kv bizimle yaşamak istiyor

bence kaynana sağlamsa kabul etme eşinde ama sinsiymiş ana,oğul bu hareketleri bencilce ,onlar öyle yapıyorsa ,sende kendini ezdirme ,

benm kaynanamında oğlu hariç 4 çocuğu daha var ama gelince onlarda 1 gün kalıp akşamına dönüyor bizde 1 ay kalıyor.kızlarını özlemişsindir biraz hasret giderseydiniz birkaç gün kalıp diyorum.ben geldim diye damatlar rahat olamıyor kızlarımın yuvası bozulmasın diye 1 gün kalıyorum ama burası oğlumun evi istediğim kadar kalır yer içerim diyor bana.kızlarının yuvası bozulmasını düşünebiliyor ama hiç demiyor oğlumun yuvası bozulur mu acaba benden dolayı diye.

Sinir oluyorum boyle bencıl ınsanlara sınır.! Rabbim saır versın kardeşım , ıyı aakıllı ADİL ınsanlarla karsılastrsın ya

Cnm bendede boyle bir kv var... hatta konu acmistim ayni seyler benim basimada geldi. Hala korkarak yasiyorum yine tutturacak diye. Cok kavgalar ettik esimle. Yeni evliydim bir suru sorunlar cikardi. Cocugum oldu sevinemedim. Tek hedefi bizle oturmak. Benim arkamda ailemde durmadi karismadilar. Boyle canavar bir kadinla kim basa cikabilirki.. en guzel gunlerimi gencligimi aldi goturdu. Hakkim yerden goge haram zikkim olsun. Sana tek tavsiyem kavga gurultu cikar sakin ezik durma. Kesinlikle kabul etme. Bagir cagir ama sakin kabul etme.

Cnm bendede boyle bir kv var... hatta konu acmistim ayni seyler benim basimada geldi. Hala korkarak yasiyorum yine tutturacak diye. Cok kavgalar ettik esimle. Yeni evliydim bir suru sorunlar cikardi. Cocugum oldu sevinemedim. Tek hedefi bizle oturmak. Benim arkamda ailemde durmadi karismadilar. Boyle canavar bir kadinla kim basa cikabilirki.. en guzel gunlerimi gencligimi aldi goturdu. Hakkim yerden goge haram zikkim olsun. Sana tek tavsiyem kavga gurultu cikar sakin ezik durma. Kesinlikle kabul etme. Bagir cagir ama sakin kabul etme.

ben hiç bir zaman haklı konuma geçemiyorum ki haklı olduğum noktalarda bile üste çıkmayı başarıyorlar. daha benimde hayatımda yeni yeni birşeyler oturmaya başladı kocamla çocuğumla mutluyuz ama aklıma gelince o günüm zehir oluyor ziyaretine bile gidesim gelmiyor o zamanda . kendisi dese ki kızım yenisiniz ben rahatsız etmem sağlıklıyken evimde durayım dese seve seve sıkılma arada gel diye çaıpıracam ama gelip kalacak diye korkudan değil çağırmak ziyaretine bile gitmek istemiyorum.çok bunalıyorum sırf bu yüzen izne ayrıldım çocuk bahanesiyle gelip kalacak diye:KK43:(( bunlar benim iznne ayrıldığımı bilmiyorlardı pazar bi sabah pat diye görümcemle geldiler 1 buçuk saat uzaklıkta. neymiş görümcemin oğlu dayısına sürpriz yapmak istemiş haber bile vermediler ev hali sonuçta ve pazar. bir baktım kv tuzsuz ekmek yer 5 tane ekmekle gelmiş bizimorası lküçük ilçe bulunmuyor kesin kalacak dedim içimden. yedik içtik gitme vakit ekmekleri arabaya koydular kızdım kendime günahını aldım diye kadın markete girince çok almış uğraşmamak için dedim. sonra eşimle dışarı gidip geldiler görümcem gidelim dedi eşim annem kalıyo dedi bana kimse bir şey demiyor ama görümce gelsin falan filan dedi dil ucuyla sonra eşim kalsın diye ısrar edince iyi madem kalsın bi hafta okul açılana kadar dedi kendi kızınıda bıraktı.birde diyok ki gelsin annem nasılsa çalışmıyor evde işe başlayınca gelir kalır diyor demekki planlı gelmişler pazartesi beni işe başlayacak diye bu kadar sahtekarlık olamaz bıraktı gitti. sonra odaya bi gittim kadın valizle gelmiş kızın da valizi çamaşırları var kısacası hepsi yalan şok oldum. bende gece yatarken pşjama vereyimmi dedim yok getirdim dedi bende günü birlik geldik demiştiniz geitrmemişsinizdir diye soruyum dedim dedim :KK43:((( çok sinizrliyim arkadaşlar atamıyorum içimden allaha sığındım yapmıyım diyim ama olmuyo sevemiyorum bir ana sonuçta ama bu kadar yalanı dolanı kabullenemiyorum..ne olur cevap yazın da biraz rahatlıyayım lütfen..

