• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv bebeğimin cinsiyetine burun kıvırdı

'İkinciyi erkek yaparsınız' mış. Sanki kişi kendi belirliyor cinsiyeti.
Yani cahil insanların mantelitesinde genel kanı bu. Kız çocuk olması senin suçun demekle eş değer.
Kendi mahareti miymiş erkek doğurmak? Rabbimin verdiğiyle böbürlenmek ne büyük günah.

Yani böyle ezik bir insanın söylediğiyle ağlaman da hata. Bebeğine yapma bunu. Hayırlısıyla doğsun inşallah.

Kendi babanesi de üzülmüştür kayınvaliden kız doğunca.
Bu zihniyet hiç bitmeyecek çok sinirleniyorum ya. :@

Hiç takma sen boşver

İyi geceler hanımlar şu an çok öfkeliyim.Sinirden ağlamaktan içim şişti,abartıyo muyum siz söyleyin.

bugün doktora gittik kontrole, 15 haftalık olmuşuz artık belki prens mi prenses mi görürüz dedi doktor ve ultrasonda cinsiyetine baktı. çok kesin konuşmayayım ama büyük ihtimalle bi kızınız olucak dedi.17.hafta bi daha bakarız emin oluruz dedi.biz eşimle çok sevindik,annesi gibi güzel bi kızım olur inşallah dedi.telde aradık aileleri söyledik,benim ailem tabi ki çok mutlu oldu.biz eve döndük,2 saate kapı çaldı bi baktım kp ve kv gelmiş.buyur ettik,evde ne varsa kurabiye börek vs ikram ettik çay verdik yanına, hakkını yemiyim kp mutlu gözüküyodu da kv baktım bozuk atıyo.
neyse artık 2. erkek olur inşallah, bi daha denersiniz diye çıkardı ağzından baklayı.ortam buz kesti, eşim annesine kaş göz etti sus diye. bu anlamadı devam ediyo, işte yok efendim o erkek olcak diye hissetmiş de rüyasında görmüş de,adak adamış da,olsunmuş kız bebeğin de kanı şirin olurmuş 2.yi erkek yaparmışız içimizi ferah tutalımmış. Kp azarlıyo hanım çıldırdın mı sen torun torundur, kızı erkeği mi var hepsi bizim canımız diyo. Eşim de anne ayıp ediyosun hangi devirdeyiz öyle şeyler mi kaldı artık diye destek çıktı, ben de elimdeki bardağı bıraktım madem öyle kızımı kucağına vermeyi geçtim yüzünü bile göstermicem sana kalktım gittim içeri ağlamaya başladım. kp de apar topar aldı karısını gitti, eşim de teselli etmeye çalışıp özür diliyor.
Ben şimdi ne yapayım ne diyeyim bu kadına bi akıl verin, nasıl davranayım? Gücüme gitti çocuğuma kız diye burun kıvırdı kadın,bir kaşık suda boğasım geldi.
Kendisi hangi cinsiyettenmiş acaba? Neden anası onu erkek doğurmamış. Tövbe yarabbim. Çıldırıyorum böylesi hasta ruhlara.:KK11:
Kendinizi çok üzmeyin lütfen. Bebişinizin sağlığını düşünün. Kvyi de Allaha havale edin. Rabbim bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasib eylesin.

o bardağı alıp ağzının ortasına fırlatacaktın işte ozaman cins ya Rabbimin verdiğine şükür etmiyorda kız erkek cinsiyet ayırdımı yapıyor ne günlere kaldık Allahım..
sen takma canım bende 1 aylık hamileyim eşim ve ailesi kız olsun diye ölüp bitiyor eşimin hiç kız kardeş olmadığı için keşke bi kızımız olsa diye dua ediyor ama tabi eli ayağı düzgün olsun da Rabbim herkezin gönlüne göre verir

İyi geceler hanımlar şu an çok öfkeliyim.Sinirden ağlamaktan içim şişti,abartıyo muyum siz söyleyin.

