• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkamdan çevrilen planlar, aileci eş ve kv

Kendi ailenizden hiç bahsetmemişsiniz onlar destek vermiyor mu birde çocuk yok sanırım o yüzden çok şanslısınız

Ailem ben istiyorum diye olumlu baktılar bu evlilige. Normalde babam pek istemedi. Annem de nişanlılık evresi uzun sürsün istedi çünkü kaynananın baskıcı olduğunu anlamış Tabii benim göz kör aa beni korur o herkesten dediğimi hatırlıyorum 😒

Benim yasadiklarimdan dolayi ailem çok üzgün. Eşimle görüşmek istemiyorlar. Babam en son bu kızı bir daha üz bu evden çıkarsa bir daha yüzünü göremezsin dedi. Babamın bu son olanlardan haberi yok. Annem ise bütün bunları tahmin etmişti. Bir bir çıktı. Kesinlikle düzelmez hiç güvenmiyorum dedi.

Şuan tüm konuların üstü kapatıldı. Herkes bir sessiz. Ailem arkamda. Anlaşmalı boşanma için konuştum ama hiçbir şey yok gibi davranıyor eş. Kalırsam ömrüm heba olacak gitmek için hala ne bekliyorum bilmiyorum.

Ailem ben istiyorum diye olumlu baktılar bu evlilige. Normalde babam pek istemedi. Annem de nişanlılık evresi uzun sürsün istedi çünkü kaynananın baskıcı olduğunu anlamış Tabii benim göz kör aa beni korur o herkesten dediğimi hatırlıyorum 😒

Benim yasadiklarimdan dolayi ailem çok üzgün. Eşimle görüşmek istemiyorlar. Babam en son bu kızı bir daha üz bu evden çıkarsa bir daha yüzünü göremezsin dedi. Babamın bu son olanlardan haberi yok. Annem ise bütün bunları tahmin etmişti. Bir bir çıktı. Kesinlikle düzelmez hiç güvenmiyorum dedi.

Şuan tüm konuların üstü kapatıldı. Herkes bir sessiz. Ailem arkamda. Anlaşmalı boşanma için konuştum ama hiçbir şey yok gibi davranıyor eş. Kalırsam ömrüm heba olacak gitmek için hala ne bekliyorum bilmiyorum.
bence eşim hiçbir şey yapmıyor diyerek haksızlik ediyorsunuz, şu anda bu adam babasıyla avukat avukat gezip mal paylaşımı için görüş dilenmiyorsa , kim bilir kimin canını yakarak kaçırıp üstüne aldığı malları sizden korumak, hatta nafaka bile vermemek için atabileceği iftiraları planlamıyorsa ben de piraye değilim, çok dikkat et, yeniden deneyelim , konuşalım falan diyip kandırmasına izin verme, sadece zaman kazanıyorlar

Alabiliyorsan bıseyler al bıran once davayı ac sans fılan verme duzelmez malları kacıtmadan davayı ac erteleme. Alamazsanda bosver defet gıtsın ısın var maasın var kendı kendıne yetersın. Onlardan bı cacık olmaz

bence eşim hiçbir şey yapmıyor diyerek haksızlik ediyorsunuz, şu anda bu adam babasıyla avukat avukat gezip mal paylaşımı için görüş dilenmiyorsa , kim bilir kimin canını yakarak kaçırıp üstüne aldığı malları sizden korumak, hatta nafaka bile vermemek için atabileceği iftiraları planlamıyorsa ben de piraye değilim, çok dikkat et, yeniden deneyelim , konuşalım falan diyip kandırmasına izin verme, sadece zaman kazanıyorlar

Can yakma yok da borcu olan malı korumak için eşimin üstüne yapmış. Amcasının durumu bozuk borçları varmış Ablasının evi de üstüne çünkü enişte de borç durumlarına karışmış tedbir amaçlı onun üstüne geçirmişler. Kızlara mal vermedikleri için halasının dairesi de onun üstüne. Şimdi herkes neden korktu çok belli.

Hiçbir şey istemiyorum dedim yine dün akşam. Bu son olan olaylardan sonra artık devam edemeyeceğim dedim. Kendimi guvende hissetmedigim bir evliliğe devam etmeyeceğim dedim. Zaman kazanmaya çalışıyor farkındayım. İşin ilginci kaynana tarafından söylenildiği iddia edilen "bana dedi bosayacak onu" lafı hiç konuşulmuyor. Yüzleşme yaşanmadı. Halasi devreye girip "baban üzülüyor" demiş yani konuyu kapatin demek bu. Üstü neden örtüldü soruyorum, örtülmedi deyip gecistiriyor. Bu insanla kesinlikle aile olamadık, olamayacağımı da görüyorum.