çok düzenbaz bir aileye düşmüşsün ,en çoklta eşine sinir oldum madem ana meraklısıydı ne dlye evlendi? adama sorarlar ama dimi,şimdi kadın herşeye müdahale edecek sakın ettirme orası senin evin onun söz hakkı yok

ben hiç bir zaman haklı konuma geçemiyorum ki haklı olduğum noktalarda bile üste çıkmayı başarıyorlar. daha benimde hayatımda yeni yeni birşeyler oturmaya başladı kocamla çocuğumla mutluyuz ama aklıma gelince o günüm zehir oluyor ziyaretine bile gidesim gelmiyor o zamanda . kendisi dese ki kızım yenisiniz ben rahatsız etmem sağlıklıyken evimde durayım dese seve seve sıkılma arada gel diye çaıpıracam ama gelip kalacak diye korkudan değil çağırmak ziyaretine bile gitmek istemiyorum.çok bunalıyorum sırf bu yüzen izne ayrıldım çocuk bahanesiyle gelip kalacak diye:KK43:(( bunlar benim iznne ayrıldığımı bilmiyorlardı pazar bi sabah pat diye görümcemle geldiler 1 buçuk saat uzaklıkta. neymiş görümcemin oğlu dayısına sürpriz yapmak istemiş haber bile vermediler ev hali sonuçta ve pazar. bir baktım kv tuzsuz ekmek yer 5 tane ekmekle gelmiş bizimorası lküçük ilçe bulunmuyor kesin kalacak dedim içimden. yedik içtik gitme vakit ekmekleri arabaya koydular kızdım kendime günahını aldım diye kadın markete girince çok almış uğraşmamak için dedim. sonra eşimle dışarı gidip geldiler görümcem gidelim dedi eşim annem kalıyo dedi bana kimse bir şey demiyor ama görümce gelsin falan filan dedi dil ucuyla sonra eşim kalsın diye ısrar edince iyi madem kalsın bi hafta okul açılana kadar dedi kendi kızınıda bıraktı.birde diyok ki gelsin annem nasılsa çalışmıyor evde işe başlayınca gelir kalır diyor demekki planlı gelmişler pazartesi beni işe başlayacak diye bu kadar sahtekarlık olamaz bıraktı gitti. sonra odaya bi gittim kadın valizle gelmiş kızın da valizi çamaşırları var kısacası hepsi yalan şok oldum. bende gece yatarken pşjama vereyimmi dedim yok getirdim dedi bende günü birlik geldik demiştiniz geitrmemişsinizdir diye soruyum dedim dedim :KK43:((( çok sinizrliyim arkadaşlar atamıyorum içimden allaha sığındım yapmıyım diyim ama olmuyo sevemiyorum bir ana sonuçta ama bu kadar yalanı dolanı kabullenemiyorum..ne olur cevap yazın da biraz rahatlıyayım lütfen..
ayyy gerıldım valla.. off bu nedır ya nasıl bır emrıvakıdır ! sen hersey guzellıkle olsun kavga olmadan anlasın ıstıyosun ama onlar senın tamda bu tavrından dolayı bu cesaretı buluyolar canım.. sen tavrını koymadıkca alıstırırız bu fıkre dıyolar.. sakın arkadasım sakın.. orası senın evın ve sınırların olmalı herkes bunu bılmelı.. yerı geldıgınde kendı aılen bıle! sen her ıhtımalde kotü olacaksın nasıl olsa, barı eve yerlesmeden tavrını koy kotu ol.. eve yerlestıgınde cook gec olacak ve sen yıne en kotu gelın olacaksın:) yaslanır hastalanır amenna..ha bu durumdada dıgerlerı yalı kazıgı değil heralde,sadece eşinin annesı değil hepsı bakmak zorunda sırayla..

