• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv arama sıklığınız?

Kızlar bu konuda çok dertliyim telefonla konuşmayı gerçekten hiç sevmiyorum eşimde biliyor hep söylüyorum yani.
Ben mesaj insanıyım bir eşim, annem, annenemi ararım gün içinde anneannem yaşlı ve tek yaşıyor arıyorum merak ediyorum normal olarak başka babamı, kardeşimi bile aramam onlarda sevmediğimi bilir ve sorun olmaz.
Gelin görün ki kayın babam görümceni ara dedim aramamışsın, beni arama kv ara diyor baskı yapıyor ben de hiç istemiyorum.
Eşimde bazen anneme halini hatrını sordun mu diyor 2 güne bir ara diyo sonra karışmam deyip devam ediyor bu baskı beni çok yoruyor.
Hamileyim eşime biraz zaman geçsin daha erken dedim aynı gün annesigile gidip duyurmuş kadın beni aradı doğal olarak söylemedim meğerse biliyormuş😬
Oda bana hayırlı olsundan sonra seni seviyoruz ama sen uzaksın neden böylesin, gel ben de kal görümcem ile konuşmuyoruz seni çok seviyor bize uzak durma diyor her seferinde.
Ben zaten yapı gereği sevgimi gösteremiyorum çok sıcak bi insan değilim maalesef.
Ama o kadar kırıcı sözler söylendi ki evliliğimin ilk ayları sırf yatılı gitmediğim için, kürtaj oldum yine azar işittim sözleri ile dövüyorlar inanın uslub asla yok.
Ben de hamileliğimde karar aldım aramıyorum çok gerek olmadıkça, görmüyorum strese girmek istemiyorum ilki gibi dua ediyorum evimdeyim ama her fırsatta laf yiyorum sonra gel sıcak kanlı ol diyorlar.
Siz çok arıyor musunus bu sorun bizde mi ne çözüm önenirsiniz çok yoruldum artık ara, sıcak kanlı ol laflarını duymaktan
Ben de öyleyim .Laubali ilişkileri sevmem .Zaten eş aileleri sagolsunlar iyi niyeti çok iyi suistimal ediyorlar.Mesafe her zaman iyidir .

Aynı şehirde değil misiniz ?Neden gidip orada kalasiniz ?Düzenim.bozuluyor.Rahat edemiyorum deyin açık acik.Benim kv de öyleydi .İçli dışlı olalım .Her gün gidip gelelim kalalım isterdi .Kırılmasınlar dedim .Arada gidip kalirdim .Sık sık giderdik .Yemeğe cagirirdim.Arardim sürekli .Bir şeyi bilsem bile hoşuna gitsin diye arar sorardım .İnanın bana iyilikten Maraz doğuyor .Yüz göz olduk sonra .Bana saygı duymaya,her şeyime karışmaya basladilar.Sonra kavga çıktı ve sonucu mesafe.Boyle olacağına başta mesafeli olsaydım keşke diyorum .Şimdi arada yine söylüyorlar.Gitmiyorum .Duruşunuzu bozmayın .İnanin iyi olmuyorsunuz .

2 güne bir bu konu açılıyor zaten çok kırıcı oldukları için aramak istemiyorum.
Eşimde üsteleyince aklıma bana yapılanlar geliyor sanırım hamilelikten daha da duygusal oldum🤔
aman boşver yaa zaten canın sıkılacağı için konuyu açıyorlar takmadığını göster. karnında bir can var ona odaklan o kadar çok özlüyolarsa onlar seni arasınlar

Ben de öyleyim .Laubali ilişkileri sevmem .Zaten eş aileleri sagolsunlar iyi niyeti çok iyi suistimal ediyorlar.Mesafe her zaman iyidir .

