• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv bebeğimin cinsiyetine burun kıvırdı

hala var böyle insanlar. benim kvde de erkek evlat diye laf açıyor arada. gülüp geçiyorum. konunuzu okuyunca ben de yaşar mıyım, böyle tepki verirler mi diye aklıma gelmedi değil. Rabbim hepimize en hayrlısını versin. evladın torunun ayrımı olur mu yaa can o can:KK43:

Ahaha ben böyle insanlara aciyorum gerçekten. Başından beri en büyük duam kızım olmasıydı... kız evlat ların ailesiyle bağlarının genelde daha kuvvetli olmasından daha merhametli olmalarından sirinliklerinden annenin ileride en yakin dostu olmalqrindan ve kendimden de yola çıkarak baba aşkından dolayı... babamın öğrendiğinde esime ilk dediği sey cok sanslisin allahın sevgili kulusun oğlum.. :) Bazı zavallılar da kendilerini hala köyde yasiyor sanıyorlar sanırım e birinin topraklara tarlalara sahip çıkması lazım di mi.. kiz evlenicek belki de başka birine kuma gidecek falan zor iş :)) şimdi gelini getirir oğlan ilerde eve tüm sülalesi de bakar gelin..
Sadece gülün ve geçin. Tamamen komedi...
Ben de acıyorum.Hiç aklıma kız mı isterim erkek mi diye gelmediki ben sadece sağlığı için dua ettim.Seviniyorum çok şükür bi kızım olcak.

Sağolun hepiniz moral verdiniz.Ben bi an bile üzülmedim kızım olcak diye tam tersine çok mutlu oldum.Bir sürü pembe pembe tulumlar yumuşacık battaniyeler uçuşuyo gözümün önünde.Şu ana kadar da bi sorun çıkmadı gebeliğimde sağlıklıyız çok şükür.Benim tek istediğim çocuğun sağlığı.kimseye muhtaç olmaması.O isterse evlenmesin hep yanımızda olsun ben ona ölene kadar bakarım.

niye takıp ağlayıp bebeğide üzüyorsunki. cahil birini değiştirmen mümkün değil. bebek senin bebeğin gül geç. açıklama bile yapma. çok içinde kaldıysa oğluna söyleseydin anne erkek belirliyor sonuçta cinsiyeti. senin oğlun becerememiş deyiver. çık odadan. bırak o sinir olsun. benim tepem fazlaca atarsa söylerim valla. kolay sanki çocuk yapmak, doğurmak şükür diyeceğine cinsiyet ayrımı yapıyorlar. millet çocuk diye yanıp tutuşuyor.

niye takıp ağlayıp bebeğide üzüyorsunki. cahil birini değiştirmen mümkün değil. bebek senin bebeğin gül geç. açıklama bile yapma. çok içinde kaldıysa oğluna söyleseydin anne erkek belirliyor sonuçta cinsiyeti. senin oğlun becerememiş deyiver. çık odadan. bırak o sinir olsun. benim tepem fazlaca atarsa söylerim valla. kolay sanki çocuk yapmak, doğurmak şükür diyeceğine cinsiyet ayrımı yapıyorlar. millet çocuk diye yanıp tutuşuyor.
Daha 5 ayım var doğuma,o zamana kadar sakin kalmayı öğrenicem mecbur yoksa sinir krizi geçiririm tansiyonum fırlar. burda bi üye Allah rahmet eylesin yüksek tansiyon yüzünden bebeğini kaybetmiş doğuma az kala.Çok şükür torun sahibi oluyoruz diyeceğine yaptığı cahilliğe bakar mısın.

