kv beni kıskanıyor mu ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maşallah; güle güle büyütün bebeğinizi.

Kıskanç ve kompleksi kaynana sorunu vallahi ben kaynanamı kafamdan silip atalı yıllar oldu hiç hesaba bile katmıyorum umrumda bile değil kıskanmış kıskamamış evet aşırı kıskanç bence sizde umrunuz olmasın....
Kendisiyle yüzleştim de bir şey değişmedi suçlu beni ilan etti daha bence sadece kocanızla ve cocuğunuzla mutşu olun diğerlerini görüşseniz bile takmayın....

Sende takılma o zaman hiç bir şey deme ne hali varsa görsün....

Alırsa alsın yüzük sanki bana alıveriyor oğlu anasına almış bundan banane hiç vallahi....

Kayınvalideniz sizi kendine idol yapmış.Okul zamanında olurdu öyle özenen tipler dikkate almazdım ama tabi aile içi olunca belki sinir bozucu olabilir,gırgır geçin lise yıllarında mı kaldın diyin

Ben üsluba önem veriyorum karşı tarafta siz gayet iyi şekilde açıklamışsınız o kadar küstahça yazan var ki ben de cirkinlesiyorum onlara karşı hatam elbette olabilir şurda yanılmışsınız deyip güzelce yazılsa belki de anlaşıcaz ama çoğu laf sokar gibi yazmış ben de bu tür insanlarla muhatap olmak istemiyorum elektronik eşya da tek bir sebep sorun değil bu son zamanlarda olan bi durum onun öncesinde de anlaşabildiğim biri değil kendisi herseye ağlayan kendini acindiran ilgi meraklısı biri bu tavırlarına sinir olduğum için batıyor belki de. Sevdiğim bir arkadaşım bende olan şeyleri alsa belki de böyle düşünemem

Bana bisey degil çok şey yaptığı için sinir oluyorum belki de yani ben bunlara takıldım diye çok masum bir kv var da benim nefretim durup dururken mi oldu sanıyorsunuz? Ve bunun farkında olan arkamdan konuşan oğluna kocasına şikayet eden yanındayken bile donuk donuk bakan hicbiseyimj beğenmeyen birinin bendeki çoğu seti sonradan alması dikkatimi çekmiş olamaz mı

Yoo niye hak etmeyesiniz? Anladığım kadarıyla renkli bir kişiliğiniz var ruhunuz aksine 20lik gibi maşallah çok da severim böyle insanları. Ama benim kv genç olmasına rağmen asla makyaj yapmayan giyim saç bakım vs tarzı olmayan biri. Aşırı sadelik sevdiğini iddia eden biri. Altın sevmem deyip düğünde bana alınınca kendi koluna da bilezik yaptıran biri. Taşlı crocs o kadar hafif bir detay kalıyor ki daha neleri var ben baş agritmiyim diye kısa kestim yemin ediyorum onu tanısanız ya da resmini görseniz hak verirdiniz. Bende olan hicbiseyi sevmediğini direkt yüzüme söyleyip 2 hafta 1 ay sonra aynı şeyleri yapıp giymesi dikkat çekici değil mi? Bu arada aramız da öyle anne kız gibi değil yani çok mesafeliyiz

En güzelini yapmışsınız ya bir iki hadi üç kez olsa tesadüf dicem ama altından nefret ederim ben sadelik insaniyim deyip de benim bileziğimin bile aynısını yaptırıp koluna takan insan artık iyi düşünemiyorum

Umarım arkadaşlarımda bir şey görüp beğenip aynısını yapıp/alınca bana da böyle demiyorlardır Ben birinde beğendiğim şeyi sorarım heveslenirsem alırım kendime ve gurur yapmam hiç. Kime ne dünyada tek onda mı var Ha tabi sizin durum biraz abartı olmuş. Sinir bozucu olabilir haklısınız ama size bir zararı yok ki. Zaten beraber bir yerlere falan da çıkıp gitmiyorsunuz anladığım kadarıyla. İnsanlar sizi pek beraber görmüyor yani. Değiştiremeyeceğiniz şeylere kafayı takmayın derim

Arkadas ortamında böyle bir sorun olacağını zannetmiyorum cunku beğendiğiniz şeyi soruyormuşsunuz. Bizimki burun kıvırıp aynısını alınca işler değişiyor ama dediklerinizde haklısınız baya abartılı bir durum söz konusu

Boyle seyleri neden dert ederler anlamiyorum kiskanmis olsun almis olsun ne olcak kim biliyor onda ve sizde ayni seyin oldugunu uc bes kisi belki bosverin alsin ne yaparsa yapsin

Kayınvalide bariz bir şekilde kıskanıyor ama sitedekiler yine hakkında konu açılan kişiyi melek ilan edip konu açanı taşlamış
Ay sorma ya arkadaşım burası dertleşme yeri değil mi daha çok linç ediliyor insan hayır ben kendim ile de istişare yapabilen hatam varsa kabullenen biriyim de surda 3 5 güzel insan akıl verir yardım eder diye konu açıyorum. Neyse onları salla sizin gibi halden anlayan insanlar hâla var gelin sarılalım

Boyle seyleri neden dert ederler anlamiyorum kiskanmis olsun almis olsun ne olcak kim biliyor onda ve sizde ayni seyin oldugunu uc bes kisi belki bosverin alsin ne yaparsa yapsin
Herkesin bilmesine gerek yok benim bilmem yeterli. Sevmediğini söylediği şeyler bi anda en sevdiği şeyler oldu yaşamayan bilmezzzzzz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…