- 11 Ocak 2022
- 593
- 771
- 53
- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
-
Ben sizi saymamalık bir durum göremedim, sormuş işte içer misin diye. Oğlum sen de içer misin, kızım sen de içer misin. Niye alındığını anlamadım.Kızlar merhaba
Konuya geçeyim uzatmadan . Bugün kv deydik. Kp ve kardeşi bahçede oturuyor biz de eşimle içerdeydik. Ben kızımla cebelleşiyordum durmuyordu . İçeri geldi dışardekilere kahve yapıcam sen de içer misin oğlum dedi . Eşim yaparsan içerim anne dedi sonra bana sordu eşim benim de yüzüm düştü yani içmicem dedim. Zaten kv bana sormadı oğluna sordu. Aradan 10-15 dk geçti bana diyor ki kahve içmek istersen yap sen de kendine . İçmedim ben de sizce ben mi hatalıyım annem diyorki sen deseydin anne ben kahveleri yapyım sen çocuğa bak . Çocuğum onda durmuyor .düşüncenizi merak ediyorum. Annem beni hep suçlu bulduğu için artık morfinleştim :))
Bana sormadı eşime sordu sadece . Eşim bana sorduBen sizi saymamalık bir durum göremedim, sormuş işte içer misin diye. Oğlum sen de içer misin, kızım sen de içer misin. Niye alındığını anlamadım.
Tamam o kısmı düzenleyin bir noktalama işaretiyle, kv size sormuş gibi durmuş.Bana sormadı eşime sordu sadece . Eşim bana sordu
Yok sordu içerim deyince döndü arkasını gitti :) eşim sorduğunda o çoktan yol almıştı mutfağa doğruKocan sana sormasa belki soracaktı?
Abartıyorsun ya bence ciddi birşey yok anlatdıklarına bakarsak.Kızlar merhaba
Konuya geçeyim uzatmadan . Bugün kv deydik. Kp ve kardeşi bahçede oturuyor biz de eşimle içerdeydik. Ben kızımla cebelleşiyordum durmuyordu . İçeri geldi dışardekilere kahve yapıcam sen de içer misin oğlum dedi . Eşim yaparsan içerim anne dedi sonra bana sordu eşim benim de yüzüm düştü yani içmicem dedim. Zaten kv bana sormadı oğluna sordu. Aradan 10-15 dk geçti bana diyor ki kahve içmek istersen yap sen de kendine . İçmedim ben de sizce ben mi hatalıyım annem diyorki sen deseydin anne ben kahveleri yapyım sen çocuğa bak . Çocuğum onda durmuyor .düşüncenizi merak ediyorum. Annem beni hep suçlu bulduğu için artık morfinleştim :))
Kadın aleni 'gelinsen sen yapmalısın, ben geline hizmet etmem' demiş. Yerinizde olsam ciddiye alıp da dert bile etmem. Belli ki küçük çocuğunuz var, sizin bu durumunuza acımayana çok da minnet ve hürmet etmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Ama keşke eşinize 'tabi canım, neden olmasın' deyip o kahveyi yaptırsaydınız. En güzel intikam bu olurduKızlar merhaba
Can sıkıcı ama takacak bir şey yok. Umursama.Yok sordu içerim deyince döndü arkasını gitti :) eşim sorduğunda o çoktan yol almıştı mutfağa doğru
Gitmemek için iyi bir bahane benceYa ahvdbs. Şu hareketi yapmak için gerçekten gıcık bir insan olmak lazım. Ne kadar ayıp ya. Benim kv yapsa eşim utancindan ne diyeceğini şaşırırdı heralde. Ben çok ayıp buldum yapılanı, kesin o anda lafını ederdim.
Tam olarak aklımda bu geçiyorduGitmemek için iyi bir bahane bence
Ayıp etmiş . Ben içmiyim anne sağol deseydin keşkeKızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?