Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocukla ilgilendiğin için sormamıştır belki. Çocuğun üstüne dökülür yada sen rahat rahat içemezsin diye. Ben eşinin bunu fark edip sana sormasina şaşırdım. Genelde erkekler görmez böyle şeyleri
Oğlundan beklemeyeceği belli bir şey. Türkiye'nin genel yapısı bu. Konu sahibi konuyu anlatmış ben de kayınvalidenin zihninden geçenleri söyledim. Ondan bekleseymiş bundan bekleseymiş kısmı bambaşka bir boyut. Toplumsal cinsiyet eşitliği bilmem kaçıncı dalga feminizme kadar gider bunun mevzusu ama hayat maalesef böyle işlemiyor işte. Çok olgun ve aydın kayınvalideler de var ama bu kişi öyle değil demek ki. Oğlu da şöyle yapsaymış kısmı da aynı şekil.
Toplumun genel yapısı deyip işin içinden çıkarsak hiçbir şey değişmez . Toplum bizlerden oluşuyor . Benim eşimin ailesi de aynı kafadaydi . Hiç evde birşey yaptirmamislar . Kayınvalidem evime geldi baktı ki oğlu sofra topluyor önce otur oğlum biz yaparız dedi baktı ki devam ediyor yapmaya (ki yapmak ZORUNDA ) iki gün sonra oğluna şunu götür sofraya koy bana da bir çay getir demeye başladı . İnsanlar değişir . Toplumda bu şekilde değişir .