- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhhhhh bu ot çok güzel...
Dermişim..
Niye fişekçilik yapıyorsun olummm sen
Yarın öbürgün sen geyik yapmıcanmı sanki
adventurerpassenger bir fırt çekecenmi
Bilimin yani sira sizde biraz Kuran okumus olsaydiniz dinimizde büyünün olduguni bilirdiniz :) dinimizde var yapanda yaptiranda lanetlenmistir ancak bu forumda yeri yok konunun kapanma sebebi oda ayri bir olay.alaara66 eczacılık mezunusun :)
yapma lütfen, böyle şeylere hakikaten inanıyor musun?
bilim okuyorsunuz, etmeyin ya.
Uçlardan uçlara savruluyorum desem :) kimi olmaz öyle şey diyor rahatlıyorum kimi dinimizde var peygambere bile yapılmış diyor bana ürperme geliyor. Mesleğim ayrı, içimdeki inanç ayrı. Yoksa hastaya bu hastalık sizde büyüden dolayı olmuştur gidin bir okutun demem :)alaara66 eczacılık mezunusun :)
yapma lütfen, böyle şeylere hakikaten inanıyor musun?
bilim okuyorsunuz, etmeyin ya.
Sen de yarın öburgün belki fişekçilik yaparsın niye yüzume vuruyon düşersin o zaman elime
Carrie sana dizi tavsiye edicem...killing ..izlemelisin...şaka degil..hoşuna gidecegini dusunuyorum...polisiye...gizem...yalnız kızın konusunu zaptettik sayende ceza alıcaz...
Konu sahibinin islam dinine mensup olduğunu nereden biliyorsunuz?Bilimin yani sira sizde biraz Kuran okumus olsaydiniz dinimizde büyünün olduguni bilirdiniz :) dinimizde var yapanda yaptiranda lanetlenmistir ancak bu forumda yeri yok konunun kapanma sebebi oda ayri bir olay.
Bilimden bahsediyorsunuz(pardon yorum sahibi bahsediyir ) Kuran i yada bir baska dini kitabi okumak icerigini yasaklarini bilmek icin o dine yada herhangibir dine mensup olmak sart mi ? Ayrica bir kitlenin inanisinda var olan seyi bilimle reddetmek saygi duymamai ne derece dogru peki ?Konu sahibinin islam dinine mensup olduğunu nereden biliyorsunuz?
Pardon yorum sahibinin?
kesinlikle şart.Bilimden bahsediyorsunuz Kuran i yada bir baska dini kitabi okumak icerigini yasaklarini bilmek icin o dine yada herhangibir dine mensup olmak sart mi ?
İşi gücü olmayan fesat hased kıskanç be kötülükle beslenen insanların uğraştığı ve yaptırdığı birşey bu büyü işi.Merhabalar hanımlar,
Diğer arkadaşlara nasıl samimiyetle tavsiye verdiğinizi görünce sizlere danışmaya karar verdim. İnanın böyle bir konuda danışacak kimsem yok internette yazılanlara güvenemiyorum, günaha girmekten de korkuyorum.
Derdime gelirsek, bir çocukla ilişkim vardı. Ciddi düşünüyorduk ailesi de evlenmemizi çok istiyordu fakat daha sonra anlaşamamaya başladık ve ayrıldık. Bu arada bu çocuğun kuzeni benim eski sınıf arkadaşım ve bayağı yakındık sonra aramıza mesafe girdi ama aramızda hiçbir kırgınlık falan olmadı. Bir gün bu kuzen beni aradı ve çocuğun annesinin benim kısmetlerimi kapatmak için okumalar yaptırdığını söyledi. Hatta arkadaşımın annesine demiş ki "senin kızın bir gün çağırsın da okutulmuş suyu falan içirsin" kız da böyle bir günaha ortak olamayacağını söyleyip reddetmiş. Galiba yaklaşık bir senedir bu okumalar devam etmekteymiş.
Bunu öğrendikten sonra düşündüm de gerçekten bir senedir hiçbir işim düzgün gitmedi. Ondan sonra bir erkek arkadaşım daha oldu çok uyumluyduk ve birbirimizi çok seviyorduk. Fakat bir süre sonra beni aramamaya başladı sorduğumda seninle beraberken mutluyum ama sevdiğim halde arayamıyorum dedi. Ben de "sevmiyorum"u bu kadar dolaylı söyleyen kimseye rastlamadım diyerek ayrılmıştım. Üniversiteyi yeni bitirdim ve onlarca yere başvurduğum halde hiç geri dönüş alamadım. (Bu arada arkadaşımın annesine demiş ki özellikle iş kapılarını kapatıyorum ki bize muhtaç olsun değerimizi de iyi bilsin. Maddi durumları bayağı iyiydi de.)
Günahını almak istemiyorum sonuçta üçüncü bir kişiden duydum yaptıysa da günahı boynuna fakat yapmışsa ben bu okumaların etkisini nasıl sıfırlarım? Hocaya falan hayatta gidemem ölürüm korkudan. İnternetteki her şeyin altına biriler" büyü bu" yazmış diğerleri "hayır değil" demiş. Ben de hiç anlamıyorum. İnanın aşkı meşki geçtim işe girebilmek benim için çok önemli. Eğer bu konuda herhangi bir bilginiz varsa rica ediyorum yardım edin. Şimdiden teşekkürler kızlar.
Evet dogru cevap bu zaten sart :) o yuzden inanmadiginiz ama belli bir kitlenin inandigi birseyi o kadar okumussun buna mi inaniyorsun diyerek alaya alinmamali demek istedigim buydu kimin neye inandigi ile ilgilenmiyorum ayrica konumuzda bu degil bunun uzerinden tartismanin konuyuda mesgul etmenin anlami yok.kesinlikle şart.
Mesela ben hıristiyanım.
Sizce incilde büyüyle ilgili ayet var mı yok mu?
Hadi bilin bakalım.
kesinlikle şart.
Mesela ben hıristiyanım.
Sizce incilde büyüyle ilgili ayet var mı yok mu?
Hadi bilin bakalım.
İşte bakın bu hakaret unsurudur.İncil degistirlmis bi kitaptir. Sahhsen ben incili hic merak edipte okumadim okumamda. Sen daha iyi bilirsin sordun ama cvbini da sen ver bari. Olucez simdi meraktan