Daha 5 ayım var doğuma,o zamana kadar sakin kalmayı öğrenicem mecbur yoksa sinir krizi geçiririm tansiyonum fırlar. burda bi üye Allah rahmet eylesin yüksek tansiyon yüzünden bebeğini kaybetmiş doğuma az kala.Çok şükür torun sahibi oluyoruz diyeceğine yaptığı cahilliğe bakar mısın.
böyle insanlar hiç susmazki. emin ol erkek olsaydı aaaa kız niye olmadı derdi :)
şikayetleri bitmez yani bu tiplerin :) gülüp geçmek lazım. ama insan zamanla alışıyor tabi bu durumlara. karşındakini değiştiremiyorsun onu görmezden gelmek en güzeli

böyle insanlar hiç susmazki. emin ol erkek olsaydı aaaa kız niye olmadı derdi :)
şikayetleri bitmez yani bu tiplerin :) gülüp geçmek lazım. ama insan zamanla alışıyor tabi bu durumlara. karşındakini değiştiremiyorsun onu görmezden gelmek en güzeli
takmiycam valla torun yüzü göreceğine şükretsin o ben çocuk düşünmüyodum çok uzun bi süre.dünya gözüyle torunum görcem demiyo da.neymiş efendim aile işimizin başına kim geçicekmiş sanırsın koç holding.diğer oğluyla karısının çocukları olmuyo bizim olcak şimdi erkek olsaymış onu geçirmek istiyomuş gözü arkada kalmazmış.dedim ki kızımı geçiricem ben o işin başına hadi istiyosan başka birini bırak.mecbur bu ailenin her şeyi kızıma kalcak.onu hazmedemiyo.

takmiycam valla torun yüzü göreceğine şükretsin o ben çocuk düşünmüyodum çok uzun bi süre.dünya gözüyle torunum görcem demiyo da.neymiş efendim aile işimizin başına kim geçicekmiş sanırsın koç holding.diğer oğluyla karısının çocukları olmuyo bizim olcak şimdi erkek olsaymış onu geçirmek istiyomuş gözü arkada kalmazmış.dedim ki kızımı geçiricem ben o işin başına hadi istiyosan başka birini bırak.mecbur bu ailenin her şeyi kızıma kalcak.onu hazmedemiyo.
ayyy hey Allahım ya valla ben sinir oldum. çocuk sağlıcakla doğduda, iş başına geçmesi kaldı. hiç birimizin nekadar yaşayacağı belli değil. daha doğmamış çocuğu bunlara alet etmek hiç hoş değil.

ayyy hey Allahım ya valla ben sinir oldum. çocuk sağlıcakla doğduda, iş başına geçmesi kaldı. hiç birimizin nekadar yaşayacağı belli değil. daha doğmamış çocuğu bunlara alet etmek hiç hoş değil.
aynen mal mülk derdine düşüyo.ayıp ayıp.İnsan evladı doğuruyorum ben burda.Zaten ilk dediğinde ben dedim çocuğum istediğini okuyup mesleğini seçicek kimse karışamaz diye.Nasılsa iş hazır diye çocuğumu tembelliğe alıştırıcak aklınca.

kuzenimin eşiyle birbirimizi hiç sevmeyiz ama sever gb.yaparız..doğumda aramızda 2 ay falan var onun ilk çocuğu oğlan olmuştu bnmde 2. kızım sonra bigün hast.geldi (hast.çalışıyorumda ben) bnm ark.hamile ozmn bi oğlu olucak salak diyoki arkadaşıma ''abla biliyomsn oğlan annesi olmak ayrıcalıktır'' dedi..ark.hiç beklemeden öyle şey olurmu kızı oğlanımı var sağlıklı olsun falan dedi ama o zekası biraz geri olan hala yok yok oğlan annesi olmak başka bişey ilerde anlarsın falan diyo gıcık gıcık....hani inadıma yapıyo biliyorum ama hiç muhattap olmadım sende olma...valla büyük kızım 5.5 yaşında arkadaş gb.gezip tozuyoruz çokta eğlenceli oluyo....hiç umursama o yüzden salla gitsin rabbim bize böyle uygun görmüş kaderimiz kısmetimiz kız evlatmış inş.hayırlı evlatlar olurlar..