Yani dinsizin hakkindan imansiz gelir. Esinizin yüzüne olumlu konusun. Ayni zamanda avukata talimat verin mallara elden cikarma yasagi koydursun, bosanma davasi acin. Sartlariniz kabul edilmedigi sürece mallardan pay isteyin. Etekleri tutusur o zaman adilerin
Bu yoruma tamamen katılıyorum...asla pes etme benim başıma gelsin ortalık ya toz duman yada fırtına öncesi sessiZlik olurdu...size rol mü yapıyor sizde oynayın ..sakın şans vermeye falan kalkmayın bu aptallık olur..

Amcanın, görümcenin evinde hak talep etmem onun harici evlendikten sonra ortak olduğum hakkım olan her şeyi isterim tabi ki.
Çekişmeli ile uğraşılacak bir aileye de hiç benzemiyor, kötü şeyler yapmasınlar size :/

Can yakma yok da borcu olan malı korumak için eşimin üstüne yapmış. Amcasının durumu bozuk borçları varmış Ablasının evi de üstüne çünkü enişte de borç durumlarına karışmış tedbir amaçlı onun üstüne geçirmişler. Kızlara mal vermedikleri için halasının dairesi de onun üstüne. Şimdi herkes neden korktu çok belli.

Hiçbir şey istemiyorum dedim yine dün akşam. Bu son olan olaylardan sonra artık devam edemeyeceğim dedim. Kendimi guvende hissetmedigim bir evliliğe devam etmeyeceğim dedim. Zaman kazanmaya çalışıyor farkındayım. İşin ilginci kaynana tarafından söylenildiği iddia edilen "bana dedi bosayacak onu" lafı hiç konuşulmuyor. Yüzleşme yaşanmadı. Halasi devreye girip "baban üzülüyor" demiş yani konuyu kapatin demek bu. Üstü neden örtüldü soruyorum, örtülmedi deyip gecistiriyor. Bu insanla kesinlikle aile olamadık, olamayacağımı da görüyorum.
borcunu ödememek için malını kaçırmak can yakmak değil mi? haladan mal kaçırmak için yeğenin üstüne yapmak can yakmak değil mi? o alacaklıların ailesi,hakkı yok mu? halanın canı yok mu? siz bile kabullenmişsiniz durumu ya da kabul etmek istemiyorsunuz ama çok kötü insanlar bunlar, dikkat edin sadece

Bu yoruma tamamen katılıyorum...asla pes etme benim başıma gelsin ortalık ya toz duman yada fırtına öncesi sessiZlik olurdu...size rol mü yapıyor sizde oynayın ..sakın şans vermeye falan kalkmayın bu aptallık olur..

Evet böyle yapacağım. Anlaşmalıya yanaşıyor gibi yapıyor ama adli tatil sonrası dava görülecek 20 gün kâr. Belki de o gün hayır diyecek hakimin karsisinda. Ben de sessiz sedasız açacağım davayı cekismeli olsun. Kağıt eline gelince görür nasıl sessiz olunuyormus. Sonrasında mal da kalmaz üstünde iş işten geçer. İsteyecegimden değil sadece beni bırakması için dayanak o mallar şu durumda.

Lütfen aptal yerine koymalarına izin vermeyin gidip tedbir koydurun Notere gidip ortak evlere şerh koydurun. Hatta görümceyle amcanın evi de buna dahil. Bunaltmak amaçlı. O korku onlara yeter

Zaten anlaşmalı boşanma yanaşmışsınız niye böyle plan kursun ki
İşte orasını ben de çözemedim.
Yenge ile anneyi yuzlestirmedi.
Olayı kapattılar
Kuzeni sevgilisine "bosayacak mallar için zamana ihtiyacı var olan bu" diyor

Güvenemiyorum bu şüphe ile yaşayamıyorum zaten. Ama bir yandan içimi kemiriyor sonra olmayan planı niye anlatsın ki diyorum

İşte orasını ben de çözemedim.
Yenge ile anneyi yuzlestirmedi.
Olayı kapattılar
Kuzeni sevgilisine "bosayacak mallar için zamana ihtiyacı var olan bu" diyor

Güvenemiyorum bu şüphe ile yaşayamıyorum zaten. Ama bir yandan içimi kemiriyor sonra olmayan planı niye anlatsın ki diyorum
Sizin bu malların eşiniz üzerine olduğunu bildiğinizi, biliyor mu eşiniz? Eğer, bildiğinizden haberi yoksa, yani herşey sizden habersiz yapılmışsa, eşiniz yalan söylüyordur ve zaman kazanmak istiyordur.Ama,şöylede bir şey varki, haberiniz olduğunu bilsede bilmesede, siz zaten bir şey talep etmiyeceğinizi belirtmiştiniz, en azından bundan emin. Bu durumda size güvenemiyorsa ve boşanmayı istiyorsa, anlaşmalı boşanmayı kabul eder. Protokolde yazanlar dışında, hiçbir hak talep etmemenizi isterdi,diye düşünüyorum.İlişkinizde ne çok para, mal mülk konusu var. Herkes her lafın içinde. Eş ve aile olma konusunda birlik ve beraberliği yakalayamamışsınız.Çok kopuk bir ilişkiniz var. Birbirinize bağlılık ve sevgi hissediyormusunuz? Böyle evlilik olur mu?

