- 18 Şubat 2018
- 11.902
- 53.116
- 44
-
- Konu Sahibi bebisimgeliyore
Ben oldum olası taşlı tuşlu şey sevmem, seven isteyen yapar. Tekrar iyi günlerHahahaa peki yaşı ilerlemiş kadınlar taşlı cross ta giyip gelinin evindeki avizelerden taktirir miiyi günler
Dogru düzgün bir yorum gördüm ya çok teşekkür ederimBiz onda yoksa bizimkinden, alıyoruz. Size davranışına bakın. Normal demeyeceğim ama genç diyorsunuz. Beğeniyor demekki tarzınızı. Türkiye'deki kayınvalidelerin çoğu gelinini kıskanıyor. Saç olayı komikmiş. Gülerdim ben herhalde
Çok iyi anlamışsınız... yaşayan bilir işte Allah kolaylık versin bu tarz durumları yaşayanlara ve bize. Ne zaman bir şeyden rahatsız olsam güzel güzel saygılı kalp kırmadan konuşsam 5 dk geçmiyor oğlunu arayıp ağlıyor ama sorsan biz mutlu olalım başka hiçççbişey istemezler. Tabiii canımmmmBence görmezden gelin. Yani hiçbir değişiklik yokmuş gibi. Airfry mı almış. Velev ki onunla yemek yaptı sizi çağırdı yada siz oradayken onu kullanıyorsunuz falan.. sanki yıllardır onun evinde airfryr varmış gibi hiç umursamayın. Terliklerini görmezden gelin, hergün giydiklerinden farkı yok olsun. Saçının rengini değiştiğini fark etmemiş gibi yapın.. yakışmış yakışmamış olayına hiiç girmeyin bile.
Bu kadar aleni taklit eden insanlar dikkat çekmek isterler. Senin bunları farkediyor oluşun bile tek başına onun hoşuna gider. Sen rahatsızım desen daha çok hoşuna gider.
Bide ilaç falan kullanıyorsa, ne tür ilaçlar bilmiyorum ama psikolojisini sağlıklı düşünmemek lazım. Bizimki de ilaç kullanıyor, çekmediğim kalmamıştır. Ama şunu çok iyi anladım ki asla bir şeyi mantıklı bir insanla konuşur gibi konuşarak anlaşamazsın.
Bide bu bahsettiğiniz konularda bu tür insanlar çok manüplatif davranır. Sen bahsettiğin şekilde konuşsan sonunda o üste çıkar..
Valla burada anormal olan sizsiniz. Niye yanlış anlaşılsın? Çevremde en az beş kişinin evinde Philips Lattego var. Ve bunların bazıları birbirini tanıyor. Yine aynı airfryerden ben dahil 6-7 arkadaşım aldı, birbimizden tavsiye istedik alırken, seninki nasıl diye sorduk. Kimseyi yanlış anlamadım, kimsenin de beni yanlış anlayacağını sanmam. İyi ki çevremde sizin gibi biri yok.Birinde bisey varsa aşırı beğensem de almam yanlış düşünülür diye
Ya ben bana karışmasın, sürekli yan yana olmayalım, ne isterse alsın, kullansın hiç takmam. Onu sevmediğinizden batıyor biliyorsunuz de miDogru düzgün bir yorum gördüm ya çok teşekkür ederimgülünç bir durum zaten de benim canımı sıkıyor
Kıskandım demez tabi en azından benim tarzımı beğendiğini ya da benden görerek biseyleri aldığını soylese iyi düşünebilirim. Başta beğenmemiş gibi yapıp sonradan hepsini almak tuhafıma gitti sadeceSorsan he kıskandım diyecek, en fazla şunu söyler gördüm beğendim aldım
Yazarken kendinizle çelişmişsiniz. Tavsiye istediniz dimi alırken sordunuz nasıl falan diye. Hehh işte bana bunu soran biri yok bana ne gule güle kullan memnun musun kızım diyen biri yok. Hiç biseyimi beğenmemiş gibi yapan ama aynısını sessiz sedasız alan biri var. Iyiki çevrenizde benim gibi biri yok zaten benim kafamda olan biri de sizin gibilerle anlaşamaz, teşekkür ediyorumValla burada anormal olan sizsiniz. Niye yanlış anlaşılsın? Çevremde en az beş kişinin evinde Philips Lattego var. Ve bunların bazıları birbirini tanıyor. Yine aynı airfryerden ben dahil 6-7 arkadaşım aldı, birbimizden tavsiye istedik alırken, seninki nasıl diye sorduk. Kimseyi yanlış anlamadım, kimsenin de beni yanlış anlayacağını sanmam. İyi ki çevremde sizin gibi biri yok.
