Teşekkürler daha önce de uyaran oldu haklısınız. Yanlış ifade etmişim doğrusu yapılanların benim üzerimde bir etkisi olmuş mudur? Diye sormam olacaktı. Neyse artık.Konu kapanmadan söylim bol bol nas ve felak oku. Peygamber efendimize büyü yapildiginda nas ve felak sureleriyle bozduguna dair kissalar var. Internette onu araştır. Haci hoca boş işler zaten isi ticarete dökmüşler. Nas ve felak dilinden düşürme. Bu arada büyüyle ilgili konu acmak yasak.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
- 448
Fişekçiii
- 8 Kasım 2014
- 4.856
- 10.535
- 408
Teşekkürler daha önce de uyaran oldu haklısınız. Yanlış ifade etmişim doğrusu yapılanların benim üzerimde bir etkisi olmuş mudur? Diye sormam olacaktı. Neyse artık.
Inanmazsan etki edemez aslinda ben çokta inanmıyorum böyle şeylerin tutacagina.
Ama yine de internete "nas ve felak ile büyüden korunma" yaz arattir bulursun biseyler. Zaten hep sure okumalı uygulamalar olduğu için ne zarari ya da ne gibi bi sahteliği olabilir ki?
- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 133
- 39
Fişekçiii
Carrie ne içiyosan bize de söyle
- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
- 448
Ohhhhhh bu ot çok güzel...Carrie ne içiyosan bize de söyle
Dermişim..
Niye fişekçilik yapıyorsun olummm sen
Yarın öbürgün sen geyik yapmıcanmı sanki
- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
Ne diyeyim Allah yardimcin olsun. Diger arkadaslar soylemis zaten, bence de felak, nas ve ayetel kursi okuyun bol bolBen beni seviyor diye düşünüyordum bilmiyorum. Oğluna çok düşkün o da ayrılmayı pek istememişti onun için mi yaptı? Her şekilde psikolojisi bozuk bence normal insan oğlunun eski kız arkadaşına büyü yaptırır mı? Ya da hayatında her şey iyi uğraşacak beni buldu
Yok tek koruyucumuz sureler tabi ki. Fakat internette kısa bir araştırmayla dahi bozmak için ipli, düğümlü, yakmalı, gömmeli uygulamalara ulaşmak mümkün. Benim çekindiğim onlar.Inanmazsan etki edemez aslinda ben çokta inanmıyorum böyle şeylerin tutacagina.
Ama yine de internete "nas ve felak ile büyüden korunma" yaz arattir bulursun biseyler. Zaten hep sure okumalı uygulamalar olduğu için ne zarari ya da ne gibi bi sahteliği olabilir ki?
- 8 Şubat 2009
- 335
- 342
- 103
selam canim, kaynanan napmis bilmiyorum ama eskiden hic inanmazken benn artik cok inaniyorum böyle seylere, evlenirken benimde kaynanamlarla sorunlarim kavgalarim vardi, sonra bes yilda hayatim tepetaklak oldu, önce herseyi kaybettim sonra kocamla huuzurumu ardindan bi sürü borca girdim, sonra daha neler neler.. ama yeni yeni toparliyoruz... allahim büyü yapanlari hele kötü büyü yapanlar kahretsin insalalh
- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
- 448
Öle diyorsun ama...3 harfliler basınca ortalığı ne olacak?Canım inanma böyle şeylere
Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm. Vallahi ben yaptırdığına da inanmak istemiyorum. İyi düşünmek istiyorum ama herkesin günahı boynuna.selam canim, kaynanan napmis bilmiyorum ama eskiden hic inanmazken benn artik cok inaniyorum böyle seylere, evlenirken benimde kaynanamlarla sorunlarim kavgalarim vardi, sonra bes yilda hayatim tepetaklak oldu, önce herseyi kaybettim sonra kocamla huuzurumu ardindan bi sürü borca girdim, sonra daha neler neler.. ama yeni yeni toparliyoruz... allahim büyü yapanlari hele kötü büyü yapanlar kahretsin insalalh
- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Öle diyorsun ama...3 harfliler basınca ortalığı ne olacak?
- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
- 448
Ama dinimizde büyü varInanma sen de. Buyu filan hic inandigim meseleler degildir. Biri bana "sana buyu yapiliyor" dese bi tarafimla gulerim.
Is sorunlarina somut sebepler ve cozumler ara.
- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
- 448
feci olacak
- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Üzülme carry başkanım ben seni korurumfeci olacak
Ben de böyle birşey yapılacağını hayal dahi edemezdim ama kız arayıp annesi anneme demiş diyince korktum açıkçası. Yoksa " ya senin işlerin de ters gidiyor büyü falan olmasın" deseler "sen ne saçmalıyorsun?" derdim. İnanın uzun süre arkadaşımın şaka yaptığını düşündüm ilk tepkim de "şakaysa hiç komik değil gerçekse çok komik" olmuştuInanma sen de. Buyu filan hic inandigim meseleler degildir. Biri bana "sana buyu yapiliyor" dese bi tarafimla gulerim.
Is sorunlarina somut sebepler ve cozumler ara.
- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
- 448
adventurerpassenger bir fırt çekecenmi
- 8 Kasım 2014
- 4.856
- 10.535
- 408
Yok tek koruyucumuz sureler tabi ki. Fakat internette kısa bir araştırmayla dahi bozmak için ipli, düğümlü, yakmalı, gömmeli uygulamalara ulaşmak mümkün. Benim çekindiğim onlar.
Benim duydugum hikayede şöyleydi peygamber efendimiz 40 ar tane düğüm yapmış iple. Sonra her düğümü açarken nas ve felak okumuş. Ama istersen hic onlari karıştırma kendine günlük bi okuma miktarı belirle mesela 100 er tane. Sadece oku.
- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
- 448
Cansın sen cannnnÜzülme carry başkanım ben seni korurum