Aynı şehirde değil misiniz ?Neden gidip orada kalasiniz ?Düzenim.bozuluyor.Rahat edemiyorum deyin açık acik.Benim kv de öyleydi .İçli dışlı olalım .Her gün gidip gelelim kalalım isterdi .Kırılmasınlar dedim .Arada gidip kalirdim .Sık sık giderdik .Yemeğe cagirirdim.Arardim sürekli .Bir şeyi bilsem bile hoşuna gitsin diye arar sorardım .İnanın bana iyilikten Maraz doğuyor .Yüz göz olduk sonra .Bana saygı duymaya,her şeyime karışmaya basladilar.Sonra kavga çıktı ve sonucu mesafe.Boyle olacağına başta mesafeli olsaydım keşke diyorum .Şimdi arada yine söylüyorlar.Gitmiyorum .Duruşunuzu bozmayın .İnanin iyi olmuyorsunuz .
1 buçuk saatlik mesafe var.
Aynen benimde her şeyime karışıyorlar ki gitmememe, arayıp sormamama rağmen.
Ve sonra laf söyleyip kahveye geliyorlar 😬

Çok merak ediyorum oğlum olsa böyle şikayetçi bir kaynana olur muyum ben de diye🤣 koskoca insanlar kendi hayatları var derim heralde
Ben de düşünüyorum bazen ama sanmıyorum ben yaşıyorum çünkü şuan onlar mutlu olsun derim oğlumda üzülür çünkü.
Zaten ben iyi olursam neden sevilmeyeyim sevilirim ya :)))

1 buçuk saatlik mesafe var.
Aynen benimde her şeyime karışıyorlar ki gitmememe, arayıp sormamama rağmen.
Ve sonra laf söyleyip kahveye geliyorlar 😬
Bosverin .Devam edin .Sonra alışıyorlar .Eşiniz de alışıyor .Kendinizden kimse için taviz vermeyin .Gerçekten değmiyor .Rahat takılın .

benim kayınvalidemle aramda bir sıkıntı yok. ama hal hatır için genelde aramam.
onlara gidiceksek ararım, bir yere çağıracaksam ararım, hastaneye gittiyse ararım. onun dışında bir şey olursa iki satır mesajlaşırız. aynı yerde oturmamıza rağmen de çok sık görüşmüyoruz yani en son ne zaman gittik hatırlamıyorum. eşim de annesini çok sık aramaz, hatta ben daha çok haberdar olurum kendisinden. birbirimize de sormayız aradın mı aramadın mı. kayınvalideniz eşinize bak beni aramıyor diyorsa, eşiniz annesine bir şey diyemediğinden size söylüyordur aradın mı, ara hal hatır sor diye.. olduğunuz halinizden vazgeçmeyin, size böyle alışacaklardır.

Aynı şehirde gayet de sık görüştüğümüz kayınbabam bir keresinde onu hiç aramadığım için sitem etmişti. Ben de demiştim ki “Ben kendi babamı bile aramıyorum?” :KK53:

Biz kv ile aynı şehirde yaşıyoruz
Ne gidip gelmemiz bir rutine bağlıdır ne arayıp sormamın bir rutini vardır
Bazen haftada bir gideriz bir süre bazen ardarda gideriz bazen iki ay üç ay gitmediğimiz olur, onlar bir yıldır gelmedi bize mesela
Bazen aylarca aramam bazen her akşam ararım
Her yıl yazlığa gidiyoruz ozaman sık arıyorum yada onlar memlekete gidiyorlar ozaman sık arıyorum bir sıkıntıları ihtiyaçları olur diye
Aradığımdan eşimin haberi olmaz genelde kimseye yaranmak için değil içimden geldiği için yaptığımdan cümle aleme duyurmam
Eşim bazen der benimkileri bir arasanmı gönülleri olsun der zaten ben aramışımdır aradım hayatım herşey yolunda derim oda teşekkür eder
Eşim benim ailemi neredeyse her gün arar oda bana rapor vermez bak aradım diye, herkes içinden geleni yapar karşılık beklemez

