- 25 Temmuz 2019
- 318
- 226
- 33
- Konu Sahibi Belkibigunn
-
Bunları sizin almanız gerekmiyor mu zaten çeyiziniz yani? Kadın almış da yaranamamış.Evet kızlar Bende bu nişanlı bu kaynana olduğu sürece ben daha çok konu acarım galiba bunu biliyorum dün akşam kv wpden foto yolladı bornoz takımı nevresim takımı servis tabağı çatal bıçak seti her şeyi almış bide bak kızım bunları aldım dedi benim sinirler tavana zıpladı hemen aradım anne neden bana fikrimi sormadın böyle şeyleri alırken ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim dedim ki kızlar yatak örtüsü kahverengi kesinlikle yeni gelin işi değil ve asla tarzım olmayan türden nasıl benim evimin eşyasını bana sormadan danışmadan alabiliyor geceden belli kendimi yedim ya neyse dün akşam yarın gidelim tekrardan ben değiştirmek istiyorum dedim oda tamam dedi bugün gittik herşeyi değiştirdim kendi zevkime göre aldım arabada demediğini bırakmadı ki mağazaya geldiğinde eline uzandım öpmek için bana elini bile vermedi biz daha yolun başındayız sen böyle mi yapacaksın şimdiden sen diş çıkartıyorsun bana istersen bende sana dış çıkarmayayım dedim anne ne alakası var evimin eşyasını beğenmem dış çıkarma olarakmi görülüyor işte yine bir sürü laf saydı falan ben dedigimi yaptım gittim eşyaları değiştim bundan sonra benden habersiz böyle bisey yapmayacağını düşünüyorum kızlar kusura bakmayın uzun oldu ama sinirden ne yaptığımı bilmiyorum
Hayır bizde erkek tarafı alır tek bizde değil yani bizim yöredeBunları sizin almanız gerekmiyor mu zaten çeyiziniz yani? Kadın almış da yaranamamış.
Çok kötü bir davranış. O hediye almış. Ne güzel benim evim diyorsun. O zaman parasını da sen vereceksin. Madem o vermiş almış böyle konuşulur mu? Güzelce söylenir. Kadın çok olgunmuş. Bir de sizinle gelip değiştirmiş. Lütfen büyüklere karşı hoşgörülü olalım.Evet kızlar Bende bu nişanlı bu kaynana olduğu sürece ben daha çok konu acarım galiba bunu biliyorum dün akşam kv wpden foto yolladı bornoz takımı nevresim takımı servis tabağı çatal bıçak seti her şeyi almış bide bak kızım bunları aldım dedi benim sinirler tavana zıpladı hemen aradım anne neden bana fikrimi sormadın böyle şeyleri alırken ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim dedim ki kızlar yatak örtüsü kahverengi kesinlikle yeni gelin işi değil ve asla tarzım olmayan türden nasıl benim evimin eşyasını bana sormadan danışmadan alabiliyor geceden belli kendimi yedim ya neyse dün akşam yarın gidelim tekrardan ben değiştirmek istiyorum dedim oda tamam dedi bugün gittik herşeyi değiştirdim kendi zevkime göre aldım arabada demediğini bırakmadı ki mağazaya geldiğinde eline uzandım öpmek için bana elini bile vermedi biz daha yolun başındayız sen böyle mi yapacaksın şimdiden sen diş çıkartıyorsun bana istersen bende sana dış çıkarmayayım dedim anne ne alakası var evimin eşyasını beğenmem dış çıkarma olarakmi görülüyor işte yine bir sürü laf saydı falan ben dedigimi yaptım gittim eşyaları değiştim bundan sonra benden habersiz böyle bisey yapmayacağını düşünüyorum kızlar kusura bakmayın uzun oldu ama sinirden ne yaptığımı bilmiyorum
İyide bunlar bir kızın çeyiz olarak götüreceği eşyalar çeyizini kendin almadınmı kadının vazifesi olmadığı halde almış ne bileyim ben olsam kırılır düşüncesiyle lafını bile yapmazdım kusura bakma ama kadın haklı ne bilir gencin neyi nasıl beğeneceğini kendi zevkine göre almış sende çeyizini istediğin zevkte alsaydınEvet kızlar Bende bu nişanlı bu kaynana olduğu sürece ben daha çok konu acarım galiba bunu biliyorum dün akşam kv wpden foto yolladı bornoz takımı nevresim takımı servis tabağı çatal bıçak seti her şeyi almış bide bak kızım bunları aldım dedi benim sinirler tavana zıpladı hemen aradım anne neden bana fikrimi sormadın böyle şeyleri alırken ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim dedim ki kızlar yatak örtüsü kahverengi kesinlikle yeni gelin işi değil ve asla tarzım olmayan türden nasıl benim evimin eşyasını bana sormadan danışmadan alabiliyor geceden belli kendimi yedim ya neyse dün akşam yarın gidelim tekrardan ben değiştirmek istiyorum dedim oda tamam dedi bugün gittik herşeyi değiştirdim kendi zevkime göre aldım arabada demediğini bırakmadı ki mağazaya geldiğinde eline uzandım öpmek için bana elini bile vermedi biz daha yolun başındayız sen böyle mi yapacaksın şimdiden sen diş çıkartıyorsun bana istersen bende sana dış çıkarmayayım dedim anne ne alakası var evimin eşyasını beğenmem dış çıkarma olarakmi görülüyor işte yine bir sürü laf saydı falan ben dedigimi yaptım gittim eşyaları değiştim bundan sonra benden habersiz böyle bisey yapmayacağını düşünüyorum kızlar kusura bakmayın uzun oldu ama sinirden ne yaptığımı bilmiyorum
Kızlar kabalık mı etmsiim ne bileyim ya cevrede cok dolduruşa getirdi beni
Maalesef çok kaba davranmışsınız. Her şeyi söylemenin bir adabı var. Çevrenizin de dolduruşuna gelmeyin lütfen. İleride onlar kapının dışında siz kalacaksınız, insanlarla ilişkinizin bozulduğuyla kalacaksınız. Bu arada kayınvalideniz yine olgun davranmış.Kızlar kabalık mı etmsiim ne bileyim ya cevrede cok dolduruşa getirdi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?