Kv bebeğimin cinsiyetine burun kıvırdı

Dogru biz kizlar yasamayi hak etmiyoruz zaten yasasin erkekler ........iyi demissiniz o neymis oyle erkek cocugu da erkek cocugu kendisi ne acaba? Cahillik takmayin kafaniza hic bitmeyecek bunlardan

Allah cc siz ve cumlenizin evlatlarini iki dunyada da guzelliklerle karsilastirsin kotuluklerden muhafaza etsin bunuda ekleyeyim

Naparlarsa kendilerine yapıyolar başka bişey değil. Ben doğduğum zaman da babanemle dedem, annem kız doğurdu diye hastaneye gelmemişler bile. Erkek çocuk takıntıları vardı resmen sonra annemle babam boşandı babam ikinci evliliğini yaptı. beş çocuğu daha oldu. Hatta en sonuncusunu 50 yaşında yaptı son umut erkek olur diye. Bilin bakalım cinsiyetleri ne? Hepsi kız oldu

akıllandılarmı bari

Canım hiç takma kafana böyle şeyleri. Kayınvalide'nin de kusuruna bakma, cahil işte ne yapacaksın. Ama bence saygıda da kusur etme, o da anne sonuçta ne olursa olsun. Eşin ve Kayınpederin de gereken cevabı vermiş zaten. Sen huzurlu bir şekilde bebeğini büyütmeye çalış. Onun sağlığı için de böyle her şeyi takma kafana. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu. Bebek odası için de acele etme bence...

Alttan almadiginiz iyi olmus cok ta iyi etmissiniz hic uzulmeyin esiniz ve en azindan kp niz sizinle, o terbiyesiz kadin Allahin verdigi cocuga burun kiviriyor kendi de kiz cocugu olarak dogdu farkinda degil suursuz. Bundan sonra hic yuz vermeyin mesafeyi koruyun hatta bebek dogdugunda da pek yaklastirmayin, ola ki hediye kiyafet falan getirirse kullanmayin giydirmeyin hatta gozune sokarak yapin ki gorsun bakalim oyle dengesiz konusmak nasil oluyormus hamile kadinin yuzune karsi orumcek beyinli suursuz. Boylelerine hic alttan almaya saygi gostermeye gelmez, haa acik acik degil sessiz ve statejik yapin kocanizin gozune sokarak degil yoksa araniz bozulmasin bide o kadin yuzunden.

Ohhh canıma değsin. Mis gibi 6 tane kızı var, insan erkek olur diye 5 tane doğurur mu karısı da gerizekalı herhalde. Allah'ın ilahi adaleti bu, cinsiyet diye tutturursan böyle olur. Kimi erkek diye 4-5 kız doğuruyor, kimi kız olsun diye 4-5 erkek doğuruyor ama akıllanmıyorlar. Püü, 50 yaşında bebeği oldu çocuğun evlendiğini göremeden nalları dikecek büyük ihtimalle (affedersin).Yeminle içim soğudu buradan. Babaannenle dedene inme inmiştir 5 kız doğunca Senin bebişin ne olacak?

niye takıyorsunuz
önemli olan eşiniz ve siz
onlara mı güvenip mi hamile kaldınız onlar mutlu hissetsin bol bol sevsinler diye mi yaptınız çocuğu

ben olsam takmam, herkesin kendi düşünecesi hamileliğiniz verdiği hassasiyetle bence fazla abartmişsınız...

kız iyidir iyi buarada benim kızım ne zaman olacak ben hala hayal kurarken sizin birisi kızın olacak diye üzülmesine üzülmenizi anlamıyorum anlam veremiyorum

sağlıklı olsun... kulaklarınızı tıkayın kim ne demiş unutun üzmeyin kendinizi bebeğinizi

Şuraya yazıyorum; bebeğiniz doğduğunda kayınvalideniz kızınızı gözünden sakınacak, sevgiye boğacak. Bence şu anda çok kendinizi yıpratmayın, bazen insanların ağzından hiç farkında olmadan kırıcı şeyler çıkabiliyor çünkü. Zaten eşiniz ve kayınpederiniz de onu destekleyecek şekilde davranmamışlar, özür bile dileyebilir, sıkmayın canınızı

amannn boşver benimkiler 20. haftayakadar cinsiyeti değişir diye beklediler :) daha belli olmazmış dr bilemezmiş. hatta kp hesap yapmış ilk çocuk hep erkek olurmuş erkek olacakmış. boşverrrrr.... ben bu bebeğe kavuşuncaya kadar kaç iğne yedim kaç kere narkoz aldım istediklerini desinler çok da tınnnnn... sen de öyle yap, sallama

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..evladin kizi erkegi mi olur hic
sacmalamis koca kadin yasindan basindan utanmadan.
hem kiz evlat oz evlat derler,babasinin gozbebegi olur ne mutlu size,hic uzulmeyin

Cahil ki ne cahil.
İyi yapmissiniz iciniz de kalmamis en azindan.
Bosverin yavru sizi yavrunuz, sevinin, cok istiyorsa kendisi yapsin bir erkek daha.

Birkaç hafta sonra ki ben:) kız olursa kayınvalideme söylediğimde yüzünün alacağı şekli bile ezbere biliyorum..Zırlasın dursun hem benim minnak bir kızım olucak hemde o üzülecek üzülsün ağlasın hatta

sanki çocuğa hasta sakat engelli vs demişlerde olsun bilmem ne diyo. ne geri kafalılık.

ne güzel ne kadar şanslısınız allah kız evlat nasip etmiş, analı babalı büyüsün inşallah. kadına da gereken cevabı vermişsiniz tebrik ederim haketmiş

Konunuzu okurken ust katta oturan kucuk kizin merdivenlerden inerken sesi geldi "babaannecigim" diyor. O kadar tatli bi sesi var ki.

Kiziniz babaannesini cok sevsin. Ve hayati boyunca kahrolsun bu dusuncesi yuzunden. Bu zihniyet ne zaman degisecek yahu. Benim babaannem oldu. Onu hic taniyamadim ama annem oyle guzel anlatti hakkinda diger insanlardan oyle guzel seyler duydum ki onun icin biseyler yapmaya calisirim hala. Bir anneannem var -Allah onu basimizdan eksik etmesin- tirnagi kanasa yaninda ilk ben olurum. Canimi veririm. Ve ben KIZ TORUNUM.

Kv anlamaz ama dilerim kiziniz ona buyuk bir insanlik dersi verir buyuyunce.

İkinciyi de erkek mi yapacakmişsiniz bu işler siparislemi oluyo allahım yaa... ikinciyi de deneyecekmissiniz ne bu deneme yanılma yöntemiyle buluş mu yapacaksınız TERBİYESİZ ya ikinci deneme de yardimcida olsun bari taktik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…