Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka gibiler.Kendim mi yazdim acaba dedim bi anlik bende de o baski var ama galiba artik alişdilar benim bu huyuma. Ilk evlendiyimizde hergun eşimi ayri ararlardi beni ayri. Sonra kp telefona watsap yukledi ve aramalar goruntulu aramalara döndü. Ve hergun her ikimizde konuşmak zorundaydik. Mesela birgun kiyafetim musait degil diye katilmadiysam hemen kuserlerdi. Artik bunaliyordum hergu odev gibi bu ne. Konuşmaya konu da bulamazdik sonra ama kapatmiyordu. Işde ne yapyin ne yediniz nereye gittiniz falan. Tamam hal hatir sorulmali ama her aksam bir saat konuşacak gucumuz yok. Zaten işden akşam geliyorduk. Inanirmisin ilişki yaşiyorduk o an goruntulu aradi. Açmadik tabi. Beni de aradi goruntulu yine açmadik. Eşime mesencerden aradi goruntulu eşim diyorki şeytan diyor aç onunde seviş neyse ben artik biraz mesafe koymaya başlafim. Ben ailemle dahi goruntulu konuşmam. Sevmiyorum işte. Şimdi 5 gunde bir ariyorum. Haftada bir goruntulu konuşmalara katiliyorum. Eşim zaten hergun ariyor aramazsa kuserler zaten. Ben de onlardan haber aliyorum. Şimdi küsmüyorlar bendem artik deyişmeyeceyimi anladilar.
Valla benimki de evlendim ilk ay olay çıkardı sildim. Sonra baya zaman geçti eşimin hatırına barıştım. Ama yok yani kadın asla ve asla düzelmeyen ruh hastası biri. En sonunda tamamen bağımı kopardım. Üst katımda oturduğu halde ne yüzünü görüyorum ne konuşuyorum. En iyisi mesafe koymak. Ben böyleyim sıcak kanlı değilim deyin geçinKızlar bu konuda çok dertliyim telefonla konuşmayı gerçekten hiç sevmiyorum eşimde biliyor hep söylüyorum yani.
Ben mesaj insanıyım bir eşim, annem, annenemi ararım gün içinde anneannem yaşlı ve tek yaşıyor arıyorum merak ediyorum normal olarak başka babamı, kardeşimi bile aramam onlarda sevmediğimi bilir ve sorun olmaz.
Gelin görün ki kayın babam görümceni ara dedim aramamışsın, beni arama kv ara diyor baskı yapıyor ben de hiç istemiyorum.
Eşimde bazen anneme halini hatrını sordun mu diyor 2 güne bir ara diyo sonra karışmam deyip devam ediyor bu baskı beni çok yoruyor.
Hamileyim eşime biraz zaman geçsin daha erken dedim aynı gün annesigile gidip duyurmuş kadın beni aradı doğal olarak söylemedim meğerse biliyormuş
Oda bana hayırlı olsundan sonra seni seviyoruz ama sen uzaksın neden böylesin, gel ben de kal görümcem ile konuşmuyoruz seni çok seviyor bize uzak durma diyor her seferinde.
Ben zaten yapı gereği sevgimi gösteremiyorum çok sıcak bi insan değilim maalesef.
Ama o kadar kırıcı sözler söylendi ki evliliğimin ilk ayları sırf yatılı gitmediğim için, kürtaj oldum yine azar işittim sözleri ile dövüyorlar inanın uslub asla yok.
Ben de hamileliğimde karar aldım aramıyorum çok gerek olmadıkça, görmüyorum strese girmek istemiyorum ilki gibi dua ediyorum evimdeyim ama her fırsatta laf yiyorum sonra gel sıcak kanlı ol diyorlar.
Siz çok arıyor musunus bu sorun bizde mi ne çözüm önenirsiniz çok yoruldum artık ara, sıcak kanlı ol laflarını duymaktan
Valla siz ben olabilirsiniz hiç sevmiyorum telefonla konuşma olayını sevgili iken bile hep eşim arardı hala daha öyledir kimseyi aramam en yakinlarim bu huuyumu biliyor eskiden akrabalar hep laf sokardi soğuk nevale diye ben ilk baştan konuştum bu olayı beni yanlış anlama bak yapım bu kimseyi aramıyorum hatta eşim de demiş hep ben arıyorum onu diye sağolsun hep o arar aramadan önce yazar musaitmisin diye şükür bence bu saygısızlık değil yapı meselesi ben içimden gelmeyerek onu aramaktansa o aradığında sevgi saygı dolu konusmam bence çok daha güzel bir şey zorla güzellik olmaz bunu oturup açıklayın eminim anlayışla karşılarKızlar bu konuda çok dertliyim telefonla konuşmayı gerçekten hiç sevmiyorum eşimde biliyor hep söylüyorum yani.
Ben mesaj insanıyım bir eşim, annem, annenemi ararım gün içinde anneannem yaşlı ve tek yaşıyor arıyorum merak ediyorum normal olarak başka babamı, kardeşimi bile aramam onlarda sevmediğimi bilir ve sorun olmaz.
Gelin görün ki kayın babam görümceni ara dedim aramamışsın, beni arama kv ara diyor baskı yapıyor ben de hiç istemiyorum.
Eşimde bazen anneme halini hatrını sordun mu diyor 2 güne bir ara diyo sonra karışmam deyip devam ediyor bu baskı beni çok yoruyor.