Sizin bu malların eşiniz üzerine olduğunu bildiğinizi, biliyor mu eşiniz? Eğer, bildiğinizden haberi yoksa, yani herşey sizden habersiz yapılmışsa, eşiniz yalan söylüyordur ve zaman kazanmak istiyordur.Ama,şöylede bir şey varki, haberiniz olduğunu bilsede bilmesede, siz zaten bir şey talep etmiyeceğinizi belirtmiştiniz, en azından bundan emin. Bu durumda size güvenemiyorsa ve boşanmayı istiyorsa, anlaşmalı boşanmayı kabul eder. Protokolde yazanlar dışında, hiçbir hak talep etmemenizi isterdi,diye düşünüyorum.İlişkinizde ne çok para, mal mülk konusu var. Herkes her lafın içinde. Eş ve aile olma konusunda birlik ve beraberliği yakalayamamışsınız.Çok kopuk bir ilişkiniz var. Birbirinize bağlılık ve sevgi hissediyormusunuz? Böyle evlilik olur mu?

Evet en başından beri böyleydi. Herkes her lafın içindeydi. Tüm bu insanlara karşı tek başıma dik durmaya çalıştım. Eş anlamladi. Çünkü o da onlar gibi düşünüyordu. Hala aile olmaya çalışırken arkamdan bunların döndüğünü duydum. Memur olduğum için mal bildiriminde bulunduğum zaman öğrendim neyi var neyi yok. Aile olamadik, o ailesiyle aileydi hep. Sanırım her sorun da buradan çıktı

Evet en başından beri böyleydi. Herkes her lafın içindeydi. Tüm bu insanlara karşı tek başıma dik durmaya çalıştım. Eş anlamladi. Çünkü o da onlar gibi düşünüyordu. Hala aile olmaya çalışırken arkamdan bunların döndüğünü duydum. Memur olduğum için mal bildiriminde bulunduğum zaman öğrendim neyi var neyi yok. Aile olamadik, o ailesiyle aileydi hep. Sanırım her sorun da buradan çıktı
Bunu eşinizede söyleyin son kez.Aile olmadığınızı, birbirinize eş ve hayat arkadaşı olmadığınızı, artık ailesi ve onların mal mülk işleriyle istediği gibi ilgilenebileceğini, ama sizin daha fazla yıpranmak istemediğinizi belirtin.Milletin derdiyle uğraşmaktan, size gereken ilgiyi göstermemiş, aileside erkek olduğu için onu ortada harcamış, kullanmış durmuşlar.
Annenizin dediği gibi bu ailede, eşinizde değişmez. Sizin herşeye sessiz kalmanız beklenir durur.
Değiştiremeyeceğiniz şeyler için kendinizi üzmeniz, yüreğinize yük etmeniz gereksiz.

bana "karı olsaydın da kocani elinde tutsaydin" dedi. O anda o kadını sildim.

O anda niye esini silmedin? Adam istedigini yapiyor. Geceleri ailesinde kaliyor. Ataniyorsun yanina bile gelmiyor, ne maddi ne manevi yardim var. Ama senin için varsa yoksa kaynana.

Söyleyim, kayinvalide yaptiklarinin hepsini ama hepsini esinin sayesinde yapiyo. Esin gayet herseyi biliyor. Yok kayinvalide oyuncu, yok ne bilim ne demene gerek yok. Esinin kendi beyini ve akli var. Herseyi görüyor fakat annesine bagimli ve hali ile bilerek annesini seçiyor. Kayinvalidede bunu bildigi için, oglu ses çikarmayacagini bildigi için istedigi gibi davraniyor.

Hakkini alarak bosan bu adamdan. Sanirim 10 yil uzaktan flört olmus ve bu adami hiç tanimamissin.

ne yazık ki ortada bir evliklik yok
eşinizin sorumsuz davranışları ailesinin elini oldukça güçlendirmiş kv ye kızmakta haksızsınız eşiniz size gerekli saygı ve desteği verseydi o kadar konuşabilir miydi. erkek annelerinin oğullarını boşama sevdası var maleseffff

Eşine güvenme annesi ile işbirliği içinde
Avukat bul danış o seni daha iyi yönlendirir
Burdaki kadınlar sadece dedikodu yapar
Yasalardan güç al

Yasalardan güç al

Yasalardan güç al