- 12 Kasım 2015
- 989
- 1.886
- 113
Bütün bunları düşünmekten vazgecin. Tamamen sağlığınıza kanalize olun.Sormayın... hep annemi arayacağım. Çoğu zaman ölürsem son kez göremem belki, o ölse yabancı gibi haberi gelir diye düşünüyorum. Kendisi Ankara’da yasıyor.
Tek hayalim benim görmediğim anneliği çocuğuma gösterebilmem.
Allah razı olsun, inşallah, çok sağolun
Sağolsun kayınvalideniz ne güzel ilgileniyor. Benim kayınvalidem de maddiyat yönünden hakkını yiyemem asla esirgemez ihtiyaç olunca. Ben manevi yönden farklı şeyler bekliyorum sadece.Bu kişiden kişiye göre değişir bence benim annemden çok kayınvalidem ilgilenir herşeyimle bu durumda içimi yakıyor açıkcası annemi arıyorum hamile kalmadan öncede sürekli çağırırdı şunu yiyelim bunu yiyelim diye hamile kaldım berbat bi gebelik geçirdim sürekli kusuyordum hep kaynanam ilgilendi hastalanırdım çorba yapardı o çorba ilaç gbi gelirdi giderdim uzan hemen der elimi dkundurmazdı bişeye doğuma kadar yedim içim geldm evime bebeğim oldu şmdi gene aynı Allah razı olsun sen çocukla nasıl yapıcaksın yorulma der çocuğun tüm ek gıdalarını yapar gönderir buzluğa koy çıkarır yedirirsin der oğlumun ilaçlarını hemen gider alır her zaman cebime harçlığımı koyar gerçekten Allah razı olsun bi ev aldı bize eşime hep bu ev ...ile torunumun onların üzerine yapıcam der şuan az miktar borcu kaldı onun bitmesini bekliyor üzerimze yapmak içn her kaynana bir olmaz bunu gördüm biz muhakkakki annemizi ararız ama anne gibide olur kayınvalide
İnsanların huylarını düşünce yapılarını değiştiremiyoruz ne yazık kiSağolsun kayınvalideniz ne güzel ilgileniyor. Benim kayınvalidem de maddiyat yönünden hakkını yiyemem asla esirgemez ihtiyaç olunca. Ben manevi yönden farklı şeyler bekliyorum sadece.
gereksiz çünkü dediğim gibi zaten başından beri gördüğünüz tavır bu. hani başlarda çok iyi olursunuz, minnet bağınız olur sonradan kesilir, üzülürsünüz. ama bunda öyle değil. kadın neyse o. demek ki sevgisi çok ama size kadar değil. boşverin, bel bağlamayın.Doğru söylüyorsunuz. En azından iki yüzlü değil. Ama bekliyorum işte. Çünkü sevgisi çok bi kadın biliyorum. Ya da ben gereksiz alınıyorum...
KIz güldürdün beniBen senın yerınde olsam hıc dokunmam ne guzel boyle devam
Hayir her kayinvalide boyle degil.
Benm kayinvalidem simdi ihtiyscim olsa gelir
Burda yazilan kv söledir boyledir sozleri maalesef gecersiz. Benm annemde gelinlerine öyle degildir.
Ben senin kayinvalideni biraz sana uzak buldum. Yanliş yapiyor bende tup bebek sureci gecirdim benmle üzüldüler onlarda her aşamamda. Bunu inanin nispet olsun diye yazmiyorum herkes boyle degil demek istiyorum.cok ilgisiz buldum senin kayinvalideni..
Bu sürecler okadar zor ki.. destek sefkat cok araniyor.. seni anliyorum. RABBIM senin yüreģine gore versin sen kotu niyetli biri degilsin yazdiklarina gore.
Bebeginle huzurl mutlu ol insallah.
Uzakta grbetteyim tek destekcim eşim varlik olarak yinede yani başindaki hersyin oluyor.
KIz güldürdün benikötülüğünü görmedim o yüzden uzak durma gereği duymadım hiç.
Tabi kotü biri değildir ama hepsi ilgili olmaz elbette.İki halam var annem ve yengem. Babannem annem ben yengeme hep farklı davrandı. Kızlarına almazdı annemle yengeme alırdı. Hep nasihat verirdi babamlara tartıssalar “o bize emanet sus bakıyım”diyip azarlardı babamla amcamı. ben hatırlarım.
Ha kayınvalidem kötü biri değil. Ama ben bileyim işte bazen fazla ilgi bekliyorum demek ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?