Offff , okurken bile içim daraldı, çok zor ve sinir bozucu. Allah kolaylık versin. Şu durumda " böyle yap " diyebileceğim bir cümle kuramıyorum. Ben olsaydım ne yapardım ? Yaşamadan bilinmez çoğu şey ama kendimi biliyorum ben, ilk başta " annem bizimle yaşıycak, senin bilmene gerek yok" vs gibi cümleler kurann bir adama güvenmez ve çocuk yapmazdım, ve o şekilde devam eden evliliğim de çok uzun ömürlü olmazdı. Hadi hata kaza yada isteyerek çocuğum oldu ve eşimin , kayınvalidemin bu tutumu devam ediyorsa, kayınvalidem yaşlı ve bakıma muhtaç değilse, senin yaşadıklarını yaşadığımı varsayarsak çok rahatlıkla söyleyebilirim ki biz de kalmasını istemediğimi belirtir ve taviz vermezdim, orası benim de evim sonuçta. Artık gittiği yere kadar, illa ki annem annem diyorsa da " buyur onla yaşa o zaman " derdim .

iyide arkadaşım hamıle kalmadan önce söylemiyolar işte öyle sonradan çıkıyo gerçekler gün yüzüne =(

off kaynana kelımesınden bıle darl gelıyo bana artık,yaa bu erkekler anneleriyle yasamaktan vazgecemıyorlarsa evlenmesinler yaa!yakmasınlar kızlarında basını,bu modelden bı tanede bende var,ben kp hastaydı vefat edınce gecınemem,koyde durmaz gelır yanıma dıye dusunup taa nısanlıyken evı bırakıp kıraya çıkmayı ıstedım ve çıktım,dedıgım gıbı kp düğünden evvel vefat ettı ,ama kv bızım düğünden 1 ay sonra köyden gelıp evını kıraya verdı,kızlarında dolasıyo sımdı,ama bana evlılıgımın en güzel zamanlarını zehır ettıler ,esımde dahıl,benden gızlı saklı evı kıraya verıp,annem bızle kalsın demelere başladı,esımın gurur yapacağını bıldıklerınden görümceler ve kv ayarladı herseyı,sonra kavga gurultu,

ama ben pes etmedim,kavga etttım huzursuz oldum belkı ama en azından su an da konusu kalmadı cok sukur,gercı başka dertlerım var bılıyosun,daha bakıma muhtaç degıl,gezmeye tozmaya elı erıyorken ben her dakka saçma sapan konuşan bı kv ıle yasamaktansa esımden gecerım daha ıyı dedım ve dırendım sonunda esım sustu,dogumumdan 1.5 ay sonra gelıp bı tabak yemek yapmadan,sayesınde ac kaldıgımız 10 gunu kalıp gıdınce esımde gordu cok sukur bır yasasak ne olacağını...

ben kayınvalidemi çok severim.iki arkadaş gibiyiz.sabahlara kadar sohbet ederiz.amaaaaaa bana emrivaki yapıp annem bu evde kalacak derse eşim işte o anda durum tam tersine döner.o ev benimde evim.Rabbim bile kayınvalide ve kayınpederi bakma zorunluluğu vermemiş bana eşim kim oluyor.yanlış anlamayın sizin eşiniz için demiyorum ama erkekler genelde annem gelsin kalsın karımda bana ve anneme hizmet etsin havasında oluyor.bana sormadan getirsin, bir bardak su bile vermem.annesine kendi bakar.elimi sürmem hiç bir şeye.ama eşim ricayla mantıkla benden bunu isterse kim bilir belki evet bile diyebilirim.ama diyorum ya her şey güzellikle.hayır bu insanları da anlamıyorum.kızından böyle bir şey istese, damat buna karşı çıksa, ne kız kocasına bir şey diyebilir ne kayınvalide.susar oturur.söz konusu gelin olunca kimse fikrini bile sormuyor.eşinle sakince konuş.benimde rızam olmalı de.arkadaşların da dediği gibi herkes de dönüşümlü olarak kalsın.sadece senin omzunda olmaz bu yük.Allah yardımcın olsun.bol bol dua et.ve kendine hep şunu tekrar et her şeyde bir hayır vardır.

