamam evliyken. Değil ki eşimin annesiyle.. İnsanın üzüntüsü var, mutluluğu var, kavgası var, özeli var.. Evliyken kalıcı olarak karı kocanın yanında, ortak çocukları dışında herkes el kalır bence, olmaz!..

Kesinlikle katılıyorum sana canım. ben de 3 aylık evlıyım ıstemem duzenım bozulsn ısıme bırılerı karıssın.. Ama asla kendı aılemı bıle ıstemem eşımın aılesını hıc ıstemem gıbı dusunceler hıc hoş degıl. Unutmayalımkı bız onların en kıymetlılerını, evltlarını aldık. Kendımıze koca, reis, eş olarak kabul ettık. Onları (kimbilir ne zorluklrla) bu yaşa getıren annelerın başım ustunde yerı var. Ben kımım kı evlenınce ıkı gun snra annenı ıstemem dıycem. Kesinlikle yanlış bu. Rabbim herkesın yuvasına huzur versın herkesın evı barkı ayrı olsun evet ama dışlamak olmaz. Eğer o adamlarla bır omur yaşamaya yemın ettıysek annelerı annemız, babaları babamız olmalı. yoksa bır omur aıle kabgaları "SNIN AILEN BENIM AILEM" ler bıtmez.. Kesinlikle karşıyım buna.
Benim 4 tane yeğenım var, her bırıne karsı olan sevgım ayrı, gozumden sakınıyorum onları bakmaya kıyamyorum. Hasta olcaklr dıye aklım cıkıyo. Ben onu içim tıtreyerek buyutcem sonra elalemın kızı gelıp senı ıstemıyorum dıycek bana! o kım oluyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…