Kv bana eltimi övüyor?????

Ne kafanıza takıyorsunuz yahu.
Benim rahmetli kayınvalidem de eltimi överdi. Gerçi %100 haklıydı. Ben beceriksiz biriyim eltimin maşallahı var. Ben bile özenerek imrenerek bakarım kendisine.
Hiç sorun etmediğim gibi eltimle de 17 yıldır kardeş gibiyiz.

iyi ki eltim yok demeye geldim dedim ve kaçıyorum

kv sen uzakta oturuyorsan ve oda yanındaysa. övmesi normal. senı görmüyor. onu marifetlerini görüyor. yaaa aaaaa hadi canım maşallahh subanallah diye geçiştir bacım napıcannnnn işte. bazen kör sağır olmak lazım

senınkı eltını ovuyor
benımkı baskalarının gelınlerını ve kendısını övüyor

İyi düşünmelisin...demek ki kadın hamarat...kıskanmayın şu eltileri kız

Belki eltinin duymasını istiyordur. Hani kayınvalidene yardımcı oluyorsa senin yada başkalarının yanında özellikle övüyodur eltin köle miyim diye düşünmesin diye.

Yaptığı çok kırıcı ve ayıp bir davranış. Sizin yerinizde olsam bencede öyle , eltim çok becerikli ve onu çok seviyorum derdim. Kudursun

Eltiniz gerçekten becerikliyse -yani kv size nispet olsun diye konuşmuyorsa- siz de haklısınız anne masallah çok becerikli diyebilirsiniz

Biz eltimle birbirimizi çok severiz, kardeşimden farkı yoktur benim için.
Ben özellikli onu hep överim kvnin yanında.
Benim yanımda kimse eltim hakkında kötü konuşamaz. Çünkü hemen çemkirecegimi bilirler. Öyle çok severiz birbirimizi.
O da aynilarini benim için düşünür ve yapar.

Benimde kaynanam dun misafirlerimin yaninda eltimi ovdude ovdu. Siraya dizdi ovguleri adeta bizimle birlikken soyle is yapiyordu boyle evi temiz tutuyordu misafir gelse bilmem kac cesit yemek hazirliyordu. Eltimde nefret eder ondan arkasindan kotuler durur ama yanindayken gozune girmek icin elinden geleni yapar. Boyle carpik iliskilerin ortasinda olacagima kotuleneyim daha iyi. Zaten sevmedigim insan tarafindan ovulmeyi istemem rahatsiz eder beni. Mesafe candir

Benim eltim yok ama yine de övecek birini buluyor benimki de
Hatta doğumumda hastaneden eve gelince durup dururken bağıra çağıra şunun gelini hiç böyle değil, çok iyi biri sen öyle değilsin dedi 3 günlük sezaryenli halimle. Eşim, annem, ben şok olmuştuk noluyor buna diye
O övdüğü kişide daha önce herkese kaynanamın dedikodusu yapmıştı, kaynanam duyunca baya bozulup ağlamıştı düşün

Benim eltimi de çok överler. Ben de onları desteklerim, onlarla birlikte överim. Benden beklentileri olmasında gül gibi yaşasınlar valla en iyi eltim diye gezerim her yerde :)

Benimki de bize gelirdi dilinden düşürmezdi.torunu ile gelinini.bana sorardı İngilizce sınavın nasıl geçti diye.iyi işte derdim Ayşe çok iyi İngilizce biliyor dedi.kendisi ortaokul mezunu.
Bana direk yüzüme Ayşe çok iyi çocuk yetiştiriyor sen beceremiyorsun deyince ipler koptu bende.
Halen de över durur.onun çocuğu da mükemmel.hic çikolata yemez derdi .hiç telefonla oynamaz derdi 2.5 yaşındayken.benimkileri kötülerid oğlum 2.5 yaş büyük ondan.5 yaşındaki çocukla 2.5 yaşındaki çocuğu kıyaslardı
Simdi sevgili torunu telefonu elinden bırakmıyor.ali benim sekreterliğini yapıyor diyor gülerek.
En son eşim dedi onun çocuğu birşey yapmayınca çocuk istemiyor napsin Ayşe diyosun dedi.bizim çocuklar yapmayınca bize beceremiyorsun diyosun dedi ama farketti halen aynı.nato kafa NATO mermer

Valla benim kaynana da benim dışımda herkesi övüyor kadın sevmediği beğenmediği kişileri bile bana karşı kullanabiliyor.takmayın

Benim kv de sürekli başkalarını over arada ben de ne güzel der gecerim başkalari da beni över komşuları akrabaları falan öyle geçinir gideriz.

Ay bide sunu soylemeden gecemeyecegim. Cevremdeki insanlar beni gercekten cok severler kayinvalidemin yaninda ovenler olunca rengi mosmor kesiliyor kadinin bicak degse kani akmaz o derece. Beter olsun

Hiç bir şey. Bayılırlar milleti birbiri ile kıyalamaya, biri üzerinden diğerine laf sokmaya.

"Aynen öyle vallahi anneciğim eltim mükemmel" diyip geçin. Sizin sinirlenip kurulmadığınızı anlayınca laf sokmak hoşuna gitmeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…