ben kayınvalidemi çok severim.iki arkadaş gibiyiz.sabahlara kadar sohbet ederiz.amaaaaaa bana emrivaki yapıp annem bu evde kalacak derse eşim işte o anda durum tam tersine döner.o ev benimde evim.Rabbim bile kayınvalide ve kayınpederi bakma zorunluluğu vermemiş bana eşim kim oluyor.yanlış anlamayın sizin eşiniz için demiyorum ama erkekler genelde annem gelsin kalsın karımda bana ve anneme hizmet etsin havasında oluyor.bana sormadan getirsin, bir bardak su bile vermem.annesine kendi bakar.elimi sürmem hiç bir şeye.ama eşim ricayla mantıkla benden bunu isterse kim bilir belki evet bile diyebilirim.ama diyorum ya her şey güzellikle.hayır bu insanları da anlamıyorum.kızından böyle bir şey istese, damat buna karşı çıksa, ne kız kocasına bir şey diyebilir ne kayınvalide.susar oturur.söz konusu gelin olunca kimse fikrini bile sormuyor.eşinle sakince konuş.benimde rızam olmalı de.arkadaşların da dediği gibi herkes de dönüşümlü olarak kalsın.sadece senin omzunda olmaz bu yük.Allah yardımcın olsun.bol bol dua et.ve kendine hep şunu tekrar et her şeyde bir hayır vardır.

zorla olunca olmuyor işte.. çok korkuyorum allaha havale ettim hakkımda hayırlısını versin.

yaa bu anneye oglu bakar olayını çıkaranların var yaa aklına tukureyım ben

en mantıklı sey bı kadına kızı bakar en ıyı sekılde,hee kızı yoktur o ayrı konu ama benım anneme ben bakakrım benden ıyı kımse bakamaz,gelıne bırakmak ıstemem keşke herkes böyle dusunse bız turklerde gelın kaynana catısması kalmazdı o zaman. sankı erkekler bakıyo annelerine gelınce,ıse gıt,eve gel yemegı temızlıgı yap,cocugunla ılgılen bırde kayınvalideye hızmet et,erkekler sadece annemde karım da yanımda olsun dmeyı bılıyo

yaa bu anneye oglu bakar olayını çıkaranların var yaa aklına tukureyım ben

en mantıklı sey bı kadına kızı bakar en ıyı sekılde,hee kızı yoktur o ayrı konu ama benım anneme ben bakakrım benden ıyı kımse bakamaz,gelıne bırakmak ıstemem keşke herkes böyle dusunse bız turklerde gelın kaynana catısması kalmazdı o zaman. sankı erkekler bakıyo annelerine gelınce,ıse gıt,eve gel yemegı temızlıgı yap,cocugunla ılgılen bırde kayınvalideye hızmet et,erkekler sadece annemde karım da yanımda olsun dmeyı bılıyo

bencede en iyi kız bakar dediğin gibi sonuçta evde her işe kadın bakıyor o zaman sorun olmaz ama işte erkeklerde dediğin gibi annemde karımda yanımda olsun diyor birde önceden doldurmuşlarsa vay halimize .. biz gidincede görümcemler sürekli laf sokuyo almıyoruz diye ama tek erkek değil benim eşim en son evlenen abisi 17 yıllık evli biz daha 15 aylık evliyiz.birde genelde şöyle bir kanı var erkekler karılarının dediğini yapıyor onların ailesi peşinde koşuyo karı köylü derler hiçte öyle değil bence..

bencede en iyi kız bakar dediğin gibi sonuçta evde her işe kadın bakıyor o zaman sorun olmaz ama işte erkeklerde dediğin gibi annemde karımda yanımda olsun diyor birde önceden doldurmuşlarsa vay halimize .. biz gidincede görümcemler sürekli laf sokuyo almıyoruz diye ama tek erkek değil benim eşim en son evlenen abisi 17 yıllık evli biz daha 15 aylık evliyiz.birde genelde şöyle bir kanı var erkekler karılarının dediğini yapıyor onların ailesi peşinde koşuyo karı köylü derler hiçte öyle değil bence..

Görümcenler çok akıllıymış bu almazsa bize kalacak diye sana kösmeye çalışmışlar hatta eminim önceden kulisini bile yaptılar eşine de lafını geçiremiycen mi karına ddiler.eşin de vicdan yaptı söylemediği için asıl bombayı her dediğini ikiletmedi sonra pimi çekti:) samimiyesizce bir durum kayınvalideler ilk zamanlar araya grmeye niye çalışır anlamadım.
Görümceklerine geline sen de gitiğinde laf son kv sende kalmaya başlarsa,de ki taaaabiiikkkiii bakarım eşimin sevdiğim adamın annesi ne çocuklar var öz annelerne bakmıyolar,dimi ablacım eşinin annesine ablam da see seve bakr ben inanıyorum buna dersin masumane saf ifadeyle:KK37:

yok daha gelmedi. şükür. haftaya gidecez bakalım ne olacak gelecek mi yada ne laflar söyleyecek.

