Kv bende sana diş mi gostereyim dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ee sizde alacakmışsınız zaten işte kendi beğendiklerinizi alın sizde.Diğerleri de erkek tarafı alacaksa kayınvalide de üstüne düşeni yapmış almış kadıncağız.Ne bu gereksiz çıkış.Ben kendimde aldım bunların hepsini erkek tarafı almak zorunda değil bizde, ama evlilik işleri olmadan önce alıp koymuş kayınvalidem beğendim yada beğenmedim düşünmüş sağolsun teşekkürettim kullanıyorum.

Haklısın mune abla ya zaten burdaki yorumları aldıktan sonra çok yanlış yaptığımı anladım ama gerçekten çevrenin gazına geldim sanırım insallah kvyle arami duzeltirim çünkü ilk defa o kadar sinirlendiğini gördüm eli ayağı titriyordu bende pişman oldum da iş isten geçti işte

kusura bakma bu tür seyleri Kaynanan almak zorunda bile degil. Senin veya Annenin yapacagi sey icinden gelmis yapmis Tarzin olmasa bile Tessekür etseydin .... Hosgörü gibi degerler nerde kaldi acaba ? herkes bi Tahamülsüzlük icersinde

Hayır hediye olarak aldıysa tepki fazla olabilir de zaten alınacak birşeyi alacaktı da sormadan aldıysa ben de istemem benim adıma karar alınmasını. Kahverengi rengi ben de sevmem mesela.

Ay ne yazacağımı bile bilemedim.Çok rahatsınız ya.
Sizin adetiniz olsa bile kadın size bunları almak zorunda değil.
Benim eşimin ailesinin bir lirası yok evimde mesela.
Bizde de vardı adet,onlarda da vardı.Fakat yapmayan yapmaz yani,mecbur falan değil.

Madem senin evin,madem senin eşyan bir zahmet parasını da paşa paşa verip kendin al çeyizini.
Hediye bu yahu, beğenmedin bari kırmadan söyle.
Neyse geçmiş olsun,bu vakitten sonra dikiş tutmaz kv ile ilişkiniz.

Bir şeyi söylemenin elli bin tane yolu var. sen direkt ben bunları beğenmedim diye kadına bağırırsan az bile demiş bence, düşünmüş almış. güzellikle söylerdin sonra anne değiştirelim diye.

Sizin ceyizinizi kayınvalide hanım alıyor bir de azar mi yiyor? Evlerden ırak!

Benim kv de yatak örtüsü vermişti. Biraz serseydin bari dedi. Tarzım değil. Boşu boşuna serip de yepyeni örtüyü eskitmeyeyim dedim. Geri verdim ama kırmadan etmeden hal olabilecek şeyler bunlar. Sen de biraz daha ılımlı yaklaşsaydın. Kadın bir hevesle gidip almış. Senin beğenmeyeceğini düşünmemiştir bile.

Ay yazık o kaynanaya ya acıdım valla Allah yardımcısı olsun
Kadın zaten senin alman gereken şeyleri almıs begenmediysen kalsın kenarda ne var
Ne cok söylenmişsin ne ayıp ya büyüklere hic mi saygı öğretmediler
Ben evlenirken banada kahverengi bi nevresim takımı geldi gayette catır catır kullanıyorum simdi

Benim yerimde olsanız çatlar sinir krizi geçirirdiniz siz o zaman, benim haberim olmadan salonumun tül perdelerini diktirmiş salonuma, antrelerime, oturma odama halı almış, beyaz eşyalarımı kv beğenmiş almış ve mutfak masa sandalyelerimide o almıştı taşınacağım eve bir gittim hepsi gelmiş yerleştirilmiş, ya herşey bitecekti o an ipler kopacaktı yada birileri göz yumacaktı bir şeylere iki parça eşya için kalp kırmaya değmez ve bu saydıklarım onun cebinden de çıkmadı eşimin aldığı eşyalardı yine de tamam dedim bir süre oturdum o eşyalarla durumum müsait olunca da hepsini değiştirdim neden çemkiriyorsunuz çemkirmeye değer mi kadın yine iyi size bişey dememiş kendi parası ile aldığı halde ayrıca bir de bu saydıklarınızı biz kız tarafı alırız genelde bornoz harici ben görmedim erkek tarafı alan

Bende sevmem böle kafaya göre işleri ama sonucta yeni alınmıs ise hemen değişilir, ne olcak. Yapmayın böle. Tarzıma uygunlarını alalım mı? kusura bakma ben aldıgım herseyi kullanmayı severim, hem seni hatırlarım gel beraber seçelim demek zor mu?

Haklı olabilirsin ama acayip tepki vermişsin. Gerçi ben vermedim, her dediklerine he dedim de ne oldu?
Bilemedim, belki de olması gereken senin yaptığın gibidir.

bence siz pişman olmadınız, yukarılarda bi yerlerde biri sizi haklı bulmuştu, hala "bu eşyaları ben kullanacağım değil mi ama " gibi bir cevap vermiştiniz. her şeyden önce yaptığınızın ayıp olduğunu kabul edin. ben ki eş ailesinden nefret ederim ama asla böyle bir saygısızlık yapmadım. ki bana istediğim yatak odası takımı alınmadı siz olsanız ne yapardınız merak ediyorum, ben ağzımı açamamıştım.

Hırsını alamamış, özür bekliyordu galiba
Yeni gelinleri etrafı biraz fazla gaza getiriyor aman kendini ezdirme vs. diye. Ölçü biraz kaçmış, ezdirmeyeyim derken hadsizlik olmuş.

size katılıyorum tamamen.
gelin kayınvalide sorunlarinin çoğu bu ön yargıdan kaynaklaniyor.
genç kızları doldurup doldurup gönderiyorlar ondan sonra böyle kalpler kırılıyor bir daha da tamir olmuyor.
özellikle gelinin annesi arkadan arkadan dolduruyorsa o gelin hiçbir zaman kayinvalideyle anlaşamıyor.
evlenecek insanlar da bir birey olup kendi kafalarını kullanamayacaklarsa hiç evlenmeseler keşke.

ben bu konu sahibinin 5 yıl sonraki kayinvalide gelin iletişimini buradan az çok görüyorum mesela. hep hatirlatilacak muhtemelen. yazık her iki tarafa da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…