Tabi onunda etkisi vardır muhakkakYa ben bana karışmasın, sürekli yan yana olmayalım, ne isterse alsın, kullansın hiç takmam. Onu sevmediğinizden batıyor biliyorsunuz de mi
Evet... benzer durumlarŞikayet eder diyorsunuz zaten konuşursanız değişen olmayacak daha çok konuşup aynısını yapmaya devam edecek. Görmezden geleceksiniz.
Ben kaynananız mıyım yahu ben niye çelişeyim kendimle?Yazarken kendinizle çelişmişsiniz. Tavsiye istediniz dimi alırken sordunuz nasıl falan diye. Hehh işte bana bunu soran biri yok bana ne gule güle kullan memnun musun kızım diyen biri yok. Hiç biseyimi beğenmemiş gibi yapan ama aynısını sessiz sedasız alan biri var. Iyiki çevrenizde benim gibi biri yok zaten benim kafamda olan biri de sizin gibilerle anlaşamaz, teşekkür ediyorum
Dogru. Olsun ben yine de son cümlenizi deniyim bakalım belki biseyler anlarTeknolojik aletleri bi salın, ülkede robot süpürgesi olmayan kalmadı zaten sanki sadece sizde var ve sizden görünce kıskandı tavrı bana çok yanlış geliyor.
Ama saç boyası vs konusunda haklısınız. Ha beğenmiş kendinde denemek istemiş olabilir de başkasından para alacak kadar da aciliyeti yokmuş, gerçekten size benzemek istemiş diye yorumlardım ben de olsam.
Mesafeliyim diyorsunuz sorunumu söyleyince 7 memleket duyuyor diyorsunuz. SöylemeyinDiğerlerine yapacak pek bi şey yok en fazla ikiz gibi olduk ehehehe falan diyebilirsiniz ama yapacak olan yine yapar
Biz anlaşamıyoruz kendi de farkında tek iletisimimiz eşimle gittiğimiz zaman ayda 2 kez işte o kadar. Daha önce haksız yere çok şikayet edildim. Babama kadar şikayet edildim. Sebep ise eşime dedim ki gelecekleri zaman pat diye söylemesinler bikac saat önce söylesinler çalışıyorum bebek var ev dağınık kendimi kötü hissediyorum o da gitmiş söylemiş böyle böyle diye o da bağıra bağıra ağlamış evde kocası gelmiş noluyo falan babamı aramışlar ya benim böyle bisey isteme hakkım yokmu kim ister birileri çat kapı gelsin?? Çocuğum bazen sabahlara kadar uyumuyo ben gündüz uyuyabiliyorum? Bu sebepten şikayet edilecek kadar nefret ediliyorum. Ama ben onun tarzına ışık tutabiliyorum öyle mi bakış açısı değil hanımefendi yaşanmışlıklar yüzünden böyle oluyo onunla konuşamadığım için içime attığım için belki de her şey batıyor bilemiyorum yardım edebilecek insan arıyorum akıl istiyorum siz de linçleyeceginize destek olsanız. Kadının düşmanı kadın lafını doğru çıkarmayalım birlik olalım yarın sizin başınıza da gelebilirBen kaynananız mıyım yahu ben niye çelişeyim kendimle?Önce bok atıp sonra aynı aleti alması saçma ama önyargılı olup sonradan başka insanlardan duydukça alan çok var. Benim arkadaşım senelerce kahve makinesinde yapılan kahveleri gömdü durdu. Geçen ay gitti Türk kahvesi makinesi aldı. Kalabalık misafir olunca kolay oluyormuş.