arkadaşım inş. gelmez. allahım yuvalarımızı bozmasın inş. allahım otur be kadın evinde ne diye oğlunuda gelinide rahatsız edicen. hasta olsa bakıma muhtaç olsa ne ise tövbe yarabbim yaaa insanı zorla çileden çıkarıyolar. eşinin yaptığı da hiç hoş deil. rabbim yardımcımız olsun. diren isteme sakın kabul etme..

merhaba arkadaşlar evlendikten sonra öğrendim ki kv bizimle yaşayacakmış. eşim bana bundan hiç bahsetmemişti, evlendikten sonra kv sürekli ben oğlumla yaşayacam ondan ayrılmam ölümde de dirimde de onun yanındayım dediğine şahit oldum, daha doğrusu sürekli benim yanımda söyledi duysun diye.ne yapmam gerektiğini bilmiyorum fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

böyle insanlara kaypak denir, resmen emrivaki resmen kumpas bunun adı

merhaba arkadaşlar evlendikten sonra öğrendim ki kv bizimle yaşayacakmış. eşim bana bundan hiç bahsetmemişti, evlendikten sonra kv sürekli ben oğlumla yaşayacam ondan ayrılmam ölümde de dirimde de onun yanındayım dediğine şahit oldum, daha doğrusu sürekli benim yanımda söyledi duysun diye.ayrı illerde yaşıyoruz ama yakınız 1 buçuk saat uzaklıkta sadece evlerimiz .2 haftada bir gidiyoruz 2 gün kalıyoruz. her evimize gidişte oğluna sarılıp ağlıyor bir iki derken bu bir süre sonra beni rahatsız etmeye başladı.ben allah biliyor ki eşime pazar olunca hiç gidelim demedim o ne zaman hazırlan çıkalım derse o zaman çıkıyoruz. gizli gizli köşelerde eşime ev kaçıyor mu bu saatte gidiyorsunuz ki derken duyuyorum.daha 1 aylık evliyken eltime (ev alacaklar arıyorlar) niye ev arıyorsunuz gelin benim eve yerleşin dedi ben oğlumla yaşayacam dedi bizi kastederek.bende eşime sordum o da evet ben anneme evlenince benle yaşayacaksın diyordum dedi ben de niye benim haberim yok en azından bilmeye hakkım yokmuydu dedim o da hayır bilmen gerekmiyordu annem istediği zaman gelir kalır dedi tartıştık.ben ilk zamanlar istiyordum sonuçta anne haksızlık etmek istemem evladı kalır diyordum ama tanıdıkça birlikte yaşadıkça fikrim değişti çünkü 2 kere boşanmaya karar verdik saçma sapan sebeplerden ve problemin derinlerinde hep kv vardı. bir yıl içinde sürekli gelip gitti zaten bizde öyle. bana evi kv tuttu ben erzurumda çalışıyodum gelemedim kaloriferli istedim yok dediler. sonra bir gün çevredikleri tanıyınca bana kv kaloriferli ev pahalı diye tutmadı dediler ve ben bunu eşime hiç söylemedim çünkü inanmayacağını düşündüm hem benimle tartışacak hemde bunu söyleyen kişiyle artık tanıdım eşimi o yüzden sustum.evim çok soğuk yatak odamı kapatıp salonda yerde uyuyoruz koltuklarım yatak olmuyor hatta yer yatağımda tek kişilik birimiz yerde birimizde koltukta yatıyor yinede ısınamıyoruz ve bunlar dah evliliğimizin ilk yılı mutfağa bile kafama şapka takıp gidiyordum üstelik hamileydim.evimizin bu halde olduğunu bildikleri halde 8 kişi yatılı geldiler. doğuma 3 hafta kala havalarda ısındı eşim kv bize geleceğiniz söyledi pazar evimize gelirken bizle gelecek pazartesi dönecek kontrolüm var biz giderken gidecek . yemek bile zor yapıyorum artık baya kötüydüm annem kendi yemeğini yapar dedi tmm dedim pazar gelmedi bizle pazartesi geldi 2 gün sonra görümcemler oğlumun beşiğini getirmeye gelirken onu alacaklar öyle konuştular. ben buna hiç iş yaptırmadım yemekte tabiki ve kendi tuzsuz yiyor ona göre yaptım ben sabah kalkmıyordum eşim giderken son zamanda onu var diye kalktım 2 gün sonra görümcem gelince gitmedi