Bence kayınvalidelerde genel var bu ya.
Benimki de ben ne alırsam alır, hatta bana der bana al parasını vereyim diye. O parayı verirse almam vermezse niye vermedin diye laf sokarım ajsjaj
Evimin eşyasını değiştirdim komple, ciddi para harcadım, güzel/çirkini es geçiyorum komple yeni döşenmiş eve girdiğinde aaa çok güzel dersin ya. Benim kv "hmm eskisinden daha iyi tabi" dedi. Kocamla bana da laf oldu bir dönem kim diğerine ne sorsa "eskisinden iyi ya" dedik, güldük. Onu bana da al diyemedi tabi.
Bir dönem benim sütüme taktı. Daha hastanede hemşire gayet iyi diyo, bebenin ağzından süt akıyo tutturdu yok aç, süt yok diye onda da kocam anne 10 tane doğurdun hepimiz pirinç unuyla büyüdük sence süt konusunda seni mi dinlicez?? Deyince çok uzatamadı. Uzatacak gibi oldu bu sefer de sütlü Nuriye diye seslenmeye başladık kvye.
Asla tartışmadık ne ben ne kocam. Arada böyle şaka yollu lafı söyleyip çekildik arkasından güldük. Ne kavga çıktı ne devamı geldi. Tavsiyem budur.
Bu hafta airfreyer aldım ben de, konu komşudan gördüm de daha yeni aldım valla yalan yok çok düşmüş fiyatları. Kvye de gittim elektrikli sac aldım. İşini göreceğini bilsem airfreyer da alırdım nolcak biz senede en fazla 4-5 kez gidip geliyoruz isterse donunu benle aynı giysin.