Kv adayım bana büyü yapmış olabilir

Teşekkürler daha önce de uyaran oldu haklısınız. Yanlış ifade etmişim doğrusu yapılanların benim üzerimde bir etkisi olmuş mudur? Diye sormam olacaktı. Neyse artık.

Teşekkürler daha önce de uyaran oldu haklısınız. Yanlış ifade etmişim doğrusu yapılanların benim üzerimde bir etkisi olmuş mudur? Diye sormam olacaktı. Neyse artık.

Inanmazsan etki edemez aslinda ben çokta inanmıyorum böyle şeylerin tutacagina.

Ama yine de internete "nas ve felak ile büyüden korunma" yaz arattir bulursun biseyler. Zaten hep sure okumalı uygulamalar olduğu için ne zarari ya da ne gibi bi sahteliği olabilir ki?

Ne diyeyim Allah yardimcin olsun. Diger arkadaslar soylemis zaten, bence de felak, nas ve ayetel kursi okuyun bol bol

Yok tek koruyucumuz sureler tabi ki. Fakat internette kısa bir araştırmayla dahi bozmak için ipli, düğümlü, yakmalı, gömmeli uygulamalara ulaşmak mümkün. Benim çekindiğim onlar.

selam canim, kaynanan napmis bilmiyorum ama eskiden hic inanmazken benn artik cok inaniyorum böyle seylere, evlenirken benimde kaynanamlarla sorunlarim kavgalarim vardi, sonra bes yilda hayatim tepetaklak oldu, önce herseyi kaybettim sonra kocamla huuzurumu ardindan bi sürü borca girdim, sonra daha neler neler.. ama yeni yeni toparliyoruz... allahim büyü yapanlari hele kötü büyü yapanlar kahretsin insalalh

Inanma sen de. Buyu filan hic inandigim meseleler degildir. Biri bana "sana buyu yapiliyor" dese bi tarafimla gulerim.
Is sorunlarina somut sebepler ve cozumler ara.

Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm. Vallahi ben yaptırdığına da inanmak istemiyorum. İyi düşünmek istiyorum ama herkesin günahı boynuna.

Inanma sen de. Buyu filan hic inandigim meseleler degildir. Biri bana "sana buyu yapiliyor" dese bi tarafimla gulerim.
Is sorunlarina somut sebepler ve cozumler ara.
Ben de böyle birşey yapılacağını hayal dahi edemezdim ama kız arayıp annesi anneme demiş diyince korktum açıkçası. Yoksa " ya senin işlerin de ters gidiyor büyü falan olmasın" deseler "sen ne saçmalıyorsun?" derdim. İnanın uzun süre arkadaşımın şaka yaptığını düşündüm ilk tepkim de "şakaysa hiç komik değil gerçekse çok komik" olmuştu

Yok tek koruyucumuz sureler tabi ki. Fakat internette kısa bir araştırmayla dahi bozmak için ipli, düğümlü, yakmalı, gömmeli uygulamalara ulaşmak mümkün. Benim çekindiğim onlar.

Benim duydugum hikayede şöyleydi peygamber efendimiz 40 ar tane düğüm yapmış iple. Sonra her düğümü açarken nas ve felak okumuş. Ama istersen hic onlari karıştırma kendine günlük bi okuma miktarı belirle mesela 100 er tane. Sadece oku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…