bugün doktora gittik kontrole, 15 haftalık olmuşuz artık belki prens mi prenses mi görürüz dedi doktor ve ultrasonda cinsiyetine baktı. çok kesin konuşmayayım ama büyük ihtimalle bi kızınız olucak dedi.17.hafta bi daha bakarız emin oluruz dedi.biz eşimle çok sevindik,annesi gibi güzel bi kızım olur inşallah dedi.telde aradık aileleri söyledik,benim ailem tabi ki çok mutlu oldu.biz eve döndük,2 saate kapı çaldı bi baktım kp ve kv gelmiş.buyur ettik,evde ne varsa kurabiye börek vs ikram ettik çay verdik yanına, hakkını yemiyim kp mutlu gözüküyodu da kv baktım bozuk atıyo.
neyse artık 2. erkek olur inşallah, bi daha denersiniz diye çıkardı ağzından baklayı.ortam buz kesti, eşim annesine kaş göz etti sus diye. bu anlamadı devam ediyo, işte yok efendim o erkek olcak diye hissetmiş de rüyasında görmüş de,adak adamış da,olsunmuş kız bebeğin de kanı şirin olurmuş 2.yi erkek yaparmışız içimizi ferah tutalımmış. Kp azarlıyo hanım çıldırdın mı sen torun torundur, kızı erkeği mi var hepsi bizim canımız diyo. Eşim de anne ayıp ediyosun hangi devirdeyiz öyle şeyler mi kaldı artık diye destek çıktı, ben de elimdeki bardağı bıraktım madem öyle kızımı kucağına vermeyi geçtim yüzünü bile göstermicem sana kalktım gittim içeri ağlamaya başladım. kp de apar topar aldı karısını gitti, eşim de teselli etmeye çalışıp özür diliyor.
Ben şimdi ne yapayım ne diyeyim bu kadına bi akıl verin, nasıl davranayım? Gücüme gitti çocuğuma kız diye burun kıvırdı kadın,bir kaşık suda boğasım geldi.

öfff terbiyesiz.. lütfen şöyle hadsiz geri kafalı insanlar için miniğinizi de kendinizi de üzmeyin. saçmalamış ya sinir oldum.
Bizde aileden birinin beklentisini az çok bildiğimiz için şaka yapmıştık daha cinsiyet belli değildi, neyse canın sağolsun demesın mi.nasıl belli etmişti kendini 1 cümlede. gerçi canım sıkılmıştı sonradan. demek ona cinsiyet söylendi diye benım karnımdaki can için yorum yapma gücü bulacak kendinde o kim ki diye

var böyle lüzumsuzlar.

Doğacak bebeğin cinsiyetini erkek belirler annecim o yüzden sanırım bunları oğluna söylüyorsun :))))))))
DESEYDİN. Çünkü yıl olmuş 2015, o hala bu gerçeği en azından duyup öğrenemediyse, ortalıkta konuşurken beğenmediği cinsiyeti belirleyeninde kendi oğlu olduğunnu öğrenmeyi hak etmiş demektir.Sabır.

şu rüyada gördüm olayınada ifrit olurum sen bilinç altına erkek olsun erkek olsun diye mesajı yollarsan tabiki rüyada görürsün pipiyi :KK53:sağlıklı sıhhatli olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin..

haha çok doğru,:D insanlar bütün gün düşünüp düşünüp rüyasında görüyor sonrada kendini seçilmiş ilan ediyor amanınnn rüyamda gördüm beennn :D

kv cahillik etmis sizde onun durumuna dusup torun gostermemezlik yapmayin. cocugu siz doguracaksiniz diye uzerinde tek hak sahibi oldugunuzu dusunmeyin. cocugunuzu simdiden babanne dusmani yapmayin. arada birakmayin.

Ohh ne güzel cevap vermissin öyle :rolleyes:

Esin de senden yana ne güzel ışte :KK73:

Kafaya takilacak şey değil inan

Off şimdi o bebek nasıl güzel kokar cennet gibi :KK36:

Bebegini sağlıkla kucağına alırsın inşallah :KK51:

ben zaten sinir krizi geçirmeden doğurursam onun adadığı adağı kesicem.yarın da gidicem evin bebek odasını baştan aşağı pembelere bulayacam
:KK70::KK70::KK70:
Takmayın diyolar ya nasıl takılmaz. Yaşlıdır cahildir de moda oldu. Asıl onun olgun, görmüş geçirmiş olması lazım. Bu yaşa kadar hiç mi yol yordam öğrenmez insan. Patavatsızlığın ve şımarıklığın alasını yapmış ve cevabını almış. İyi demişsiniz.

delinin zoruna bak. bizde hep kız bekledik erkek çıktı allah herkese hayırlısı neyse onu veriyordur. hiç takma bebegine yazık

Allahın verdigini begenmiyor. Hangi insan cocugunun cinsiyetine karar verebiliyor. Allah neyi takdir ediyorsa o oluyor. Ona bunu diyin. Gunaha girmesin daha fazla. Kendisine Allah erkek cocuk vermese nasil erkek anasi olacakmis onu da bir sorun!

Back