çok çağırdılar görümcem kızına baktırıyor gel diye yalvardı oğlum bilir o git derse gierim dedi tabi o da sen bilirsin anne dedi kaldı gitmedi. tuzsuz salçası var küçük kavanoz bende 2 gün kalacak diye yemekleri hep ondan pişiriyordum bana onu çok kullanma dedi zaten su bardağı kadar bi kavanoz.ben gidecek diye kullanıyordum kavanoz yarı oldu bende artık mecbur ayrı pişirdim tuzlu salça ve onun salçasıyla ayrı 2 çeşit 4 tencere yemek bir kere gelipte kızım hamilesin dinlen bile demedi gelip mutfağa bakıp gitti kapıda beni ev sahibime şikayet ettiğini duydum sürekli ona beni anlatıyo. akşam olunca belimin sırtımın ağrısından duramıyorum odama gidip yatıroyım çay meyve ama hepsini veriyorum eşime bu böyle hep yatıyomu derken duyuyorum sonra eşim gelip sen niye hep yatıyorsun diye bana sarıyor. geceleri soba yakıyoruz haziran ayında bile o kadar soğuk evim siz düşünün. eşim bi gece kapımızı açık bırakıp yatmış gece uyandım bizim kapıda dikiliyo bize bakıyor sinir oldum sustum tabi.o bizde eltim 7 aylık çocuğu öldü karnında tabi kv çok üzüldü ağlamaya başladı bana ondan sonra aman otur aman yorulma demeye başladı hatta sandalyede bile oturtmadı bir şey olur diye :) ben orda bütün gün ayakta dururken hiç sesi çıkmıyordu tuzsuz ekmek yiyor diye ekmek bulamadık eşim anne pişirelim dedi pişirmedi o da bana dedi ben pişirdim. yapılan söylenmezmiş ama içime çok yer etti sürekli ağladım hamileliğim boyunca. doğumdan sonra geldi beni sinir hastası etti eşimle sürekli tartıştık onu yapma bunu etme çocuğa şöyle yapma orasından öpme emzirme onu verme öyle giydirme. şimdide bize gelip yerleşmek istiyor 1 ay önce geldi kaldı giderken ağladı ev sahibi oğlu gel kışı bizde geçir diyormuş onu anlatıyor sürekli sende kal desinler diye görümcemde anne sende bizde kal dedi ama eşimden bekliyor o bir şey demedi. anladım ama ben. sonra bu hafta gittik görümcem laf söylüyor eve geliyorum yemeğimi yapıyor ne rahat diye kinayelibir ses tonuyla iyiki var annem diyor kv de orda kalmak istemiyor görümcemn koçasıda yok ama kalmak istemiyor orda kızıyla ilgileniyor görümcem çalışıyor ben 5 aydır burdayım evime gidemiyorum diyor halbuki 15 dakika evi sürekli gidiyor.ama orda kalmamak için kızıda nereye gidecen dedi bir sürü oğlum var gider kalırım dedi tabi yine bize laf söyledi sustu eşim orda ama başbaşa ne konuşurlar bilmiyorum.ve beni hiç istemediğinin sevmediğini farkındayım ben kardeşlerimi yılda bir kere ancak görüyorum onu bile gitmemi istemiyor annem vefat etti ben annenim senin diyor ama sürekli bulduğu fırsatta beni ğluna şikayet ediyor. ve o varken sürekli tartışıyoruz acayip derecede düşkün günde 2 kere konuşuyorlar o derece şimdi ben ne yapmalıyım bize gelip kalmasına izin mi vermeliyim bilmiyorum vicdanım diyorki anne yapma ölümlü dünya sabret içimdeki öfke buna izin verm,iyor ama unutamıyorum eskileri silemiyorum atamıyorum içimden. ne yapacağımız bilimiyorum çocuğumda var işi başlayacam şubatta sadece 3 gün işe gidecem o gelirse ne olacak bilmiyorum.
Bence elden ayaktan düşüpte bakıma muhtaç olursa o zaman kabul et derim fakat çalışacaksanız büyük bi ihtimalle eşiniz annesinin çıcuğa bakmasını isteyecek böylelikle bu bahanesi olup size yerleşecek

Ya bazen bu konulara bakiyorum da insanlar durduk yere kotu kötü seyler düşünmüyor . Baskilanan irade zivanadan çıkıyor. Kayınvaliden hakkinda hic iyi seyler dusunmedim. Allah affetsin.

X