Hamileyim eşime biraz zaman geçsin daha erken dedim aynı gün annesigile gidip duyurmuş kadın beni aradı doğal olarak söylemedim meğerse biliyormuş
Oda bana hayırlı olsundan sonra seni seviyoruz ama sen uzaksın neden böylesin, gel ben de kal görümcem ile konuşmuyoruz seni çok seviyor bize uzak durma diyor her seferinde.
Ben zaten yapı gereği sevgimi gösteremiyorum çok sıcak bi insan değilim maalesef.
Ama o kadar kırıcı sözler söylendi ki evliliğimin ilk ayları sırf yatılı gitmediğim için, kürtaj oldum yine azar işittim sözleri ile dövüyorlar inanın uslub asla yok.
Ben de hamileliğimde karar aldım aramıyorum çok gerek olmadıkça, görmüyorum strese girmek istemiyorum ilki gibi dua ediyorum evimdeyim ama her fırsatta laf yiyorum sonra gel sıcak kanlı ol diyorlar.
Siz çok arıyor musunus bu sorun bizde mi ne çözüm önenirsiniz çok yoruldum artık ara, sıcak kanlı ol laflarını duymaktan
Gün aşırı konuşuruz. İkinci gün ben arayamazsam kv arar. Siz bir şeyler yaşamışsınız ve doğal olarak araya mesafe koymuşsunuz. Onun için bir şey diyemeyeceğimKızlar bu konuda çok dertliyim telefonla konuşmayı gerçekten hiç sevmiyorum eşimde biliyor hep söylüyorum yani.
Aman komşulara ne oluyormuşya. Bence önemsemeyin. Saygısızlık etmiyorsanız gerisi önemli değil.İlk tanışma anından çok konuşmayı sevmediğimi biliyorlar tek kalmayı daha çok sevdiğimi hatta kv aynı ben demişti.
Şimdi de hayal etmiştim hep gezmeyi diyor.
Komşular soruyor diyor.
Eşim sorun yapıyor bazen onunla düzelsem oraya gidince kv kb bir sürü laf ediyorlar gitmek istemiyorum sonra çok uzun süre olunca yine lafAman komşulara ne oluyormuşya. Bence önemsemeyin. Saygısızlık etmiyorsanız gerisi önemli değil.
Biliyor kv ama anlayış ile karşılama yok.Valla siz ben olabilirsiniz hiç sevmiyorum telefonla konuşma olayını sevgili iken bile hep eşim arardı hala daha öyledir kimseyi aramam en yakinlarim bu huuyumu biliyor eskiden akrabalar hep laf sokardi soğuk nevale diye ben ilk baştan konuştum bu olayı beni yanlış anlama bak yapım bu kimseyi aramıyorum hatta eşim de demiş hep ben arıyorum onu diye sağolsun hep o arar aramadan önce yazar musaitmisin diye şükür bence bu saygısızlık değil yapı meselesi ben içimden gelmeyerek onu aramaktansa o aradığında sevgi saygı dolu konusmam bence çok daha güzel bir şey zorla güzellik olmaz bunu oturup açıklayın eminim anlayışla karşılar
Eşimin aklına gelmez.Erkekler neden bu tarz baskılar yapıyor hiç anlamam. Sanki aileleriyle sıkı fıkı olmak zorundaymışız gibi.
Benim kv aramis boyle . Ama ben bu arama muhabbetinde ona kirginim . Eltim ben ve onlar ayni sehirde 5 dk yolda otururken eltimler surekli onlara giderlerdi . Biz ozel olarak gittigimizde surekli onlari cagirirlardi torun gorecez diye . Sonra eltimler baska sehire gitti kv. memleketine gitti . Benim yavrumu gormek icin kirkyilda bir ariyolar . Buyudugunu hicbir seyini gormediler diye mi acaba . Benide cokk severler ama nebilim dipdibeyken diger torunu bir gun bile gormeden duramazLrdi . Bizimkini gormeye cok cokllk az ariyolar . Esime diyorum ses vermiyor o da farkinda bence .Ben ararım ama kayınvalidemi sevdiğim için. Bana asla ters bir hareketi olmadığı için.
Bir de bu işin rutini yok ki, yeri gelir günde 8 kere konuşuruz yeri gelir 1 hafta birbirimizi hiç aramayız.
Bizim arama/aramama durumlarımıza eşimin yorum yapma hakkı yok.
Kayınvalidemi haftada 2-3 gördüğüm için pek aramıyorum. Telefonda konuşmayı da sevmiyorum.Kızlar bu konuda çok dertliyim telefonla konuşmayı gerçekten hiç sevmiyorum eşimde biliyor hep söylüyorum yani.
Valla bende telefonla konuşmaktan neffffret ederim. Annemlerle bile 3-4 günde 1 konuşmak isterim ama onlar aradığı için konuşurum. Kayınvalidemi de öyle haftada 2 kere ararım. Zaten haftada en az 1 kere görüşürüz. O beni bazen sürekli arar ve her defasından niye hiç aramıyorsun sesin soluğun çıkmıyor der. Arayıp sürekli ne konuşacaksam? Konuşacak bsey yok yani. Eşim baskı kurmaz. Kendisi de benim ailemi nadir arar zaten. Ben de kendimi zorlayıp haftada 1-2 kere aramaya çalışıyorum. Tamamen mecburiyettenKızlar bu konuda çok dertliyim telefonla konuşmayı gerçekten hiç sevmiyorum eşimde biliyor hep söylüyorum yani.