Kızlar bu konuda çok dertliyim telefonla konuşmayı gerçekten hiç sevmiyorum eşimde biliyor hep söylüyorum yani.
Ben mesaj insanıyım bir eşim, annem, annenemi ararım gün içinde anneannem yaşlı ve tek yaşıyor arıyorum merak ediyorum normal olarak başka babamı, kardeşimi bile aramam onlarda sevmediğimi bilir ve sorun olmaz.
Gelin görün ki kayın babam görümceni ara dedim aramamışsın, beni arama kv ara diyor baskı yapıyor ben de hiç istemiyorum.
Eşimde bazen anneme halini hatrını sordun mu diyor 2 güne bir ara diyo sonra karışmam deyip devam ediyor bu baskı beni çok yoruyor.
Hamileyim eşime biraz zaman geçsin daha erken dedim aynı gün annesigile gidip duyurmuş kadın beni aradı doğal olarak söylemedim meğerse biliyormuş😬
Oda bana hayırlı olsundan sonra seni seviyoruz ama sen uzaksın neden böylesin, gel ben de kal görümcem ile konuşmuyoruz seni çok seviyor bize uzak durma diyor her seferinde.
Ben zaten yapı gereği sevgimi gösteremiyorum çok sıcak bi insan değilim maalesef.
Ama o kadar kırıcı sözler söylendi ki evliliğimin ilk ayları sırf yatılı gitmediğim için, kürtaj oldum yine azar işittim sözleri ile dövüyorlar inanın uslub asla yok.
Ben de hamileliğimde karar aldım aramıyorum çok gerek olmadıkça, görmüyorum strese girmek istemiyorum ilki gibi dua ediyorum evimdeyim ama her fırsatta laf yiyorum sonra gel sıcak kanlı ol diyorlar.
Siz çok arıyor musunus bu sorun bizde mi ne çözüm önenirsiniz çok yoruldum artık ara, sıcak kanlı ol laflarını duymaktan
Beni yazmışsınız ben o sorunu köyden çözdum eşim soylerdı ılkbaslarda bende atardım sonra dedım bana baskı yapma ıçimden gelirse ararım bı kaç kez aradım baktım o aramıyor bende aramadım öylede oldu 6 yıllık evlıyım hıç aramadım bayramını bıle eşimin tlfnda onlar konuşurken goruntulu oyle kutlarım ayyy zamanında bana yapmadıkları kalmadı böyle ıyı görumceylede nişanlılıktan bu yana konuşmuyorum kafam rahat 😂

Kendim mi yazdim acaba dedim bi anlik😁 bende de o baski var ama galiba artik alişdilar benim bu huyuma. Ilk evlendiyimizde hergun eşimi ayri ararlardi beni ayri. Sonra kp telefona watsap yukledi ve aramalar goruntulu aramalara döndü. Ve hergun her ikimizde konuşmak zorundaydik. Mesela birgun kiyafetim musait degil diye katilmadiysam hemen kuserlerdi. Artik bunaliyordum hergu odev gibi bu ne. Konuşmaya konu da bulamazdik sonra ama kapatmiyordu. Işde ne yapyin ne yediniz nereye gittiniz falan. Tamam hal hatir sorulmali ama her aksam bir saat konuşacak gucumuz yok. Zaten işden akşam geliyorduk. Inanirmisin ilişki yaşiyorduk o an goruntulu aradi. Açmadik tabi. Beni de aradi goruntulu yine açmadik. Eşime mesencerden aradi goruntulu 🤣 eşim diyorki şeytan diyor aç onunde seviş 🤣 neyse ben artik biraz mesafe koymaya başlafim. Ben ailemle dahi goruntulu konuşmam. Sevmiyorum işte. Şimdi 5 gunde bir ariyorum. Haftada bir goruntulu konuşmalara katiliyorum. Eşim zaten hergun ariyor aramazsa kuserler zaten. Ben de onlardan haber aliyorum. Şimdi küsmüyorlar bendem artik deyişmeyeceyimi anladilar.

Beni yazmışsınız ben o sorunu köyden çözdum eşim soylerdı ılkbaslarda bende atardım sonra dedım bana baskı yapma ıçimden gelirse ararım bı kaç kez aradım baktım o aramıyor bende aramadım öylede oldu 6 yıllık evlıyım hıç aramadım bayramını bıle eşimin tlfnda onlar konuşurken goruntulu oyle kutlarım ayyy zamanında bana yapmadıkları kalmadı böyle ıyı görumceylede nişanlılıktan bu yana konuşmuyorum kafam rahat 😂
Valla mis gibi darısı bana

Back