Kv adayım bana büyü yapmış olabilir

Felek, nas surelini dilinizden düşürmeyin ve eğer biliyorsanız bol bol kuran okuyun namaz kılın tek önerebileceğim bunlar var..

Ohhhhhh bu ot çok güzel...
Dermişim..

Niye fişekçilik yapıyorsun olummm sen
Yarın öbürgün sen geyik yapmıcanmı sanki

Sen de yarın öburgün belki fişekçilik yaparsın niye yüzume vuruyon düşersin o zaman elime

Carrie sana dizi tavsiye edicem...killing ..izlemelisin...şaka degil..hoşuna gidecegini dusunuyorum...polisiye...gizem...yalnız kızın konusunu zaptettik sayende ceza alıcaz...

Konu kapanir büyük ihtimalle.
Bol bol felak nas okuyun emin olmadığınız sürece de kimse için bana büyü mü yaptı acaba diye Günahıni almayin.

Son düzenleme:
Madem konu iyice paranormal oldu, adaçayı tütsüsü önerisini vererek bir katkıyı da ben yapayım. Adaçayı tütsüsü ile kötü enerji ve büyüyü evden uzak tutabilirmişiz eskilere göre.

alaara66 eczacılık mezunusun :)
yapma lütfen, böyle şeylere hakikaten inanıyor musun?
bilim okuyorsunuz, etmeyin ya.
Bilimin yani sira sizde biraz Kuran okumus olsaydiniz dinimizde büyünün olduguni bilirdiniz :) dinimizde var yapanda yaptiranda lanetlenmistir ancak bu forumda yeri yok konunun kapanma sebebi oda ayri bir olay.

alaara66 eczacılık mezunusun :)
yapma lütfen, böyle şeylere hakikaten inanıyor musun?
bilim okuyorsunuz, etmeyin ya.
Uçlardan uçlara savruluyorum desem :) kimi olmaz öyle şey diyor rahatlıyorum kimi dinimizde var peygambere bile yapılmış diyor bana ürperme geliyor. Mesleğim ayrı, içimdeki inanç ayrı. Yoksa hastaya bu hastalık sizde büyüden dolayı olmuştur gidin bir okutun demem :)

Ben fişekçilik yapmam, kader arkadaşlarımı satmam, geyikten azmı yattım mapus damlarında, abdurrahman çavuş adventurerpassenger? Benim adım tatar carrie

Polisiye dizilerini severim, izlerim, tavsiye için tşk

Bu konuyu tütsüleyelim, hisssediyorum..... yakında kötü birşey olacak

Bilimin yani sira sizde biraz Kuran okumus olsaydiniz dinimizde büyünün olduguni bilirdiniz :) dinimizde var yapanda yaptiranda lanetlenmistir ancak bu forumda yeri yok konunun kapanma sebebi oda ayri bir olay.
Konu sahibinin islam dinine mensup olduğunu nereden biliyorsunuz?
Pardon yorum sahibinin?

Konu sahibinin islam dinine mensup olduğunu nereden biliyorsunuz?
Pardon yorum sahibinin?
Bilimden bahsediyorsunuz(pardon yorum sahibi bahsediyir ) Kuran i yada bir baska dini kitabi okumak icerigini yasaklarini bilmek icin o dine yada herhangibir dine mensup olmak sart mi ? Ayrica bir kitlenin inanisinda var olan seyi bilimle reddetmek saygi duymamai ne derece dogru peki ?

Bilimden bahsediyorsunuz Kuran i yada bir baska dini kitabi okumak icerigini yasaklarini bilmek icin o dine yada herhangibir dine mensup olmak sart mi ?
kesinlikle şart.
Mesela ben hıristiyanım.
Sizce incilde büyüyle ilgili ayet var mı yok mu?
Hadi bilin bakalım.

İşi gücü olmayan fesat hased kıskanç be kötülükle beslenen insanların uğraştığı ve yaptırdığı birşey bu büyü işi.
Ama burada ki püf nokta sizsiniz.Her olumsuz işiniz de Allah teâlânın hikmeti demek yerine büyü derseniz ve buna kendinizi inandırırsanız kötü enerji sizde yoğunlaşır ve gerçekten işiniz gücünüz ters gider.
Birde şöyle düşünün diyelim büyü gerçekten insanların hayatını değiştiriyor o zaman millet işi gücü bıraksın istediği herşeyi büyüyle yapsın ohh ne güzel kırk dönüm bostan yan gel yat osman misali
Sen boşver onu bunu önüne bak Allah teâlâ herşeyin hayırlısı neyse onu versin de geç.Herşey alemlerin Rabbinin elinde Kun ge yekun Ol der olur.
O ol demedikçe hiçbir şey olmaz.Sizde ne kadar basiretsiz güçsüz aciz olursanız o dediğiniz ıvır zıvır büyü işleri olmadan da gelip sizi bulur yani kafanızda ne kurarsanız o olur canım.Sen işine gücüne bak Allah o işlerle uğraşanların ayağına dolandırır zaten.Allah teâlâya hesap veremeyecekler.Aman aman evlerden ırak olsunlar.Yakının da deniz varsa denizin üzerinden bir vapur bir tekne vs ile bir karadan öteki karaya geç bu senin vücudundaki kötü enerjiyi atmanı sağlar.Su her zaman iyi gelir.
Bence sende büyü falan yok bildiğin evham var
Sosyete şaban filminde görmüştüm bir davul çalarak bunu oku iyi geliyormuş.
Kışkış cinler kışkış yallah cinler yallah cin çık cin çık cin çık yallah cinler yallah

kesinlikle şart.
Mesela ben hıristiyanım.
Hadi bilin bakalım.
Evet dogru cevap bu zaten sart :) o yuzden inanmadiginiz ama belli bir kitlenin inandigi birseyi o kadar okumussun buna mi inaniyorsun diyerek alaya alinmamali demek istedigim buydu kimin neye inandigi ile ilgilenmiyorum ayrica konumuzda bu degil bunun uzerinden tartismanin konuyuda mesgul etmenin anlami yok.

İncil degistirlmis bi kitaptir. Sahhsen ben incili hic merak edipte okumadim okumamda. Sen daha iyi bilirsin sordun ama cvbini da sen ver bari. Olucez simdi meraktan
kesinlikle şart.
Mesela ben hıristiyanım.
Hadi bilin bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…