Valla benim kv yok ama maşallah herkes kv delik yapıyo hamileyim cinsiyetini soruyorlar ikinci erkek geliyo diyince yüzlerini ekşitip hımmm keşke kız olasıdı tühhh neyse üçüncüsü kız olur inşallah diyip üçüncü çocuğu isteyip istemediğimi bile sormuyorlar artık iyice bıktım valla:KK12:

kuzenimin eşiyle birbirimizi hiç sevmeyiz ama sever gb.yaparız..doğumda aramızda 2 ay falan var onun ilk çocuğu oğlan olmuştu bnmde 2. kızım sonra bigün hast.geldi (hast.çalışıyorumda ben) bnm ark.hamile ozmn bi oğlu olucak salak diyoki arkadaşıma ''abla biliyomsn oğlan annesi olmak ayrıcalıktır'' dedi..ark.hiç beklemeden öyle şey olurmu kızı oğlanımı var sağlıklı olsun falan dedi ama o zekası biraz geri olan hala yok yok oğlan annesi olmak başka bişey ilerde anlarsın falan diyo gıcık gıcık....hani inadıma yapıyo biliyorum ama hiç muhattap olmadım sende olma...valla büyük kızım 5.5 yaşında arkadaş gb.gezip tozuyoruz çokta eğlenceli oluyo....hiç umursama o yüzden salla gitsin rabbim bize böyle uygun görmüş kaderimiz kısmetimiz kız evlatmış inş.hayırlı evlatlar olurlar..
sen de de ki oğlun evlenince senin suratına bakmicak,elden ayaktan düşünce gelinin kapısından kovacak seni o zaman görücez ayrıcalığını de. şükürler olsun ben çok mutlu oldum öğrenince iyi ki bi kızım olcak.

Valla benim kv yok ama maşallah herkes kv delik yapıyo hamileyim cinsiyetini soruyorlar ikinci erkek geliyo diyince yüzlerini ekşitip hımmm keşke kız olasıdı tühhh neyse üçüncüsü kız olur inşallah diyip üçüncü çocuğu isteyip istemediğimi bile sormuyorlar artık iyice bıktım valla:KK12:
bunlar kıza da erkeğe de burun kıvırıyo biz ne doğuralım anlamadım

bunlar kıza da erkeğe de burun kıvırıyo biz ne doğuralım anlamadım
Yok Can'ım maşallah herkesin söyleyecek sözü var üstüne vazifeymiş gibi benim hamileliğim zor geçiyo yok Kafamamu bişey takıyormuşum yok yatıyomuşum ondan halsizmişim yok sen kesin doğru dürüst beslenmiyorsundur uğraşacak halim olsa uğraşacam da ona da halim yok Onun için boşveriyorum he he diyip geçiyorum :KK47:sende öğle yap kv olmasa da inan söyleyecek bissürü kişi çıkıyo onun için ne kendini ne bebişini ne de eşini üzme:KK66:

Benim de bir akrabam var. Henüz 30 yaşında ama 5 kızı var. Çok üzülüyorum gerçekten. 30 yaşına sırf erkek olsun umuduyla 5 çocuk sığdırmak inanılır gibi değil.
ÖNÜNDE 15 yıl falan var daha çocuk yapabilmek için, 6-7 tane daha yapsın bulur belki :KK70:

Ama yine bu stres durumu yaratan sizzsiniz. Sizinde bilinç altınızda erkek doğurmak önemliymiş gibi bir algı varki buna alınıyorsunuz..
Kayınvaidem banada sürekli 3.yü doğur kız olsun. kız sevelim diyip duruyor. Artı görümcemin cinsiyeti belli olmadan önce de sürekli inşallah kız olur severiz falan diyorduk oğlu olduğnu öğrendiğmizdede kız değilmi diye üzülmüştük falan .Ama bunlar bizi üzmüyor ..nezaman ki erkek olsun denilince alınganlık oluyor anlayamadım..

ÖNÜNDE 15 yıl falan var daha çocuk yapabilmek için, 6-7 tane daha yapsın bulur belki :KK70:
İnanışlarına göre 3,5 veya 7'de tutturuluyormuş erkek. Olmazsa hiç olmuyormuş ondan sonra :) Bi kaçı sezaryen bi kaçı da normal evde doğurdu,kaynanası doğurttu. Ben de ssvd için fellek fellek doktor arıyorum. Rüptür olup ölmiyim iyi ve kararlı bir doktor olsun diye.Ama millet mahalle ebeleriyle patır patır doğuruyo yaw :KK45:

Back