İyi geceler hanımlar şu an çok öfkeliyim.Sinirden ağlamaktan içim şişti,abartıyo muyum siz söyleyin.
bugün doktora gittik kontrole, 15 haftalık olmuşuz artık belki prens mi prenses mi görürüz dedi doktor ve ultrasonda cinsiyetine baktı. çok kesin konuşmayayım ama büyük ihtimalle bi kızınız olucak dedi.17.hafta bi daha bakarız emin oluruz dedi.biz eşimle çok sevindik,annesi gibi güzel bi kızım olur inşallah dedi.telde aradık aileleri söyledik,benim ailem tabi ki çok mutlu oldu.biz eve döndük,2 saate kapı çaldı bi baktım kp ve kv gelmiş.buyur ettik,evde ne varsa kurabiye börek vs ikram ettik çay verdik yanına, hakkını yemiyim kp mutlu gözüküyodu da kv baktım bozuk atıyo.
neyse artık 2. erkek olur inşallah, bi daha denersiniz diye çıkardı ağzından baklayı.ortam buz kesti, eşim annesine kaş göz etti sus diye. bu anlamadı devam ediyo, işte yok efendim o erkek olcak diye hissetmiş de rüyasında görmüş de,adak adamış da,olsunmuş kız bebeğin de kanı şirin olurmuş 2.yi erkek yaparmışız içimizi ferah tutalımmış. Kp azarlıyo hanım çıldırdın mı sen torun torundur, kızı erkeği mi var hepsi bizim canımız diyo. Eşim de anne ayıp ediyosun hangi devirdeyiz öyle şeyler mi kaldı artık diye destek çıktı, ben de elimdeki bardağı bıraktım madem öyle kızımı kucağına vermeyi geçtim yüzünü bile göstermicem sana kalktım gittim içeri ağlamaya başladım. kp de apar topar aldı karısını gitti, eşim de teselli etmeye çalışıp özür diliyor.
Ben şimdi ne yapayım ne diyeyim bu kadına bi akıl verin, nasıl davranayım? Gücüme gitti çocuğuma kız diye burun kıvırdı kadın,bir kaşık suda boğasım geldi.