Ya da kadın avizenin neyine tavsiye isteyecek? Güzel bulmuş almış işte. Kadına ışık olmuşsunuz tarz konusunda. Ben bunda art niyet görmüyorum. Tam tersi sizin bakış açınız değişik.
Rahatsız olma sebebimi anlattım çok değişik biri ya başa çıkılmaz işte burda rahatlayabiliyorum ancak. Ben rol yapmayı beceremiyorum. Yalaka gelin olamadım hicbi zaman aynı şekilde drama da yapamıyorum Ah bi yapabilsemRahatsız olma sebebinizi anlamadım. Sizinle aynı eşyaları almış falan filan da art niyetli olunca ne oluyor mesela? Bir gün size o kadar benzeyecek ki yerinizi alacak diye mi korkuyorsunuz nedir? Yapacağınız maksimum şey hani bunu beğenmemiştin aynısını almışsın ilahi demek nedir yani. Şikayet ediyorsa da baskın çıkıp siz de drama yapın parayla mı sanki
Siz sadece size özendiği için eşyalarınızın aynısından aldığından bahsettiniz konunuzda, ben de ona göre yorum yaptım. Sevmemenizin altında ne var ne yok nasıl bilebilirim? Ama şu alıntı yaptığım kısımda tamamen siz haklısınız tabii ki.Babama kadar şikayet edildim. Sebep ise eşime dedim ki gelecekleri zaman pat diye söylemesinler bikac saat önce söylesinler çalışıyorum bebek var ev dağınık kendimi kötü hissediyorum o da gitmiş söylemiş böyle böyle diye o da bağıra bağıra ağlamış evde kocası gelmiş noluyo falan babamı aramışlar ya benim böyle bisey isteme hakkım yokmu kim ister birileri çat kapı gelsin?? Çocuğum bazen sabahlara kadar uyumuyo ben gündüz uyuyabiliyorum? Bu sebepten şikayet edilecek kadar nefret ediliyorum.
Teşekkür ederim. Ben baştan sona herşeyi atlamadan anlatırım da gece gündüz telefon elimde yazmam lazım bu konu ayrı olarak değerlendirilmesi gereken bir konu olduğunu düşündüm ve yazdım bu kadar benle sorunu olan biri bana nasıl özensin diye düşündüm kendi kendime benzer şeyler yaşayan varsa yardım istedim sadeceSiz sadece size özendiği için eşyalarınızın aynısından aldığından bahsettiniz konunuzda, ben de ona göre yorum yaptım. Sevmemenizin altında ne var ne yok nasıl bilebilirim? Ama şu alıntı yaptığım kısımda tamamen siz haklısınız tabii ki.
Ben de mesela eve yemeğe alıyorum. Gayet normal herşey, bişey yok, yemek bitiyor bulaşığa geçiyorum. Bir bakıyorum arkamdam eşim gelip dolaptan kolonya alıyor. Kv o yemek sırasında neyi taktıysa kafasına fenalaşmış içerde bileklerini kolonyayla ovduruyor. Benim bişeyden haberim yok.. alıştık artık. Onu bile görmezden geliyorum. Fenalaşmış, farketmemiş gibi yapıyorum. Baktım sonra zamanla bıraktı.Çok iyi anlamışsınız... yaşayan bilir işte Allah kolaylık versin bu tarz durumları yaşayanlara ve bize. Ne zaman bir şeyden rahatsız olsam güzel güzel saygılı kalp kırmadan konuşsam 5 dk geçmiyor oğlunu arayıp ağlıyor ama sorsan biz mutlu olalım başka hiçççbişey istemezler. Tabiii canımmmm