- 21 Mart 2018
- 3.840
- 13.955
- 208
- Konu Sahibi Belkibigunn
-
Haklısın mune abla ya zaten burdaki yorumları aldıktan sonra çok yanlış yaptığımı anladım ama gerçekten çevrenin gazına geldim sanırım insallah kvyle arami duzeltirim çünkü ilk defa o kadar sinirlendiğini gördüm eli ayağı titriyordu bende pişman oldum da iş isten geçti işteEvlenecek kızların kendilerini ezdirmelerini istemem, evlerine eşyalarına kimseyi karıştırmamalarını tavsiye ederim ama bunun için ev eşyasıymış, çeyizmiş çimenmiş kimseden maddi destek ve adet adı altında bir şey istememeleri kaydıyla, sizin durumunuz biraz çelişkili değil mi? Madem yörenizin adeti gereği erkek tarafı giyeceğiniz bornozu bile alıyor o zaman ne alınırsa ona razı gelmeniz gerekir, kaldı ki kayınvalideniz hevesle almış, 2 parça eşya için kalp kırmaya değmez, almasa almadı olur, kadın düşünüp almış, yeni gelin işi olmayabilir, gelin yatak örtüsü bir tane mi ? Yalnızca kayınvalidenizin aldıkları yoktur çeyizinizde ya da tabak çanak tek takım mı? Kenara koyardınız çok lazım olunca kullanırdınız veya ileride birilerine hediye ederdiniz.
Kendini ezdirmemek sizi düşünen birinin kalbini kırarak olmaz.
Süpersiniz20 yıl boyunca nevresim takımını kullanmadan bekletip geline vermek müthiş bir motivasyon gerektiriyor bence
Sünnet ayrıntısı da muhteşem zatenSüpersiniz
Cidden yaa , 20 yıl saklamış. Bu nasıl motivasyon.
Kızlar aramı düzelttim zaten dönüşte arabadan inip elini öptüm yani ay beni kim bu kadar gaza getirdi ya
Haklısın mune abla ya zaten burdaki yorumları aldıktan sonra çok yanlış yaptığımı anladım ama gerçekten çevrenin gazına geldim sanırım insallah kvyle arami duzeltirim çünkü ilk defa o kadar sinirlendiğini gördüm eli ayağı titriyordu bende pişman oldum da iş isten geçti işte
Hırsını alamamış, özür bekliyordu galiba
Yeni gelinleri etrafı biraz fazla gaza getiriyor aman kendini ezdirme vs. diye. Ölçü biraz kaçmış, ezdirmeyeyim derken hadsizlik olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?